Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co tu robic????bb

nie lubię seksu... z nim...

Polecane posty

Gość i co tu robic????bb

lubię seks, masturbację, ale nie z nim... no tak zwyczajnie, nie odpowiada mi, nie dobralismy się pod tym wzgledem, a jestesmy ze sobą 6 lat, z innymi miałam orgazmy, mam jak sie sama masturbuję, probowalismy roznych rzeczy, ale seks z nim nie sprawia mi zadnej przyjemnosci. Już go nawet unikam. Kocham swojego faceta, dogadujemy się świetnie, a seks to porazka.

Gość i co tu robic????bb
nie chce go zdradzac, nie chce tez zeby on mnie zdradzał, brakuje chemii w tych sprawach,, ostatnio kochalismy sie dwa tygodnie temu

Gość i co tu robic????bb
on nie jest kiepski, nie ma też małego, wiem ze problem tkwi w psychice, ale może ktoś coś doradzi

Gość i co tu robic????bb
up

Gość ja tak miałamm..
byłam z facetem 3 lata i miałam to samo, a wiesz co ja zrobiłąm...pprostu go zdradzilam, bo brakowalo mi zajeb....seksu,obawiam sie, ze i Ty zrobisz to samo, ale z czasem

ok wszystko rozumiem ,tylko jedna rzecz mi tu nie gra!a na początku znajomości nie przeszkadzał Ci jego penis i inne rzeczy?

Gość i co tu robic????bb
albo on zdradzi albo ja jak nic z tym nie zrobimy doskonale o tym wiem wiec probuje znalezc jakis sposob zeby tak nie było jak sie masturbuje to dochodze w 2-3 minuty, on potrafi minetke robic mi 20 minut i nic z tego wkurzam sie tylko

Gość ja tak miałamm.
pewnie napiszesz,ze go nie zdradzisz bo go kochasz!, ja tez tak mowiłam, ale stało sie i zrobiłam to swiadomie, a sex okazala sie cudowny z obecnym juz mezem.

Gość i co tu robic????bb
zdradze go choc nie chce, mam dosyc meczenia sie, on tez sie z tym meczy, najlepszy byłby otwarty zwiazek, bo pod kazdym innym wzgledem jest cudownie a seks jest beznadfziejny

Gość ja tak miałamm.
trudno będzie.może to faktycznie w głowie siedzi, rozmawialiście?wcześniej też tak było?

Gość i co tu robic????bb
zajeta poczatkowo kiepski seks tlumaczylam sobie tym ze slabo sie znamy, dogramy sie itd. zakochalismy sie w sobie i probowalismy to zmienic, ale d o tej pory sie nie udalo, a jest wrecz gorzej, bo ja juz nie mam w ogole uprawiac seksu skoro nie mam z niego przyjemnosci

Gość ania olisa
a jak się masturbujesz, bo bym chciała też sie zaspokoić, a facet jest tylko jeden dzien w tygodniu i nawet nie mamy gdzie tego zrobić, a chce mi sie potfornie:(

Gość i co tu robic????bb
rozmawiamy, rozmawiamy, radzilam sie nawet ginekologa, ktory stwierdzil, że to wina psychiki, tylko nie wiem czemu psy chiki, skoro go kocham, jest cudownie w kazdym innym aspekcie, nie mialam nigdy wczesniej tak z innymi facetemi

Gość ja tak miałamm.
ale musicie cos z tym zrobic, bo zdrada sie wkradnie, naprawde

Gość dziś na pomarańczowo
też tak miałam i też to sobie z początku tłumaczyłam tym, że jeszcze słabo znamy nawzajem swoje ciała i potrzeby, ale z biegiem czasu wcale nie było lepiej. mimo, że mówiłam czego i jak chce, on za cholerę nie mógł zapamiętać i za każdym razem od początku trzeba mu było powtarzać. nie wiem, czy miał w dupie moje potrzeby, czy po prostu kiepską pamięć, ale zaczęłam unikać seksu z nim jeszcze zanim ten seks na dobre się nie zaczął. nawet chyba założyłam na kafe taki sam temat jak Twój. wytrzymaliśmy tak rok i się rozstaliśmy. on miał pretensje, że nie lubię seksu (lubię, ale nie z nim), mnie się nie chciało zmuszać do czegoś, co nie dawało satysfakcji i związek szlag trafił

Gość i co tu robic????bb
wiem ze trzeba cos z tym zrobic ale nie wiem co, romantycznie było, dziko tez, po alkoholu, na trzezwo, rozne pozycje no praktzcynie wsyzstko, w koncu to 6 lat

Gość i co tu robic????bb
dzis na pomaranczowo on nibz wsyzstko pamieta, robi itd. ale dla mnie to nie ma sensu, nie kocham sie juy teray y nim bo po co skoro nie czuje sie spelniona nie bede sie zmuszac

Gość paranoiczny_fafik
przynajmniej go kochasz ;) u mnie ani to, ani seks. nudne flaki z olejem, a na horyzoncie to samo :D

i co tu robic????bb Jak to- co robić ? ROZSTAĆ SIĘ PÓKI JESZCZE NIE JEST ZA PÓŹNO !!!!!! Nie stworzycie szczęśliwego małżeństwa jeżeli wasz związek ma być oparty na zdradzie:(

Gość paranoiczny_fafik
wątpię żebyś go kochała. kobieta zakochana *zniesie* nawet małego kutasa, problemy z erekcją, wczesny wytrysk, bo będzie zapatrzona w swojego partnera pod innymi względami. u ciebie problem jest głębszy. możesz sobie nie zdawać z tego sprawy, że twoje uczucie się wypaliło, ale biologii i suchej cipki nie oszukasz - wszystko do czasu :D

Gość Tiinaa.
Szczęśliwy związek = zgranie zarówno w sferze emocjonalnej jak i cielesnej. Jeśli zgranie jest tylko w jednej z tych sfer to prędzej czy później i tak wszystko szlag trafi. Mówię to z własnego doświadczenia. Więc radziła bym, choć wiem, że to trudne byś jak najszybciej zakończyła ten związek bo nie ma sensu byście się oboje męczyli i próbowali budować tzw "dom na piasku". Pozdrawiam