Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko kolega

Jak przestać być widzianym przez kobiety jako dobry kolega czy przyjaciel

Polecane posty

Gość tylko kolega

Jak przestać być widzianym przez kobiety jako dobry kolega czy przyjaciel a być widzianym jak mężczyzna i potencjalny kandydat do randki itp.? Moje znajomości z kobietami jakoś szybko przechodzą na poziom przyjaciele i na tym poziomie pozostają. Mam już 21 lat I na koncie masę koleżanek i kilka przyjaciółek jednak żadnej dziewczyny. Wiek kobiet to od 21 do około 30. Wszystko super, fajny ze mnie facet ale nie jestem widziany chyba kompletnie jako kandydat na jakieś wspólne wyjścia typu randka itp. Mam dobry kontakt z kobietami tylko one jakoś widzą we mnie tylko kolegę i to jest trochę frustrujące gdy chcesz poczuć coś więcej:( Nie wiem kompletnie jak sobie z tym problemem poradzić. Macie może jakieś rady?

Gość weryuuii
a moze zapros jakas na randke? tylko jej zasygnalizuj ze to nie ma byc spotkanie kolega- kolezanka. Weź do teatru, kina, na koncert... moze jak nie masz meskiej budowy to przypakuj troche :D

Gość tylko kolega
Ćwiczę, mam płaski brzuch chociaż bez kaloryfera, z tym "przypakowaniem" raczej nie wyjdzie gdyż genetycznie mam po ojcu normalną budowę ciała i jedyne gdzie tyje to brzuch, więc z tym"przypakowaniem " dałem sobie spokój i ćwiczę na rzeźbę. Co do tego spotkania i zasugerowania to raczej ciężko bo te kobiety które znam to znam już parę lat. A te które poznaje to jakoś za bardzo mnie od razu lubią i właściwie już jesteśmy na etapie koledzy. A z takiego czegoś już ciężko wyjść.

Gość kolookoko
rozwiązanie jest bardzo proste - nie chcesz być postrzegany jak kolega przestań zachowywać sie jak kolega

Gość siemasbnest
sprawa jest prosta nie masz wygladu , wiec jestes tylko przyjacielem :) gwarantuje ci ze jakbys podniecał kobiety swoją fizycznością to przynajmniej dawaly by ci dupy..