Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a co tam !

Odchudzanie tabletki ?

Polecane posty

Gość a co tam !

Jakie są najlepsze tabletki na odchudzanie ?

Gość gość
ruch + dieta i uzupełnienie tabletkami slimcea

Gość gość
warzywa i owoce

Gość gość
kilkukrotnie podchodziłam do kuracji odchudzającej różnych produktów i sposobów. Wiele z nich działało ale z mizernym skutkiem. Obecnie jestem na kuracji miesiąc z tabletkami Slimcea. Ten okres pozwolił mi już ocenić ich działanie. Hamowanie łaknienia na plus, przyśpieszenie spalania tkanki tłuszczowej na plus. Brak efektów ubocznych na plus. Warte stosowania podczas walki z otyłością.

Gość Zakochana w sobie
Ja nie ukrywam kupiłam African Mango ze względu na pozytywne opinie w necie http://nplink.net/btkjP7vM ( nie wiedziałam jak to działa ) ale muszę przyznać ze jestem zadowolona z efektów Jestem po dwóch miesiącach kuracji i schudłam 9kg ale też sporo ćwiczę. Ale na African Mango złego słowa nie powiem bo ograniczył mój apetyt i zadziałał ok. W końcu schudłam z jego pomocą.

Gość matka_polka 34
Ja po ciąży stosowałam chyba większość z możliwych środków na odchudzanie i niestety nie przynosiły żadnych efektów a miałam do zrzucenia 12 kg Na tabletki African Mango skusiłam się po przeczytaniu wielu pozytywnych opinii i bardzo dobrze zrobiłam że zamówiłam je od producenta http://nplink.net/btkjP7vM gdyż naprawdę schudłam 7kg po miesiącu stosowania :) nie mogłam uwierzyć że w końcu coś działa na moją wagę :) Kapsułki stosuję w dalszym ciągu i czekam na kolejne efekty :)