Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piesssssss

Ile taki kosztuje???

Polecane posty

Gość latooo
Ja kupilam swojego za 2 tys ,lepiej wybrac takiego pupila z renomowanej hodowli niz sie pozniej zawiesc.Polecam ta rase jest mega fajna:)

słodki ale ja bym wolala wziąć zwyklego kundelka ze schroniska, wlasnie tak planuje zrobić jak sie pozbieram po stracie mojego piesia :(

Gość latooo
maleeha bardzo ladnie z Twojej strony ze chcesz psinke ze schroniska:) Ja poprostu zawsze bylam zakochana w buldogach francuskich dlatego wlasnie taki moj wybor.Pozdrawiam.

Gość faffafafafaf
Wlasnie palnuje zakup psa i chyba juz wiem jakiego chce:)Dzieki za link ja tez sie zakochalam:)

Gość PAORATKA
JAKI SWIETNY :)

Gość polecsiebie
BOSKI!!! i swietna rasa,polecam:)

Gość BuldogBoski
Ja za swojego dalem 3tys i nie odradzam,wspanialy pies,zawsze bedzie ta rasa ze mna.A jak sie kupuje z PSEUDO-HODOWLI to nigdy nie wiesz czy masz czysta rase czy nie ma kazirodztwa czesto szczeniaki sa hodowane w oplakanych warunkach,bez odpowiedniej diety,to jest tylko czysty biznes.Juz cena 600zl jest zaskakujaca i daje do myslenia wiec radze najpierw poczytac o rasie sprawdzic hodowce a pozniej sie wypowiadac!

Gość paranojaPSIA
Ja piredykam jak mozna kupic psine z psudohodowli tylko poglebiacie tym problem a pozniej te biene zwierzeta laduja w schroniskach bo nie spelniaja tego czego oczekiwali wlasciciele-skapi wlasciciele bo zal mu bylo wydac pare stowek wiecej PARODIA!!!!! Do zalozycielki tematu jesli juz sie zdecydowalas na ta rase kup od zarejestrowanej hodowli,lepiej poczekac i odlozyc niz sie pozniej bardzo zawiesc..a jak Cb nie stac to poprostu idz do schroniska i przygarnij jakas biena psinke,one tez sa kochane i bardzo potrzebuja milosci.

Gość piesssssss
Dzieki za wypowiedzi:) Kupuje buldozka,poczytalam poogladalam i jestem pewna na 100% ze wlasnie ta rasa jest dla mnie.A moze ktos poleci jakas dobra hodowle z gory dzieki,pozdrawiam.