Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jola 25l.

Dziewictwo mnie doluje:(

Polecane posty

Gość Jola 25l.

Mam duzy temperament, jestem pomyslowa i do tego wycwiczona, ale brzydka i z nadwaga, przez co jestem jeszcze dziewica i nie mam nikogo:/ gdzie jest jakis facet dla mnie??

Gość vsfp'kmn
na pewno nie tu :) schudnij kurwa! jak mozna byc otylym i nic z tym nie robic ja nie wiem!

powiem ci tak- z nadwaga mozna walczyc wiec jesli bardzo ci to przeszkadza topo prostu musisz sie wziac za siebie- troche schudnac:).. co do tego ze jestes "brzydka"- sama to stwierdzilas.. to moze jakis ladny makijaz to naprawi? albo poczekaj na osobnika ktory cie w calosci zaakceptuje:) i czemu doluje cie to dziewictwo hmm?

Gość Jola 25l.
nie jestem otyla tylko mam nadwage, cwicze sporo, a dobija mnie dziewictwo bo mam juz 25lat i czuje ze sie marnuje:/

hmm.. przeszkadza ci to bardzo widze.. a nie wchodzi w gre jakas przygoda dajmy na to na imprezce? czy czekasz na tego jedynego?

Gość Jola 25l.
nie interesuje mnie przygodny seks, mam leb na karku i nigdy bym sobie nie pozwolila na cos takiego.

czyli nie jestes az tak zdesperowana! jeszcze stracisz dziewictwo- ze swoim ukochanym facetem:) wystarczy poczekac..