Gość Miśkaa1111111 Napisano Czerwiec 27, 2012 Mam przyjaciółkę tylko że ona nigdy nie ma dla mnie czasu! W 2011 np.chciałam do niej wpaść na sylwestra to nie mogłam nawet na chwilke natomiast inna koleżanka u niej tego dnia nawet nocowała. Zawsze kiedy chce żeby do mnie przyjechała to ona ,,nie może" napisałam to w cudzysłowie ponieważ trochę mnie to dziwi że ona NIGDY nie może... A ze znajomymi to jakoś na stare miasto albo do galerii to sobie chodzi!! Wczoraj np.chciałam żeby do mnie przyjechała to powiedziała że nie może bo jest umówiona.. i że jutro do mnie przyjedzie (i jeszcze mnie o tym upewniała i wgl) . A dzisiaj do niej zadzwoniłam żeby się upewnić i jakoś dokładniej umówić ale ona powiedziała że mnie przeprasza ale nie może bo się wczoraj umówiła z jakimś chłopakiem. Nie wiem czy ja jej zdaniem jestem taka nudna czy co...! Poza tym ona zawsze mówi że jak coś obiecuje to dotrzymuje słowa. I owszem. Ale nie mi ! Nie wiem co o tym myśleć bo czasami jest naprawdę fajnie spotykamy się ,wygłupiamy i wgl...CZASAMI. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach