Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akkamania

czy ktoś wie jak sie sciąga ta piekielną budę w roanie marita>?>.

Polecane posty

Gość akkamania

bo nie daje rady!!!!! błagam o pomoc, jest tam jakis magiczny przycisk czy co?

Gość dsja
Buehehe miałam to samo:) Oglnie właśnie ciężko się ściąga i też szukałam magicznego rpzycisku:) Tam coś się naciska ale wybacz już nie pamiętam dokładnie gdzie. Gdzieś przy tych guzikach od materiału. No ale i tak ciężko. Ja sobie nie poradziłam, Mąż musiał:)

Gość zadzwon do producenta
dane kontaktowe masz na stronie roana tam ci wszystko powiedza po kij pytasz na forum? twoj internet konczy sie tylko na kafeterii?

Gość akkamania
ale mam to wcisnąc????

Gość akkamania
jak nie wiesz to po Chaaaaaaa sie udzielasz?

Gość Kajjjj
Ej a jak ogólnie sprawuje wam się ten wózek, bo wydaje się fajny. Chyba dobrze się prowadzi co?

Gość dsja
Tak, wciśnij i ciągnij:)

Gość zadzwon do producenta
bo tracisz czas na pytania w ciulowym miejscu zamiast zadzwonic i migiem miec z glowy wez pomysl dziewczyno

Gość akkamania
no my już skonczylismy użytkowac gondolkę, była suuuuuuuuuuuuuper, niestety dziecko wyrosło. Ale jest duza is uper wygodna, dla duzego szkraba jak znalazł! fajne amrtyzatory, lecutko sie prowadzi, można pchac jednym palcem. za to spacerówka brzydka jest, dlatego mamy juz nowy :) dzieki za podpowiedz, naciskam ale nie lezie.......potwór normalnie, wygiełam kciuka i nic!!!! zaraz walne młotem ad dla ciebie jak ciulowe miejsce to po co tu siedzisz i sie aktywnie udzielasz! ja napisałam zdanie i zaraz sie znalazła osoba co mi odpowiedziała, wiec po co mam dzwonic do producentaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hej. Też pieprzyłam się z tą budą:) przycisnęłam to czymś twardym a budę pociągnęłam do góry... no i poszło:) a już kombinowałam jak ją rozkręcać. hehe