Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość freciiaa_21

Dzuewczyny, które w ostatnim czasie do wiaedzieły się, żę są w ciąży!!

Polecane posty

Wiesz co ja jej męża znam lepiej niż ją. Ich dziecko przestało się rozwijać w 23 tyg . Podobno przez konflikt krwi. Pozbierali się jakoś i próbują dalej :) Nie mów mi o wadach genetycznych za tydzień idę na usg genetyczne i sie boję

Gość freciiaa_21
Ja też nie myslę, że zabierze mi młodość... Nie o to chodzi... Ze studiami jakoś pogodze... Bardziej boję się teraz powiedzieć rodzicom, martwię się bo jak jeszcze nie wiedziałam wypiłam trochę wódki i paliłam.. Teraz juz oczywiście nie ruszam... Fajki rzuciłam z dnia na dzień.. A do tego nie brałam kwasu foliowego.. A naczytałam ię głupot w internecie i martwię się o maleństwo;(

Gość agamarek
Ok sorki napewno wszystko bedzie dobrze.Trzymam kciuki za ciebie.

Gość agamarek
Mam ten sam problem też siedze i czytam głupoty na internecie.Ja juz wcześniej zaczełam łykac folic ale jak byłam z synem w ciąży to nie łykałam też w ciąży jak nie wiedziałam to tez wypilam a mam zdrowego chłopaka

Gość freciiaa_21
Jajkuu a stracić malucha w 30 tygodniu to już naprawdę tragedia:( nie wyobrażam sobie tego... Pomimo, że nieplanowana ciąża, od kąd się dowiedziałam kocham to maleństwo... Jednak strasznie się martwię;(

Gość freciiaa_21
hmm w sumie podobno dużej części kobiet w ciązy się to zdarza.. ale wiadomo.. kazda ciąza jest inna... te myśli nie dają mi spokoju...:(

Gość agamarek
Ja też się martwie.Nie jesteś sama.U mnie jest nawet gorzej bo mogę mieć znowu obumarłą(oby nie codziennie sie modlę żeby było dobrze)i już może nie będę miec drugi raz pecha.

Nie czytajcie wszystkiego. Nie martw się alk i fajkami gdzieś wyczytałam, że organizm kobiety na początki chroni ciążę, kwas foliowy zacznijcie zażywać teraz :) Mi lekarz powiedział , że lampa wina raz na jakiś czas nie jest tragedią. Wiadomo lepiej uważac :)

Gość agamarek
Wiecie co mam kolezankę,aż wstyd się do niej przyznać jest teraz w ciąży z 4 dzieckiem i kazde z innym.I zawsze palila i piła w ciąży.Ostatnio gdzies słyszalam że z brzuchem lezała gdzieś pod płotem pijana.I powiedzcie jaka jest sprawiedliwość na tym świecie.Rodzi dzieci jedno za drugim i wszystkie zdrowe i nigdy nie miała problemów z ciążą,a my które chcemy aby nasze maleństwa żyły robimy wszystko żeby było dobrze a i tak czasami je tracimy.

Wiesz wydaje mi się, że komplikacje mogą wyjśc póxniej podczas rozwoju malucha. Nie am sprawiedliwości ja byłam pewna , że nigdy nie będe miała

Gość freciiaa_21
no wlasnie... Jakie to zycie jest niesprawiedliwe... jejku muszę się ogarnąć i jak najszybciej powiedzieć rodzicom:) A co do mnie... Od wczoraj jest mi dziwnie.. Raz płaczę raz się śmieję... Nie odnajduję się jeszcze w sytuacji...

Gość freciiaa_21
a jak reaskcja waszych facetów na wiadomość o ciąży?;>

Gość agamarek
Reakcja mojego faceta była taka,że od samego początku mi mowił że jestem w ciaży,a ja sie upierałam że dostane okresu i dałabym sobie rece uciąc że dostane ale nie dostalam także u mojego faceta zdziwienia nie było cieszyl się

Gość freciiaa_21
hehe no to fajnie:) Powiem Ci, że mój też od jakiś 2 tygodni mówił, że jestem w ciązy... A ja tak samo byłam pewna, że dostanę okresu... Miałam typowe objawy jak zawsze na okres... krosty, brzuch bolał, cycki też a ja byłam bardzo kłótliwa:D Także chyba oni maja jakiś szósty zmysł:D

Gość agamarek
Dziewczyny jestescie???

Gość freciiaa_21
No ja jestem... musiałam ogarnąć parę rzeczy... A co tam u Was?