Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martuśkaaa23232323

Czym różni się...?

Polecane posty

Gość martuśkaaa23232323

Hej! Czym różni się mleko Nestle Junior 1-3 lat od NAN 3 ? Bo przecież NAN też jest od Nestle a Junior jest tańsze a smakowe są... I Junior też jest z kleikiem jak NAN 3R ?

Gość martuśkaaa23232323
I zastanawia mnie to czemu te Junior jest tańsze a smakowe... I które lepiej dawać dziecku Junior czy NAN?

Gość martuśkaaa23232323
?

Gość martuśkaaa23232323
wiem, że jest z kleikiem tak samo jak NAN 3R wiec po co te Junior tez takie samo od tego samego producenta?

Gość Deich
Może weź obydwa opakowania i dokładnie porównaj skład. Możliwe, że w jednym jest czegoś więcej, a drugim mniej np. węglowodanów.

Gość martuśkaaa23232323
odp, ktos jeszcze? ;)

Gość martuśkaaa23232323
eh...;/

Gość martuśkaaa23232323
eh...;/

Gość Ekspert.Nestle
martuśkaaa23232323, Nan Pro 3 i Nestle Junior różnią się nieznacznie zawartością składników odżywczych. Oba produkty charakteryzują się dodatkiem aktywnych bakterii Bifidus BL i naturalnym smakiem, nie zawierają cukru. Mleko Nan Pro 3 dodatkowo zawiera kwasy tłuszczowe LC PUFA. Natomiast mleko Nestle Junior występuje również w wariantach smakowych (z miodem, wanilią i bananowo-morelowe), a także z dodatkiem kleiku ryżowego. W naszej ofercie nie jest dostępne mleko Nan Pro 3 z kleikiem ryżowym. Jeśli masz wątpliwości, jakiego mleka używać, najlepiej skontaktuj się z lekarzem pediatrą, który pomoże wybrać produkt odpowiedni dla Twojego dziecka. Ekspert.Nestle --- Ekspert.Nestle, udziela porad i odpowiada na pytania związane z produktami NESTLE, a także kwestiami dotyczącymi żywienia. Zapraszam do dyskusji.

Gość Hansi93
Czyli nie ma możliwości żeby dziecko, które jadło przez cały czas mleko NAN PRO dostało uczulenia po Nestle Junior? W takcie dawania Nestle Junior mały dostał wysypki na całym ciele i nie wiem czy to od mleka czy od czegoś innego. I czy Nestle Junior dzięki zawartości kleiku ryżowego może być bardziej zapychające od zwykłego mleka modyfikowanego?

Gość gość
Moja córka przeszła z nan pro 2 na 3 po 12 miesiącu. Po około tygodniu zaczęły się problemy skórne, wysypka na plecach. Dziecko nie przejawiało wczesnej żadnych skłonności do alergii. Czy w tym wieku mogę wrócić do nan pro 2?