Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość freciiaa_21

Dzuewczyny, które w ostatnim czasie do wiaedzieły się, żę są w ciąży!!

Polecane posty

Gość freciiaa_21

Zapraszam do wspólnych rozmów;)

Gość agamarek
Hej.Ja się się nie dawno dowiedziałam jestem w 6 tc bardzo się cieszę,ale też i bardzo się boję.Pozdrawiam

Gość freciiaa_21
Ja tez sie strasznie boję, bo w sumie ciąża nieplanowana... Tez jestem w 5/6 tyg:) ile masz lat?

Gość agamarek
ja mam 28 lat i mam synka który ma lat 9,ale 3 lata temu mialam ciąże obumarłą w 5 tc ,a teraz jestem w 6tc i się bije jak cholera że sytuacja się powtórzy

Gość agamarek
sorki boję

Gość agamarek
Tak bym chciała żeby wszystko było dobrze,ale strach jest śilniejszy

Gość freciiaa_21
nie ma co się martwić na zapas.. Trzeba być dobrej myśli:) nie mozna sie zadreczać... a dziewczyny ciąża planowana?

Gość agamarek
Moja planowana i o dziwo trafiona za pierwszym razem,a z synem za 6

Gość agamarek
A jak się czujecie w ciąży.Jakieś objawy dokuczliwe macie???

Gość freciiaa_21
hmm agamarek... widzę, że urodziłaś synka jak mialas 19 lat... Jak dalas rade? Ja mam 21 lat i się boję co to będzie...

Gość freciiaa_21
Ja narazie objawów jako takich nie mam.. Bolą mnie piersi i troszke brzuch... U mnie chyba jeszcze za wcześnie na jakiekolwiek objawy... a jak u Ciebie?

Gość freciiaa_21
a Ty angel ile masz lat?;>

Gość co za dziwne slowa
niedawno pisze sie razem a na razie osobno. matki głupie to i dzieci niczego nie nauczOM

Gość agamarek
Ja narazie mozna powiedziec bez objawów jakiś za specjalnych czasami mnie tylko mdli ale delikatnie,brzuch też mnie boli,ale to chyba normalne piersi bolą troche sutki prawie wogóle i to mnie martwi

Gość agamarek
"Co za dziwne slowa"jak nie masz nic do powiedzenia to się nie odzywaj!!!

Gość freciiaa_21
dokladnie... nie inetersuje Cie temat to nie udzielaj sie!! agamarek - ja dziś bylam u lekarza i powiedziała mi, że jeszcze za wcześnie żeby powiedzieć, że jest ciąża... ale okres spóźnia mi się już 10 dni i test pozytywny...

27 lat :) mi potwierdzili w 7 tyg ciąże na usg było widać wszystko. Miały być bliźniaki ale będzie jedno

Gość co za dziwne slowa
kazdy moze sie tu udzielac:P a moze mnie temat interesuje, bo też " do wiaedziełam się" że jestem w ciazy?:D :D

Gość agamarek
Opisze ci moją historie ktorą przeszłam 17.06.a wiec test ciążowy robilam 13.06 w 27dc i wyszedł pozytywny za dwa dni tez zrobiłam i też pozytywny.17.06 dostałam delikatnych różowych plamień i pojechałam na szpital powiedzialam co i jak i położyli mnie na oddział.Oczywiście też mi nie powiedzieli że jestem w ciąży,wmawiali mi że testy mi się pomyliły,ale dopiero jak zrobili mi badanie z krwi wyszło że jestem w ciąży zrobili mi usg i tez nic nie pokazało bo było za wcześnie.Plamienia znikneły tego samego dnia po 3 dniach poszlam do domu i kazali iść na usg za 2 tygodnie.Jutro ide do lekarza i może będe juz wiedzieć wiecej.

Gość agamarek
Angel...cieszę się że u ciebie wszystko w porządku.Ja się boję usg jak diabli,a raczej tego że może nic nie być widać i znowu przejdę koszmar

Mi sie okres spóźniał 2 tyg, zrobiłam dwa testy wyszły po 3 sekundach, 2 dni póxniej wizyta u beznadziejnego lekarza. Po półtorej tyg u następnego lekarza usg itd. Bóle brzucha miałam, mdłości goraczkę.

dziękuje Ci , myśl pozytywnie kurcze z drugiej strony wiesz lepiej, żeby obumarła na początku niż tak jak moja znajoma straciła malucha w 30 tyg.

Gość agamarek
freciiaa_21 pytałaś jak dałam rade z dzieckiem bo miałam 19lat jak urodziłam.Powiem ci tak nigdy nie odebrałam tego tak że dziecko może mi zabrać młodość i że nie dam rady.Ważne jest wsparcie ze strony rodziny.Ja wtedy chodziłam do szkoły a z małym siedziała moja mama.Mój syn ma teraz 9 lat i nie wyobrażam sobie zycia bez niego.Nie martw sie będzie dobrze.

Ja jestem ciekawa czy Mama mi pomoże kurcze pracuje zawodowo jest młoda :) Może cos Moja Babcia pomoże i ewentualnie Mam Mojego :) Koleżanek blisko nie mam rodzeństwa tez nie. Damy radę :D

Gość agamarek
Nie wyobrażam sobie stracic dzidzie w 30 tc napewno twoja znajoma to strasznie przeżyła.Ze mna leżała na sali dziewczyna której ciąża poleciała w 6tc i lekarze mówili że to dlatego że pewnie były jakieś wady genetyczne i organizm się obronił a jakby sie nie obronił to mogłoby się urodzic bardzo chore dziecko

Gość agamarek
Zeby tylko wszystko było dobrze to damy rade ze wszystkim.