Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andrzej z uk

jebana poczta polska i sluzba celna na lotnisku w warszawie

Polecane posty

Czekalem ma Paczke z polski z rzeczami ktorych nie da sie kupic w anglii w angielskich sklepa h nie mowie o polskim skleoie no tam nie chodze. W paczce byly Otreby dwa rodzaje maka zytnia Mak sezam ziola Przyprawy troche lekow 4flakony perfum kttorych tu nie ma a je uzywam.wszystko zapakowane ladnue a te mendy ma lotnisku porozpierdalali torebki I wszystko luzem wpieedolil do pudelka I jweszcze sie podpisali.wszystko do wyrzucenia sie nadaje.chuj by ich strzelil. normalnie make otreby mak przyprawy z torebek wysypali do pudelka w to wpierdolili leki I perfumy byl jeszcze elektryczny mlynek do kawy to wpierdolony w to w czesciach pierwszych ma to polozyli puste torby zakleili tasks czerw podoisali sie a jakze I wyslali do know.rece opadaja no jesli szukaja drugow to otwiera sie torebke bierze probke I zamyka.a now ja man calla wykladzine ujebana

Gość Makrusiaaa
Nie podoba się, to nie zamawiaj nic z tego kraju, idioto. Musieli sprawdzić, czy to nie narkotyki, bęcwale!!! Co za dziecinny debil...

Poza tym jeśli ktoś wysyła mi paczkę płaci za przesyłkę prawie 200zl to oczekuje ze dojdzie w dobrym stanie

Odezwała się inteligentna. Kultura wymaga tego abyś ją przestrzegała dziecko. Najpierw naucz się tego a dopiero później możesz wypowiadać się. Mieli prawo sprawdzić, jednak powinni wszystko włożyć tak jak było.

Gość Makrusiaaa
Magda, morda, tępa, bezmózga dziwko 🖐️

Ani Wars ani brutal.ale ładne i tylko w lodzi w jednym sklepie dostępne a nawet jakby to był brutal to chuj im do tego.na paczce było napisane co zawiera

Gość gość
morda suki hehe

Gość gość
Ja też wysłałam paczkę 21 X 2017 do NY i na śledzeniu podali ,że 25X 2017 o 18,10 wyleciała CP208111731PL do NY. USA. Dzoniłam do NY i tam twierdzą ,że nic takiego na ich terytorium nie przyleciało tzn ,że jeszcze z Polski nawet nie wyleciało .Już miesiąc minął a miała być w tydzień!. Nie wiem co oni zrobili na tej poczcie na Okęciu bo przecież nie wyleciała z samolotu nad oceanem. Zgłosiłam reklamację i nikt nic nie wie.Paczka była wartościowa , miał być to prezent (kilka ciuszków dla noworodka).Noworodek niedługo będzie na świecie a paczka gdzie? Już nie wiadomo komu ufać skoro na Poczcie Polskiej ginie.

Gość gość
mało ciuchów w NY? Nie wiesz jak to się robi??? Zamawia się online w sklepie w USA i jako gift wysyłają do kogo chcesz, bez cła, bez wysokich kosztów międzynarodowej przesyłki, bez gubienia paczki, itp itd, albo wysyła się gift card i załatwione. Ale to trzeba być z cywilizacji a nie z jakiejś wiochy zabitej dechami gdzie psy doopami szczekają. I się potem dziwić że za granicą traktują polaków jak debili......