Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja facet prawdę wam powiem

Jeżeli wszystkie dziewczyny pod tym względem są takie same....

Polecane posty

czyli rano po przebudzeniu mają nieświeży oddech, po całodniowym chodzeniu w butach nogi a zwłaszcza skarpetki nie są najwyższej świeżości, robią śmierdzące kupy ( przepraszam za wyrażenie - nie wiedziałem jak to określić :p) to jaki sens być z brzydką grubą dziewczyną ? Skoro są do wyboru szczupłe zadbane atrakcyjne i do tego normalne dziewczyny ? Jak ma się do wyboru tort a z drugiej strony kał to co się wybierze ?:classic_cool: Dlatego drogie otyłe dziewczyny, nie dziwcie się, że wybieramy te bardziej zadbane bo to normalna rzecz. A Wam życzę abyście wzięły się za siebie i schudły przez co zaczniecie przypominać kobiety a nie roztyte zwierzęta. Pozdrawiam wszystkie zadbane szczuplutkie dziewczyny :-)

Ale pieprzysz farmazony.W pierwszej części posta piszesz o nieświeżym oddechu i brudnych skarpetach a w drugiej o nadwadze czy otyłości..Co ma piernik do wiatraka?uważasz,że szczupłe dziewczyny się nie pocą,nie robią kupy itd? Śmieszne jest Twoje podejście.

Nie umiesz czytać ze zrozumieniem ? Napisałem, że WSZYSTKIE DZIEWCZYNY TAKIE SĄ. Gdzie Ty widzisz, że szczupłe nie ? Naucz się czytać ze zrozumieniem dziecko a później przystępuj do rozmowy :o

Gość jfdfdjff
Ale z idiotami sie nie rozmawia- uznaj to wiec za monolog z mojej strony ;)

Gość dumna kobieca dziewczyna
Autor wolałby szczupłą zdbaną ale leniwą i puszczalską k.rwę waloną przez wszystkich wokół, niż miłą i pracowitą lekko puszysta słodką , wierną i elegancką damę? :o

Gość ha ha hafhghghghgh
KTO CO LUBI

Przeczysz tak czy inaczej sam sobie chłopczyku.Po piszesz,że wszystkie niby takie są a później twierdzisz,że szczupłe tylko są fajne.To skoro wszystkie kobiety mają nieświeży oddech,robia smierdzące kupy itp.to w czym szczupłe są lepsze?Sam się motasz :O

Gość ha ha hafhghghghgh
A GRUBSZE TO NIE OZNACZA ZE LADNIEJSZE- TO JAKAS BZDURA. JA NP WOLE GRUBSZYCH FACETOW. CHOC SAMA NIE JESTEM GRUBA. ALE MYSLE ZE GDYBYM BYLA FACETEM TO BYM WOLALA GRUBSZE DZIEWCZYNY. I KONIECZNIE Z KRÓTKIMI WLOSAMI :)

Gość ha ha hafhghghghgh
EHH MIALO BYĆ CHUDSZE :p POMYLKSA. UWAZAM ZE GRUBSZE DZIEWCZYNY TEZ SA LADNE. OCZYWISCIE NIE ZA GRUBE. BYM NIE CHCIALA BYĆ Z ANOREKTYCZKA.....

Gość Ignarashi Ganta
Ayamei nie poniżaj się. Przeczytaj na spokojnie jeszcze raz, co autor napisał albo wracaj do szkoły. Tłuszcz ci oczy zalewa?

Gość Ignarashi Ganta
No w czym są lepsze szczupłe kobiety Ayamei? Np...we wszystkim? Ładniejsze, zdrowsze, nie umierają po wejściu po schodach, nie zajmują trzech siedzeń w samochodzie. Zmień nick, bo wstyd ludziom z fandomu za ciebie.

Od mojego nicku to się odczep.Nadal pytam w czym sa lepsze? Bo wygląd to nie wszystko.A wiele osób tutaj z pewnością miałoby opadnięte szczeny jakby zobaczyło ta wszystkie ładne panny u lekarza,co mają w majtach i jakie mają pomysły.

"Autor wolałby szczupłą zdbaną ale leniwą i puszczalską k.rwę waloną przez wszystkich wokół, niż miłą i pracowitą lekko puszysta słodką , wierną i elegancką damę? " zajebisty skrot myslowy, no tak bo jak ladna i szczupla to na pewno musi zdradzac...nietety fail..