Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie spieeeee

Ani w przod ani w tył - zwiazek czy nie.

Polecane posty

Gość nie spieeeee

Mam faceta, on 33, ja 26 lat, uprawiamy seks, swietnie sie dogadujemy i bawimy, wyjezdzamy na wakacje, weekendy, lazimy do kina, czytamy, ogladamy filmy, gotujemy, chodze na jego koncerty, razem zaplanowalismy ogrodek i pomalowalismy pokoje w tym domu,,jestesmy przyjaciolmi, dobrze mi z nim,bez skrepowania czy cos, jemu ze mna chyba tez, znamy sie 2.5 roku, od 2 lat jestesmy blisko a od 4 mcy u niego mieszkam i jest ok. Facet ani nie deklaruje milosci, nie chce zobowiazan (?), nie planuje zadnej wspolnej przyszlosci, tzn nic o tym nie mowi, a jednoczesnie smuci sie jak nie uwzgledniam go w moich planach. 2 razy napisal ze mnie kocha , smsem, w innym jezyku. Raz pyta polzartem czy zrobimy dziecko, i nazywa mnie "girlfriend", ciagle opowiada ze teskni, slodzi mi sto razy na dzien i jest "na kazde zawolanie", dba, troszczy sie, a innym razem mowi o mnie jakbym w przyszlosci miala sie zwiazc z kims innym, np pyta jak bym chciala zrobic swoj slub (nie nasz) albo co bym zrobila gdyby moje dziecko cos tam (nie nasze), pyta w jakim kraju zamierzam mieszkac (myslalam, ze to oczywiste ze zostaje tu z nim). Dopiero miesiac temu poznalam jego siostre, a od paru miesiecy zapoznaje mnie z jego przyjaciol, jego rodzice mieszkaja pare tys km dalej i wiedza o moim istnieniu tzn ze tu mieszkam z nim ale nie wiem czy o mnie mowi jako o partnerce czy co. Przedstawill mnie na kolacji biznesowej szefowi i kolegom jako "to moja partnerka". Teraz wyjezdzam za granice na pare miesiecy, a on sie martwi, czy nie bede flirtowac/seksic sie z innym, pol zartem pol serio, i opowiada, jak to juz teskni. I sie zastanawiam, czy my jestesmy para, zwiazkiem, bo niby wszystko jest ale czegos brakuje, nigdy nie powiedzial ze kocha ani nie zarysowal jasno czy czegos ode mnie oczekuje, chce.. Z jednej strony lubie go, ale sama nie wiem czy chce zobowazan, deklaracji, z drugiej strony niepewnie sie czuje, i nie wiem,czy mam wolna reke , czy mam sobie robic nadzieje,czy co..... I nagle, mimo ze tak otwarcie z nim o wszystkim gadam, boje sie go o to spytac, kim dla niego jestem,czego chce, jak nas widzi i czy w ogole nas widzi, czy to wszyzstko tylko tak dla zabawy..

Gość xoxxo21
Myślę że najłatwiej określić Cię można jako jego dziwka.

Gość nie spieeeee
tez o tym myslalalam, ale o dziwke by tak nie dbał

Gość inna sprawa
Lubisz go, ale czy go kochasz ?

ale czego Ty właściwie oczekujesz? Nie wszyscy codziennie mówią, że kochają, nie wszyscy mają potrzebę ustalania dat i poszczególnych etapów w związku. Czego konkretnie oczekujesz? Planu 5-letniego czy pierścionka, jak wszystkie baby na tym forum...?

ale czego Ty właściwie oczekujesz? Nie wszyscy codziennie mówią, że kochają, nie wszyscy mają potrzebę ustalania dat i poszczególnych etapów w związku. Czego konkretnie oczekujesz? Planu 5-letniego czy pierścionka, jak wszystkie baby na tym forum...?

Gość nie spieeeee
w sumie racja