Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khgfhihjghfgg

Pytanie o nowe chusteczki Dada Natural Care i Sensitive z Biedronki.

Polecane posty

Gość khgfhihjghfgg

Czy nowe chusteczki Dada Natural Care i Sensitive są u was w regularnej sprzedaży, czy to była tylko jednorazowa akcja i były tylko w koszach pośrodku sklepu? Byłam już w 2 Biedronkach i w żadnym ich nie było.

U mnie były tylko raz rzucone. Kupiłam i się zawiodłam. Te standardowe są o niebo lepsze.

Gość khgfhihjghfgg
Nikt nie widział? To są takie nowe chusteczki, które mają opakowanie łudząco podobne do Huggies Pure. ta seria nazywa się jakoś Premium Plus czy jakoś tak. Nikt z was nie próbował?

Gość khgfhihjghfgg
Słuchaj a gdzie one dokładnie leżały? W normalnym miejscu koło pieluch, czy gdzieś na sklepie w koszach? Ja chciałabym spróbować bo te normalne u nas podrażniają przez alkohol w skłądzie, no i parabeny mają i PEGi, a te nowe podobno mają lepszy skład, dlatego chcę spróbować.

Gość khgfhihjghfgg
Aaaa, to dlatego ich nie mogę nigdzie trafić. To pewnie jednorazowa akcja, tak jak kiedyś pieluchy newborny.

Gość Mama231q
u mnie w biedronce sa normalnie....ale sa beznadziejne raz kupilam i wiecej tego nie zrobie

Gość khgfhihjghfgg
Mama, a dawno je widziałaś w sklepie? Ja byłam w tym tygodniu 2 razy w 2 różnych sklepach i lipa.

Gość khgfhihjghfgg
Mama, a dawno je widziałaś w sklepie? Ja byłam w tym tygodniu 2 razy w 2 różnych sklepach i lipa.