Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropeczka..

UWAGA!!!TRĄDZIK!!!Czuje się jak potwór i nieatrakcyjna :(

Polecane posty

Gość kropeczka..

Witam!!! Mam 16 lat i już od 12,13 roku życia walcze z trądzikiem :( regularnie "odwiedzam" dermatologa i już miałam chyba wszystko tabletki, maści, papki, oczyszczanie twarzy jakies lasery.. nie mam siły już dłuzej z tym walczyć :( I co z tego że nałoże na siebie "kilo tapety" jak jest jeszcze gorzej bo nie wygląda to fajnie.. Możecie się śmiać ale nie czuje się atrakcyjna inne moje koleżanki nie mają takiego problemu :( już nawet przestałam chodzić na basen bo ta cała "tapeta" się zmywa wiadomo i wtedy wszystkie moje niedoskonałości pokazuja się światu wtedy czuje się okropnie ;( jak potwór :( Czy któraś z was też ma taki problem?? :(

Probowalas pasty do zebow? sprobuj przesuszyc cere. Moj kolega bral kiedy jakies tabletki, po ktorych strasznie mial sucha skore - ale to u dermatologa. Ale pomoglo. Widzialam kiedys filmik na yt, gdzie facet mowil jak poradzil sobie z tradzikiem. Poszukam.

Gość kropeczka..
pasta do zębów?? pierwsze słysze :0

Gość rtryyetrte4y6e5y635
tak tak pasta do zebow,niszcz obie cere bardziej ale durnoty glupio radza

Gość kropeczka..
ja obecnie stosuje maśc epiduo która bardzo wysusza ale ma tez ogromny minus bo pozostawia po sobie tak zwane wągry... i trzeba bardzo długo czekać na jej działanie.. ok miesiąc. jak dla mnie to wieczność.