Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fan_seksu_31

Dylemat:dobry seks czy miłość

Polecane posty

mezczyzni inna bajka, bo standardowo korzystaja z dziwek, a jesli mialbym wymieniac znajomych, lub osoby ktore poprostu znam, to az rece opadaja kto korzysta.... gratuluje wyborowego towarzystwa ;) a ja znam tylko jednego takiego dupka:classic_cool: i na dodtek to alkoholik :D żona mu nie daje bo wiadomo 😴 wiec jedzie na kredytach by móc zaciupciac czasem :D

Gość Tell_my_why...
ANES07: albo nie masz 15 lat albo jestes tak tepa ze nie znasz ortografi. jak to pierwsze nie pisz, bo to tematy dla doroslych jesli to drugie jak dla mnie szkoda mojego wyksztalcenia zeby czytac takie podstawowkowe wypociny

Gość hfhdxhdhd
legalizacja skrętow to male piwo,alkohol sieje większe spustoszenie w umyśle niz niewinny skręcik...ja licze na to ze zalegalizują maryśke :D

Gość Fan_seksu_31
Nie muszę korzystać z dziwek, nie jestem desperatem. Zawsze miałem za darmo.

Gość ANES07
tylko pizda się dla was liczy a gdzie jest szcunek uczucia wszyscy jesteście tacy sami nie wszyscy lubią robić loda i nadstawiać dupy

Gość hfhdxhdhd
nie chwal sie wyksztalceniem bo nie jestes kims lepszym przez to. lepiej jak ktos ma tylko podstawowke ale nauczyl sie milosci,honoru,uczciwosci i jest mądry życiowo

mezczyzni inna bajka, bo standardowo korzystaja z dziwek, a jesli mialbym wymieniac znajomych, lub osoby ktore poprostu znam, to az rece opadaja kto korzysta.... i co? myslisz ze ty jestes taki fantastycznie ustawiony i lepszy,bo nie placisz? zaplacisz.slono.i wtedy nie bedziesz juz tak cwaniakowal nawet tu na forum.

Gość ANES07
ty popaprańcu zasrany cmoknij mnie w zad

Gość Fan_seksu_31
Tak, pipa jest ważna... Prawda w oczy kole? Gdyby mi zależało na samej rozmowie, to wystarczyłoby mi koleżeństwo,a nie związek.

Gość Tell_my_why...
Fan_seksu_31: pare razy jeszcze ona dostała w trakcie praktyk i po pare spotkan ale typowo na czysty seks, z tym ze ja jej pozniej powiedzialem ze nie interesuje mnie zwiazek, ze to tylko bylo czysto fizyczne zblizenie. fakt ze ona byla naprawde wyrozumiala i wporzadku ze zachowala to tylko dla siebie. Czasem mysle o niej ze jakies spotkanko bylo by fajne, ale z drugiej strony jest jakies ryzyko, ze wzgledu ze ma sie partnerke itd., a ze mieszkam raczej nie w jakies metropolii to zaraz duzo osob wie i kojarzy fakty. co do twojej kobiety, sluchaj, poki masz czas i mozliwosci mow prosto z mostu, czasem ostre slowa cholernie bola i rania, ale dzieki nim zobaczysz jak twoja panna reaguje na to ze cos TObie nie pasuje. Mow jak mysmisz, mow co chcesz, powiedz wprost, ze jesli tego nie ma, ba chociaz woli probowania, bo jak mozna czegos nie chciec jak nawet sie nie sprobowalo, to odejdziesz, bo cale zycie nie bedziesz sie prosil, a gdy to wiesz czujesz sie w calosci przez nia kochany i akceptowany. Sluchaj chlopie, jesli nie ma przejawow zmian, znow rozmowa ostrzegawcza jesli to nie dziala, nie ogladaj sie i koncz to, masz cale zycie przed soba i wierz mi, ze seks jest na tyle relaksujacy ze badz z kims kto to da

Gość hfhdxhdhd
w tych czasach czlowiek o siebie dba, faceci sa zadbani, dobrze ubrani zadbanie to nie tylko ubranie...chodzenie na dziwki to nie szanowanie się,to nie dbanie o to ze mozna sie zarazic chorobą weneryczną,traktowanie seksu baardzo przedmiotowo,dziwne ze facetow nie obrzydza zlizywanie resztek po innym :O chyba nie wierzycie ze dziwka myje sie po kazdym kliencie? :D

Gość ANES07
to waszym zdaniem w związku chodzi tylko o seks?

Gość ANES07
tylko do jednego jesteśmy wam potrzebne boże jak ten świat nisko upadł

Gość Tell_my_why...
no wylizanie dziwki to naprawde moze byc maksymalnie ekstremalne.... :):) choc i pewnie sa tacy dewiaci....

Gość ANES07
jak ja dziękuję bogu że mój mąż jest inny od was

Gość ANES07
no pewnie mówisz o sobie

Gość Tell_my_why...
nie tylko do seksu, ale jednym z aspektow zwiazku jest seks oraz namietnosc. bylo tak zawsze i to sie nie zmieni... zawsze tak bylo, z tym ze teraz tak mącą feministki ze zaczynacie sie wykłócać o swoje i to właśnie jest problem...

Gość Tell_my_why...
"moj maz jest inny... " a co jest cyklopem.... nawet nei jedna 100% pewna zona wierzy w swojego faceta kochajacego, a ten wychodzi z domu ze smieciami i idzie na 15 minut za 50 zł.... i przychodzi miły bo wyluzowany

Gość ANES07
my oczekujemy tego samego w łożku od was potraficie tylko brać a dawać w zamian nic egoiści

Gość Fan_seksu_31
Anes a skąd wiesz, że jest inny? Do tej pory to zawsze byłem wierny, bo jak pisałem, nie chciałem być taki jak ojciec. Tell_my_why a czemu po prostu nie poszukasz innej,skoro twoja kobieta to typowa kłoda? No mnie też zależy na dyskrecji i wiem, że z młodą tak długo nie dam rady się ukrywać, tymbardziej, że ona myśli że jak jest seks to jest zwiazek, a ja glupi ja z bledu nie wyprowadziłem, bo jeszcze bardziej sie stara mnie zadowolic.

powtorze,ze splunac byloby mi szkoda i z tym milym akcentem opuszczam ten zakatek,zanim zgnilizna wejdzie mi na buty :(

Tell_my_why... "moj maz jest inny... " a co jest cyklopem.... nawet nei jedna 100% pewna zona wierzy w swojego faceta kochajacego, a ten wychodzi z domu ze smieciami i idzie na 15 minut za 50 zł.... i przychodzi miły bo wyluzowany Ty naprawę uważasz ze faceci sa do ciebie podobni:classic_cool:??? Biedaczku :O Jakbym zapłaciła facetowi za seks 10 złotych to bym spłonęła ze wstydu a nie grała seksbombę na forum :classic_cool: Tu nie ma sie czym chwlić matołku :D:D

Fan_seksu_31 Anes a skąd wiesz, że jest inny? Do tej pory to zawsze byłem wierny, bo jak pisałem, nie chciałem być taki jak ojciec. Niedaleko pada jabłko od jabłoni :classic_cool: Dziewczyny przed wyborem męza koniecznie przypatrzcie się tatusiom 😴

Gość To prosteeee
Ja nie rozumiem kurwa mac. Czemu wy zawsze szukacie pierdolonego ultimatum. Przecież jak kogoś kochasz to co Ci szkodzi wytresować partnera na zajebistego kochanka/ke. Rozumiem ze to może trochę zając ale sami deklarujecie ze jest wam z nim/a bosko. "A ja to miałam murzyna i on tak zajebiście mnie ruchał, a teraz mam chłopaka i on jest jeszcze slaby w te kolcki" "Ja to z Azjatka moglem się jebać cała noc, a teraz zona mi daje tylko raz dziennie" Kurwa ludzie,zamiast wypisywać jakieś pojebane tematy trzeba ruszyć głowa.

Gość ANES07
co ty za pierdoły mi tu opowiadasz ja mam większy temperament od niego ja bym chciała co dwa dni a jemu raz w tygodniu wystarcza na 100% wiem ze na lewo nie chodzi

Gość Tell_my_why...
dlaczego? tak jak pisalem mam rodzine i tutaj juz trudniej, bo sa zobowiazania, jakies wspolny biznes, dzieci, byly rozmowy, pytania, dyskusje, zawsze bylo tylko ze o jednym gadam i jedno w glowie czy bylem mily, czy pomagalem w domu, czy siedzialem nie lazilem nigdzie, i ogolnie wiecie chodzi mi o takiego dobrego wyjatkowego meza.... to nic to nie dawalo, czy mialem wszystko w dupie to samo, wiec sie pytam, jak sie zachowywac zeby bylo dobrze? uslyszalem ze problem jest taki ze jej sie nie chce i nie ma ochoty, bo bez seksu moze sobie zyc... po znow paru rozmowach, lzach itd. powiedzialem ze koniec, ja mam potrzeby i jesli ona nie chce im sprostac nieszkodzi, bo bede mial to co chce od tego czasu nie gadala, chodzila obrazona, po czasie zaakceptowala bo naomalnie jest tylko oprocz seksu, ktorego nie ma. wiec taki uklad mi pasuje... co oczywiscie nie zmienia faktu ze fajnei by bylo z zona sie tak mocno pragnac

Gość To prosteeee
Te typ od genaologi. Moj stary jest alkoholikiem a ja nie lubię alkoholu tak ze twoje pierdolnie jest bez sensu. I naprawdę różnimy się w każdym calu. Jak te jebane emerytki co siedzą na lawkach i nic nie robia. Aby tylko zeby cos powiedzieć. Tendencja jebanych plotkar.

Gość Tell_my_why...
v34 a Ty grasz tutaj seksbombe czy nia jestes? :)

To prosteeee Te typ od genaologi. Moj stary jest alkoholikiem a ja nie lubię alkoholu tak ze twoje pie**olnie jest bez sensu. I naprawdę różnimy się w każdym calu. Jak te j**ane emerytki co siedzą na lawkach i nic nie robia. Aby tylko zeby cos powiedzieć. Tendencja j**anych plotkar. Ty to tak lubisz "jebać" czy to forma przerywnika?😴 az wali przez ekran tym goownianym słownictwem :P