Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilliija

Powiedzieć mu prawde?

Polecane posty

Gość Lilliija

Od niedawna jestem w związku z cudownym chłopakiem. Czuje że to może być coś poważnego. Jednak nie powiedziałam mu całej prawdy o sobie. W wieku 15 lat zostałam zgwałcona i mimo, że mineło już kilka lat ja nadal jestem nieufna i nie potrafię się pogodzić z tym, że jakiś du**pek odebrał mi dziewictwo, to czego nikt nigdy mi nie zwróci i jest dla kobiety najważniejsze. Jak pisałam wyżej od niedawna jestem w związku, ale boje się chłopakowi o tym wszystkim powiedzieć. Boje się jego reakcji, boje się że mi nie uwierzy, boje się że zastawi mnie dlatego że nie jestem dziewicą. :( Czy któraś z Was była w podobnej sytuacji? Czy mam mu o tym powiedzieć? Przepraszam, że się rozpisałam.

Gość makumbakkk
Ja bym powiedziala dopiero jak bedzie sie chcial do ciebie zblizyc. Dokladnie jak czujesz i czy w ogole masz ochote na zblizenie. Jesli bedziesz potrzebowala wiecej czasu to bedziesz miala okazje zobaczenia czy jest na tyle dojrzaly i cudowny aby zaakceptowac twoja decyzje. Nie stresuj sie ta rozmowa, bedzie jak beddzie. Ps. GWALCICIELE DO KASTRACJI