Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laleczka:)1

czy sie odezwac do niego

Polecane posty

Gość laleczka:)1

czesc. bylam z chlopakiem 2 lata, i roznie bylo, mielimy sporo problemow poza zwiazkiem, on ma dziecko, ja jeszcze czekam na rozwod, maz mi utrudnial, jemu tamta dziewczyna utrudniala wszystko, anwet syna nigdy nie widzial. i cos miedzy nami jeszcze doszlo nie tak, on uciekal w prace, nie mial dla mnie czasu, nawet nie odzywal sie przez tydzien, widywalismy sie czasem raz na tydzien czasem raz na dwa tyg, oczywiscie on nic nawet nie pisal smsow, ja pislam a w koncu jak juz sie naprawde wnerwilam to wtedy on przyjezdzal itp. a potem sie "okazalo" ze ja go zmuszalam tzn.,dawalam mu rozkazy zeby przyjezdzal, kiedy i tak sie naprawde rzadko widywalismy, a poza tym zero kontaktu, zero rozmowy itp. w koncu rozstalismy sie przez telefon, smsy i niestety naublizalismy sobie za bardzo. nie czuje do niego jakiejs wiekszej zlosci juz, a on stwierdzil wtedy ze nie jest dla mnie odpowiedni i mam sobie kogos poszukac. jak myslicie wyciagnac do niego reke? czy dac spokoj. bo mi sie wydaje ze poprostu sie we wszystkim pogubilismy.eh

Gość ycyucdfucdf
TAK ! wyjdź za niego bądź nieszczęśliwa zrób sobie dzieci i potem wejdź na kafe i załóż kolejny post jaka to ty nieszczęśliwa mężatka jesteś. Odpuśc dziewczyno, do ciężkiej cholery tego nawet związkiem nie można nazwać

Ideałem nie jest.. cudownie też nie było. Poczekaj, aż on się odezwie, a jeśli nie to daj spokój. Po co być tą wariatką i wchodzić mu w tyłek. Może już sobie kogoś znalazł.. jeśli on przyjeżdża i mówi, że go zmuszasz to jak dla mnie już dziękuję za dalszy związek, ale różni są ludzie.. zrobisz co uważasz, ale czasami rozum puka głośniej od serca ;) Pozdrawiam i trzymaj się.

Gość khfgfgtrxxetttvu
najlepiej idź i mu obciągnij na zgodę i zostań jego zoną