Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miła Lilia

NARZECZONY NIE JEST W OGÓLE ZAZDROSNY!

Polecane posty

Gość Miła Lilia

Jest mi smutno, bo chciałabym żeby był zazdrosny.

chyba żartujesz??? a co w tym złego, że nie jest? Naprawde nie masz większych problemów życiowych? Brak zazdrości to oznaka zaufania jak dla mnie.

czasami wydaje mi się że niektóre kobiety są zdrowo popierdolone :O

Ciesz sie ze nie jest zazdrosny w innym przypadku kontrolowal by cie na kazdym kroku, sprawdzał telefon, maile .....

Gość alebezedura
to my - baby - jesteśmy większymy zazdrośnicami, potrafimy być zazdrosne o coś co wg faceta jest kompletnie nieuzasadnione, natomiast oni często gdy wiedzą, ze ich kochamy to nie widzą większego zagrożenia w innych facetach :) to normalne - mój mąż też nie jest zazdrosny, a jak kiedyś go o to spytałam to powiedział, ze przecież nie daję mu powodów do zazdrości :)

Gość Miła Lilia
chciałabym, żeby był zazdrosny... a on nic... koledzy piszą ni czasami komentarze w stylu "jesteś piękna" itp a on nic:/

Mi też było smutno jak mój nie był zazdrosny. Bo nie jest tak normalnie.. oglądam się za facetami to nawet nic nie mówi, ale jak wspomnę o jakimś chłopaku, choćby jakieś imię.. to o mało szału nie dostanie. Ostatnio rozmawiałam z kolegą, a ten się dowiedział to był zły jak cholera.. mimo, że ten kolega wygląda jak kobieta, waży 110 kg, ma 160cm wzrostu i włosy do ramion. Nie przejmuj się... Mój się nie odzywa długo z zazdrościami, ale jak widzi zagrożenie to szkoda gadać... Taka mała wojenka się robi między nami. 🌼

Przecież komentarzem Cię nie pyknie. Skoro się oświadczył to Cię kocha :) Mi też piszą różne komentarze, mój dopóki nk nie usunął to miał to samo jak i na FB. Ja nie widzę tu powodów do zazdrości o głupie komentarze.

Gość ttryry45
NARZECZONY NIE JEST W OGÓLE ZAZDROSNY! Może po prostu Ci ufa

Gość seryjnysamobojca
jakbym mial za dziewczyne taka raszple jak ty to tez nie bylbym zazdrosny bo i o co? kto cie zechce?

Gość alebezedura
a mój mąż jest dumny jak ktoś tak o mnie powie :P

chciałabym, żeby był zazdrosny... a on nic... koledzy piszą ni czasami komentarze w stylu "jesteś piękna" itp a on nic:/" JA PIERDOLE :d

Gość Moj maz tez
nie jest zazdrosyny, przynajmniej nie okazuje tego. On jest nawet dumny, gdy faceci zmierza mnie na miescie jak z nim ide-mowi-Widzialas, jak sie na Twoje cycki gapil?