Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedlugo Pani Młoda

A ja bede miała rózowe rękawiczki na palec!

Polecane posty

Gość niedlugo Pani Młoda

W sierpniu mój ślub, suknie bede miała białą z różowymi dodatkami i w tym samym kolorze bede miała rekawiczki. Welonu nie bede miała, tylko diadem. Mój przyszły mąz równeiz bedzie miał kamizelkę i musznik. Nie wiem dlaczego dla Was utrzymanie tradycji ubioru to tandeta. Jak wy sie ubieracie?

Gość AJJJ
wspolczuje mezowi zony tandeciary i wiesniary

Gość AJJJ
wspolczuje mezowi zony tandeciary i wiesniary

Gość buahahaha
może jeszcze kokarde na głowe i logo playboya na suknię. Tandeciara

Wielkie katoliczki z siebie robią biorąc ślub w kościele, No ale w głowie różowa masa jak była tak jest. Włosy pewnie tez natapirujesz? :D Na festyn idź tak ubrana. To jest ślub kobieto.

Gość niedlugo Pani Młoda
cizia mizia i wg Ciebie kobiety chodzą w sukniach na festyny a na wesele jak?? w dzinsach?

Gość niedlugo Pani Młoda
cizia mizia i wg Ciebie kobiety chodzą w sukniach na festyny a na wesele jak?? w dzinsach?

Gość polaneska
bardzo ładna przeciez nie ubierasz sie dla innych tylko dla Siebie

Wiocha, wiocha i jeszcz eraz wiocha :-O ubierz sobie jeszcze rozowe bolerko i zrob tipsy z rozowym wzorkiem :O

Gość latawice
Rozowe rekawiczki i rozowe elementy? Ja jestem niewierzaca, ale dla mnie jesli ktos bierze slub w Kosciele, to tylko i wylacznie biala suknia, ktora symbolizuje czystosc. Bo chyba w waszej religii panna mloda musi byc dziewica, czyz nie? ;) Z rozowymi dodatkami i korona (diadem) idz na festyn. Chociaz po co, skoro ze slubu zrobisz festyn.

Gość ohoh
różowego się do ślubu nie zakłada..... nie wierzyłam w takie pierdoły do czasu... ...dwie kolezanki miały różowe dodatki no i już są rozwódkami - stety czy niestety to już jest nieważne

Gość polaneska
w jakiej Wy zyjecie epoce? moze byc i groszkowe :)

Gość maja z krakowa
a po co ten "pasek" na sukni? biodra przy nim wyglądają na grube:-0 mi się nie podoba

Gość ryryryr sierpien
litosci, ta dziewczyna na zdjeciu wyglada mega tandetnie, a te rekawiczki wygladaja jakby miala rozowy gips :D:D

Gość ryryryr sierpien
do tego pomieszala kolory, rozowy, bordowy- masakraaa

Poza tym te 10 lokow na glowie tez wyglada okropnie. Czemu niektore panny mlody robia z siebie primy baleriny? Tapiruja wlosy, jakies pierdoly w te wlosy wczepiaja albo nakladaja korony (ok diadem :classic_cool: ) . Mniej znaczy wiecej.

Gość klaudia1617
nie wiedzialam ze tradycja jest zkladanie rozowych dodatkow-ok jeszcze bordowe zniose ale róż?? jeszcze rozumiem bukiecik z rozowych rozyczek i np zywa rozyczka we wlosach , ok wtedy widac ze jest utrzymana klasa...ale to o czym mowisz autorko...to jest...no nie wiem nawet nie umiem sobie tego wyobrazic...dla mnie to kicz.

Gość niedlugo pani mloda
Dla was jest wszystko kiczem :] Boskie wy bedziecie wygladajace jak szare myszki, moze zauwaza goscie, ze wy to Panie Mlode :) Mam dziecko wiec stąd róz podkreslający brak tej czystosci, wy jestescie super bo cnota daleko juz was nie dotyczy, ale kazda welonik na glowie ma bo nie wmawiajcie mi, ze idziecie do slubu jako dziewice :)

Gość niedlugo pani mloda
I chocbyscie nie wiem co mi wmawiały, ze nie to zapewne 70% z Was zrobi tipsy na ślub :) Nudzi was chyba życie i jedyne co tutaj robicie to krytykujecie wybory innych zeby swoje dowartosciowac

Niedlugo panna mloda - slubu koscielnego miec nie bede, bo nie wierze. JESLI SLUB to tylko cywilny i w bezowej, badz cielistej sukni. Wlosy spiete w elegancki kok. Makijaz taki jak kazdego dnia. Tak sie czuje najlepiej. Panozokcie moje naturalne pomalowane przeze mnie sama. Ja dbam o siebie. Dbam o swoje paznokcie i kazdego dnia wygladam elegancko i schludnie. Nie potrzeba mi zadnych diademow, kwiatow we wlosach, czy brokatu na glowie, zeby czuc sie wyjatkowa. Skromnosc to nie szara myszka autorko. Dla mnie schludna, elegancka panna mloda jest duzo piekniejsza niz taka, ktora robi z siebie festyn. Loki jak u Villas i tipsy. Zenada.

Gość vakossa
a mi sie podobaja proste długie suknie z białej koronki z półkolistym trenem-cos pieknego

Gość dorociczka
Twoje wesele i Twój slub,ubieraj się tak jak uważasz że powionnaś wyglądać

Gość niedlugo pani mloda
Cizia mizia- Dla kazdy ten dzien przeżywa inaczej i dlaczego kwestionujesz wybory innych. Moze to innym nie podoba się jak ty bedziesz wyglądala. Ja biore ślub koscielny bo chrząc dziecko obiecywałam je wychowac w rodzinie katolickiej i nie ukrywam, ze po to aby ten jedyny raz w życiu tata mogl mnie odprowadzic do ołtarza bo to dla mnie wazne. Ja rowniez wlosów nie bede tapirowała tylko lekkie loki bo nie mam zamiaru spinac wlosów, ktore zapuszczam cale zycie i wg mnie sa piekne. Tipsy owszem zrobie, ale dlatego ze jestem nerwowa i swoje własne obgryzam, makijaz bedzie, ale bardzo naturalny. http://allegro.pl/diadem-tiara-kompozycja-z-grzebykami-di-116-i2443463357.html czy ten diadem naprawde jest brzydki? Ja uwazam ze wsród brazowych loczkow bedzie wygladał ładnie, tym bardziej ze bizuteria niemal identyczna

Gość niedlugo pani mloda
mnie równiez podobają sie proste sukienki, ale ja osobiscie całe zycie marzyłam o bezie i taką własnie bede miała.

Dla mnie to jest tandeta i porazka. Widac myslimy inaczej. Ja nie lubie swiecidelek i rozowego koloru na wazne uroczystosci. Schludnosc, prostota i elegancja przede wszytskim. Ja bym czula sie zle wygladac jak lalka. Bo tak dla mnie wygladaja panny mlode z rekawiczkami i burza lokow.

Gość niedlugo pani mloda
Dla mnie są okropne koki, tym bardziej ze kazda je ma.

Gość niedlugo pani mloda
Poza tym uważam, ze na widok Panny Młodej kazdy powinien zrobic wielkie wow, a nie spojrzec pomyslec aha..i tyle