Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Turystyka...:)

Co robic w Krakowie??

Polecane posty

Pod koniec lipca jadę na 2 tyg do Krakowa z chłopakiem ale on bedzie tam na stażu więc mam całe dni dla siebie... Co mogę robic? Nie mówię tu o zwiedzaniu krakowa tylko raczej o fajnych młodzieżowych miejscach (mam 17 lat) . HELP!!!

Gość zakrytussmutus
młodzieżowych? Co masz na myśli? jakieś kółka? koncerty? knajpy imprezy? galerie? księgarnie? no nie wiem, w krakowie mozna robić wszystko, zalezy od zainteresowań. Jak masz botaniczne to polecam lasem wolski i zoo ;)

Gość Feministka pospolita
w lasku wolskim cię zerzną a w zoo okradną

Coś wlasnie raczej w stylu knajpy, galerie... Interesuje sie architektura więc szukałam jakiegoś kursu rysunku ale wszystkie trwają min. Miesiąc... Może są jakieś wykłady o historii sztuki?

Gość zakrytussmutus
no to skarbie, od czego jest internet? proszę sobie poszukać kursów jakie Cię interesują, nikt tu raczej za Ciebie tego nie zrobi, skoro to w Twoim interesie jest!

Hahahahaha!! Skarbie:) dlatego nie pytałam czy są jakieś kursy , tylko co jeszcze mozna fajnego robic w Krakowie i jakie są fajne miejsca bo to wiedza najlepiej młodzi mieszkańcy Krakowa:) kursy sprawdziłem i nic nie ma. Zanim napisałam nabyte forum przeszukalam mnóstwo stron ale w rezultacie nie znalazłam noc co by mnie satysfakcjonowalo stad moje zapytanie.

Gość japier
w Krakowie nie ma nic ciekawego, możesz się udać na paskudną plażę albo na spacer śmierdzącymi alejami