Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Endefis

Dlaczego laski są takie poyebane?

Polecane posty

Gość Endefis

Chce się spotkać, mogłoby się wydawać że jak najszybciej, opowiada ile to ona nie ma czasu, daje numer, wielkie podniecenie i entuzjazm. Przychodzi co do czego to niestety nie może i od razu następny dzień podaje jako zajęty a w weekend wyjeżdza. Nigdy was nie zrozumiem.

Gość dncjef ej
a ja was nie rozumiem. Wie, że nie zobaczymy się 2 miesiące, a nie potrafi mi poświęcić trochę czasu na spacer...

Gość Endefis
Niechce to nie chce ale przynajmniej nie robi jakichś szopek

Gość flmf
nie pojebane tylko np z mojej perspektywy wyglada to tak - zwykły kolega ok, nie zalezy mi zbytnio jak wypadne. ale jezeli ktos mi sie podoba i wiem ze moge zjebac wrazenie to uciekam niczym tchorz. po prostu sie boje ze sie zestresuje i nie wyjdzie nic.mozliwe ze ona czuje zainteresowanie z Twojej strony i tym bardziej nie chce sie skompromitowac. czlowiek inny w realu inny w sieci a niepotrzebne nakrecanie sie jest bledem popelnianym zbyt czesto..

Gość Endefis
Może i tak jest jak piszesz tylko logiki w tym żadnej. Ja też się stresuje i zdaje sobie sprawę że mogę dać ciała ale mimo to idę bo to jedyna okazja, może pierwsza i ostatnia. Przynajmniej spróbowałem. Zresztą to do mnie należy poprowadzić całe spotkanie, podtrzymywać rozmowę itp. Kobieta jest w dużo dużo lepszej sytuacji więc nie wiem o co się obawiać.

'' Dlaczego laski są takie poyebane? '' Dlaczego faceci są pojebani? Dlaczego ludzie są pojebani? Temat rzeka kurwa, po co te smęty? 😭

Gość ile masz lat?
??

Gość Endefis
Już kiedyś miałem taką sytuację że poznałem dziewczynę na czacie. Chciałem się spotkać, ona też. Umówiliśmy się wstępnie i ona odkładała to spotkanie aż w końcu spytałem ostatni raz i oczywiście mnie po chamsku zlała. Po moim zdziwieniu miesiąc później wysłała mi zaproszenie na fb i już całkiem inna gadka. Wtedy była wręcz chamska, teraz jest miła ale mi już nie zależy.

Gość Endefis
23

Gość ile masz lat?
TROCHE OLEJU W GLOWIE MASZ tylko pytanie DLACZEGO W INTERNECIE poznajesz dziewczyny?

Gość ile masz lat?
I dlaczego nie szukasz rowiesnicy? w tym wieku chyba powinny byc dojrzalsze od 20stek

Gość Faktycznie ma tyle oleju
że hoho. Zamiast spytać wprost o co chodzi i konkretnie się umówić a nie wstępnie to się żali na damskim forum. Pokazujesz poziom który reprezentujesz i wcale się nie dziwię ze nie chcą się spotkać.Mają nosa i dobrze robią. Winy szukaj w sobie :)

Gość Endefis
To przez nieśmiałość. Nie potrafie zagadać do dziewczyny, okazać zainteresowania. Jak mam podejść ot tak sobie to mnie zamurowuje. Jeśli juz się umówię przez neta to później jakąś idzie. Choć w realu mam dużo lepsze powodzenie. W necie laski mają mocno wygórowane wymagania. Muszę często obniżać swoje standardy

Gość ile masz lat?
jeżeli masz powodzenie to dlaczego do tych dziewczyn nie napiszesz ? choćby w internecie . może będzie Ci łatwiej. a miałeś kogoś kiedykolwiek?

Gość Endefis
To co wstępnie się umawiałem to było dawno temu, podałem tylko przykład. A nawet to nie było wstępnie tylko konkretnie ale ona przekładała. Teraz też wszystko było konkretnie, jak trzeba. Ona miała napisać mi czy dzisiaj czy jutro bo miała coś w planach. Napisała że dzisiaj nie da rady więc zaproponowałem jutro czas, miejsce wszystko. Ona mimo to że wcześniej pisała że ma dużo czasu to napisała mi że nie da rady bo będzie zajęta i jutro i pojutrze a w piątek wyjeżdza. Więc dała mi jasno do zrozumienia że nie chce sie spotkać. No rozumiem tylko po co odwalała tą całą szopkę. Chciała sie najpierw spotkać jeszcze w ten sam dzień ale nie mogłem, później sama zaproponowała wymianę telefonów itd.

Gość fhfcfhhfc
ja jestem troche taka pojebana,powiem czemu. gadam z jakims facetem w necie,gada sie swietnie i otwarcie on bardzo chce sie spotkac i zaczyna namawiac no to ja sobie mysle ze jak odmowie przestanie ze mna pisac wiec mowie ze sie spotkamy. Odkladam spotkanie bo mam fobie spoleczna i sie boje,czym lepiej sie gada w necie tym bardziej boje sie ze w realu bylaby kicha i bym sie zblaznila,facet by sie rozczarowal.Ale odkladanie musi sie w koncu skonczyc a ja wiem ze skoro obiecalam spotkanie slowa musze dotrzymac wiec sie w koncu spotykamy. To tak w skrocie

Gość fhfcfhhfc
bo moze ona nie chciala sie spotkac ale napisala ze chciala zebys tak pomyslal zebys nadal z nią pisal albo myslala ze da rade ale jak napisales ze mozesz sie juz spotkac zaczela wpadac w panike..znam to..mysle ze jak napisze spotkamy sie za miesiac bedzie super bo jeszcze zostal miesiac..a jak mamy sie spotkac na drugi dzien to od razu stres i panika...a przez panike czlowiek glupieje i unika nie sadze zeby cie nie lubila pewnie sie boi tak jak ja inaczej by z tobą nie pisala tez by to olala

Gość ile masz lat?
mowisz ze chciala w ten sam dzien sie spotkac czyli CHCIAŁA moze teraz bada teren czy dalej bedziesz walczyl czy odpuscisz sobie i sie utwierdzi w przekonaniu że np slusznie postapiła moja rada jest taka po weekendzie rozmawiaj z nia normalnie i za tydzien do dwoch zapytaj o to spotkanie. nie wczesniej. powodzenia

Gość Endefis
No właśnie nie wiem. Coś ze mną jest nie tak bo nie potrafię okazać zainteresowania do dziewczyny z którą się znam i jej się podobam. Mam jakąś blokadę. Być może podświadomie czuje że ona da mi kosza i wszyscy nasi wspólni znajomi będą sie ze mnie śmiali. Dużo lepiej mi podrywać całkiem obce dziewczyny. Nie wiem dlaczego tak jest.

Gość *dwudziestolatka*
Z jakich okolic jesteś? Też jestem trochę nieśmiała ale nie szukam chłopaka.Raczej przyjaciela.Moglibyśmy nawzajem sie oswajać w swoim towarzystwie. Myslę że wyszłoby nam to na dobre ;)

Gość fhfcfhhfc
juz bylo tak ze jak napisalam ze nie spotkam sie nie chce to koles nie chcial wiecej pisac wiec obralam inna taktyke bo ja nie chce zeby ze mna przestawali pisac na spotkanie pierwszy raz odwazylam sie z kolesiem po ktorym najmniej sie spodziewalam i nie zalezalo mi tak bardzo co by o mnie pomyslal..

Gość Endefis
Ja odpuszczam sobie po jednej próbie. Już to przechodziłem. I zwykle bywa tak że albo kobieta daje kolejną głupią wymówkę albo po takim czymś już w ogóle nie odpisuje. Tak więc szkoda czasu.

Gość Endefis
Kraków

Gość *dwudziestolatka*
ja z chrzanowa :D nie tak daleko . jesteś zainteresowany ? ;)

Gość Endefis
Nie rozumiem czego sie boicie? Spotykałem sie nawet z dużo mniej atrakcyjnymi laskami i jakąś nie sie nie bały. A te ładne? To z nimi jest największy problem. Tu nie chodzi chyba o jakąś fobię. Wydaje mi się że im laska ładniejsza tym bardziej nie chce wyjść na łatwą itp. a nie boi się jak wypadnie na spotkaniu.

Gość Endefis
Tak

Gość *dwudziestolatka*
w takim razie zostawiam email,odezwij się alexandra_malutka@o2.pl dobranoc

Gość *dwudziestolatka*
alexandra_malutka@o2.pl poprawka

Gość *dwudziestolatka*
zle sie wkleja pl na koncu :):)

Gość Endefis
Tak, widzę, sprawdź skrzynkę