Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedlugo Pani Młoda

A ja bede miała rózowe rękawiczki na palec!

Polecane posty

Gość qazwer
na Twój widok niedługo pani młoda goście na pewno zrobią wow, ale z żalu!

Gość niedlugo pani mloda
Zalezy co kto nazywa kiczem

Gość ludzie dajcie już
jej spokój! Przecież nie każdy musi być normalny! Przynajmniej jest się z kogo pośmiać jak się spotka taką tandeciarę. hahahhaha

Gość ryryryr sierpien
ale po co zadaje pytanie na kafe jesli nie akceptuje tego ze inni maja inne zdania, ja nie jestem z tych co bez powody krytykuja ale ta pani na zdjeciu naprawde wyglada okropnie, przede wszystkim te rekawiczki wygladaja jakby miala kontuzje reki i musiala nosic usztywnienie, sa takie w sklepach medycznych niebieskie pewnie wiecie o co mi chodzi, to na zdjeciu wyglada jakby wlasnie cos takiego miala tyle ze bordowe :D:D a co do tego ze gosc na widok panny mlodej powinien zrobic wow, owszem zgadzam sie ale napewno nie zrobi szczerego wow jesli zobaczy tandete i kicz, sa takie czasy ze ludziom juz byle co sie nie podoba

Gość lolagrzmot
przecież, to prowo. laska wymieniła wszystkie możliwe kiczowate elementy ubioru, stylizacji, których nie uświadczysz nawet w największej pipidówie, a już na pewno nie wszystkie razem.

Wszystko zależy w jakim stylu ubierasz się na codzien w czym się dobrze czujesz . Ja miałam rękawiczki ale krótkie koronkowe, z kokardką , tipsy przedłużone włosy i rzęsy miałam bo jestem stylistką paznokci i na codzień mam przedłużone włosy rzęsy i tipsy. Jeśli chodzi o diadem to delikatny diadem wygląda pięknie , ja miałam diadem , jednak nie pasuje on do każdej fryzury.

Gość niedlugo Pani Mloda
A w czym kolor rózowy jest gorszy od innych?? Co wy macie po 15 lat i co chwile zmieniacie to co jest "siarą" a co nie? Lubie róz, wiec dodaje dodatki rozowe. Podoba mi sie diadem, zakladam diadem, chce miec ładną buzie robie makijaz.

Jasne, to będzie Twój dzień i nie przejmuj się opiniami innych. Ja sprzedaję suknię ślubną tu na forum same złośliwe uwagi a sporo osób licytuje

Gość jak ktoś ma serio ładną buzię
to makijaż tylko ja podkreśla.... a jak ktos ROBI makijaż... jak w starym przysłowiu - nie pomoże puder, róż, kiedy gęba stara już!!!! Ty masz już przychówek, swoje lata, to se musisz samopoczucie poprawiać tapetą i różowościami jak dla świnki Piggy ;) Oj, obśmieja Cię goście na bank :-p :-p :-p

Nie wiem dlaczego uważacie że kobieta, która ma dziecko musi być od razu brzydka i zaniedbana

Gość niedlugo Pani Mloda
Nie jestem narcyzem, ale zdziwili by się gdyby mnie zobaczyli, ale nie dam wam okazji to wypuszczenia troszke wiecej jadu niz do tej pory ;] Tak tak oni wszystko krytykują, az jestem ciekawa jak one wyglądaja :) muzyke macie czy to tez juz kiczowate? Suknia ślubna stare dzieje wiec teraz juz stroje kąpielowe nie ?:)

wy jak po kimś nie jedziecie to nie żyjecie, ja mam dziecko również i co z tego?? autorko tutaj siedzą same sfrustrowane baby, sama się przekonałam, i stwierdziłam w końcu że trzeba robić po swojemu i się innymi nie przejmować wy to lubicie dowalać szkoda że nie macie za to płacone jak bym wrzuciła wam moją suknię to byś cie chyba popadali jak muchy na zawał serca, ja rękawiczek nie mam, ale welon mam pozdrawiam

dla ich wszystko jest kiczem, ale dlaczego coś kiczowatego nie może być ładne?? np. ładnie ustrojona sala balonami, kicz ale dla mnie ładny, jestem mamą nie czuję się ani brzydka ani zaniedbana, więc takie teorie sobie w buty wsadzcie,

Dla mnie kicz to tipsy, sztucznie kręcona burza loków i różowy kolor. Na codzień jest to dla mnie kicz! Nie tylko na ślub!

Ja też jestem mamą i już szczęśliwą żoną , na ślubie byłam ubrana wg większości Was kiczowato ale mnie i mojemu mężowi i gościom się podobało i to jest dla nas najważniejsze

ja tipsy muszę mieć, bo ja swoich paznokci nie mam, niestety genetyczne po tatusiu mam obgryzanie do krwi, a jak panuję nad tym to paznokcie rosną oczywiście ale są łamliwe rozdwojone, nic nie poradzę, więc w takiej sytuacji co mam zrobić??

Zadbać o paznokcie konkretnie. Iść do odpowiedniego specjalisty i wzmocnić je. Przecież nakładając rodu to piłujesz paznokcie. Dodatkowo je oslabiasz.

tylko że ja nie utrzymam tego, bo nie kontroluję obgryzania, poprostu nie wiem kiedy się to dzieje, dopiero jak czuje ból to się orientuję że znów i znów i znów to samo, więc co mi da jak będę chodzić do specjalisty, na codzień paznokcie są mi nie potrzebne, dłuższe baaardzo przeszkadzają, nie siedzę na kanapie i pachę jak was tutaj większość tylko ciężko pracuję, a na ślub już dla mnie koniecznością jest zrobienie sztucznych paznokci, ale powodem jest tylko ten ślub,

To zrób coś z nawykiem obgryzania paznokci! Są lakiery, którymi malujesz paznokcie i śmierdzą tak, ze raz ja go zjesz to Ci sie odejdę obgryzania! Zrób coś z tym. Moja siostra miała manie obgryzania. Połowy paznokcie nie miała. Przestała obgryzać i ma ładne paznokcie.

a ty myślisz że ja tego nie próbowałam, kobieto już chyba nie ma rzeczy której nie próbowałam, a najgorsze jest to iż moja córka ie ma nawet 3lat też zaczyna obgryzać piszę ci to jest genetyczne u mnie, stwierdzone przez lekarza, ja kilka lat temu przechodziłam duży stres i odreagowywałam na paznokciach nawet nie spostrzegłam się jak na kciuku nie miałam już 90% paznokcia nie przeszkadzał mi potworny ból 2miesiące chodziłam w opatrunkach często musiałam mieć zmieniany, u mnie to genetyczne odziedziczone dziadostwo po ojcu i nic z tym nie poradzę, i mam gdzieś że tipsy to kicz chcę mieć ładne dłonie na ślubie

nigdy tipsów nie miałam, na ślub będzie mi kosmetyczka robić akrylowe próbowałam kilka lat temu może z 5, brać tabletki belissę poskutkowały i paznokcie były ładne grube ale po okresie 9-10miesiącach był rezultat, ale jak tylko przyszedł stres większy to znów wszystko od nowa się zaczyna,

osłabiają paznokcie zgadzam się, ale wg mnie to to samo jak z zębami, jak ktoś ma problemy z nimi a nie ma kupy kasy na implanty to robi licówkę też wiadomo jak to niszczy i osłabia zęby a jednak licówki są tak popularne, sama jutro mam wizytę na licówkę i choć wiem że o szkodach chce mieć ładnego zęba który jest martwy, dobranoc

Gość Renkaaa
Co do tipsów - bez przesady. Ja akurat nie mam, ale nie uważam, żeby to była tandeta. Zwłaszcza, że już nie ma mody na kwadraty i robi się tipsy w naturalnym zaokrąglonym kształcie, które wyglądają ładnie i elegancko. Moja koleżanka ma i naprawdę nie wygląda to tandetnie, więc nie wpadajmy w paranoję. Ślubniczko, jeżeli masz zaufaną manikiurzystkę to śmiało, na pewno nie zrobi Ci krzywdy na ślub :)

czy ja wiem czy zaufana, nigdy takiego zabiegu kosmetycznego nie miałam ;) nie chcę żadnych mega długich paznokci, z nie wiadomo jakimi ozdobami, jakiś delikatny wzorek i średnia długość nic więcej, jak oglądam zdj szponów udziwnionych to rzeczywiście to kicz i tandeta i wszystko co najbrzydsze ale jakieś delikatne i nie zbyt długie ładnie wyglądają

Gość Renkaaa
Mi się najbardziej podobają jednokolorowe np. jasny beż, cieliste. Jakoś nie lubię wzorków na paznokciach ;P Ale jakiś ładnie zrobiony na ślub, czemu nie w sumie.

Gość Niedlugo Pani Młoda
Masz rację ślubniczko, one są jak żmije... Wszystko jest na nie, a rękawiczki wyglądają jak gips? Chyba Wam sie to przysniło, lub nigdy gipsu nie widziałyscie. Ja uwazam, ze bede wyglądała pięknie, a mój maz bardzo elegancko, dluga koszula, spinki srebrne do mankietów, "obrus" i musznik, tak powinien wyglądac Pan Młody. Ciekawe jak wy "odwalicie" swoich przyszłych męzów :))]]]]]]]]]]]]] Ja takze obgryzam paznokcie, i rozumiem ze nie da sie tego opanowac. TRoszke stresu i 3 miesieczne zapuszczanie poszło na marne. Zresztą dla mnie ładnie wykonane tipsy wyglądaja naprawde estetycznie.:) Balony tez juz są kiczem? a to dobre..czym ubieracie dom na korone? Czy korona to juz tandeta? Utrzymujecie jakikolwiek zwyczaj weselny?