Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaa22222222222

Wszystko wróciło...

Polecane posty

Gość onaa22222222222

Nie wiem co robić... 2 lata temu zerwał ze mną M od tej pory widzielismy sie moze ze 3-4razy na imprezie, ale każdy głowa w swoją strone. A przede wszystkim ja...nigdy nikogo tak nie kochalam i z nikim nie bylo mi tak dobrze a zarazem źle wciąż się kłócilismy mimo wszystko nie chciałam innego...on zerwal... Na święta i urodziny wysłał mi jednak zawsze życzenia...ja mu też. Po roku od zerwania byłam już z R. Nie mogłam poradzić sobie z samotnością.Jestesmy razem już prawie rok ale mimo wszystko myśle o M. Nasz związek niby wszystko pięknie wygląda nawet się w sumie nie kłócimy, ale nie potrafie wybić sobie z głowy M...Czasami myśle ze zaraz zwariuje poprotu nie wiem co zrobic by o nim zapomniec:( Był ktos w podobnej sytuacji??

Ja nie byłam w takiej sytuacji jak ty ale za to spotykałam się z chłopakiem, z którym też miałam pierwsze dośwaidczenia w seksie i po paru razach się rozstaliśmy. Teraz myślę,że lubi podrywać i zaliczać dziewice :-0

Gość facirooo
bo dziewictwo to najwiekszy skarb.... a wy dajecie go bylekomu. Jenna juz moja sie o tym przekonała i zerwałem z nia.

Gość onaa22222222222
Kejtliczka właśnie tez jest tak z z tym moim ex M. on ma 24 lata a wciąż podrywa te nastolatki 16-19 lat wiem bo nieraZ mi opowiadają znajomi, a mimo to ja o nim myśle:/