Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noicoteraz

odezwal sie do mnie byly..

Polecane posty

Gość lukeeeeeeeee
Rozmowa o nim wcale nie ulatwi Ci zapomnienia

Gość noicoteraz
zdaje sobie z tego sprawe, ale nie ma takiej osoby, ktora by znala cala moja sytuacje, a rozmowa jednak czasami pomaga, w internecie latwiej, anonimowo...

Gość lukeeeeeeeee
I tylko to ze sie odezwal zamieszalo Ci w glowie? Ile Ty masz lat :)?

Gość noicoteraz
bez sensu ta gatka.. swoje lata mam, nie wazne ile, akurat tyle, zeby miec spore doswiadczenie zyciowe i uczuciowe. bardzo duzo mnie z nim laczylo, za duzo, za duzo pracy i wysilku w niego, w nasz zwiazek wlozylam, zeby wszystko sie wymazalo z glowy, a juz nie raz w przeciagu tych kilkunastu minut pisalam, jak bardzo go kochalam..

Gość czarrymarrrry
cześć, za kilka godzin kończą sie moje aukcje. sprzedaję sukienki - głównie nietrafione prezenty. więlszosc nowych, z metkami, znanych firm. stan idealny. POLECAM przykładowe aukcje, ale polecam sprawdzić też inne: all e gro.pl/sukienka-mona-koralowa-czerwona-220zl-wesele-i2446843747.html a l leg ro.pl/sliczna-nowa-sukienka-pretty-girl-jedyna-bufki-i2446843974.html TRZEBA USUNĄĆ SPACJE Z ADRESU ! :)

Gość lukeeeeeeeee
Wiec musisz mu wyraznie dac do zrozumienia zeby sie z Toba nie kontaktowal, ze masz wlasne zycie, ze jestes szczesliwa z innym a jego nie chcesz znac. Te slowa napewno zablakuja mu droge do Ciebie. Nie widze innego wyjascia

Gość djkfbhdsljkhgsjlbhdg
>>noicoteraz "przepraszam za brak polskich znakow, mieszkam za granica i nie ma tu polskiego oprogramowania :\" A gdzie to tak za granicą mieszkasz, że tam net bez dostępu do polskich serwerów jest? Ja też mieszkam za granicą, ale polski sterownik znaków (liter) diakrytycznych jest zwyczajnie do ściągnięcia z netu... for free... zupełnie jak adobe reader ;) Nie trzeba oprogramowania, wystarczy pobrać sterownik i polskie literki jak ta lala na każdej klawiaturze :)