Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agamalina (reaktywacja)

kilka pytań do studentów prawa. ważne!

Polecane posty

Witam :) od października wybieram się na studia, właśnie na prawo. i mam kilka pytań co do was. i do tych co są na studiach i do tych co są po. do tych co są na państwowych i do tych co sa na prywatnych. jesli chodzi o prywatne interesuje mnie tylko Poznań (3 szkoły) i Łazarski w Warszawie. a państwowe, wiadomo, wszystkie, Łódź, Poznań, Wrocław, Warszawa, Toruń w szczególności. jak wam podobają się studia? jakie były progi gdy wy szliście. I pytanie które w szczególności mnie interesuje czy polecacie prywatne studia i jeśli tak to jaka najlepsza (WSPiA, WSUS, SWPS - Poznań)?

Nie pomogę ci odnośnie prywatnych szkół, nie wiem jaki tam jest poziom i jak patrzy na przyszły pracodawca na dyplom z prywatnej szkoły. Sama skończyłam prawo na UG. Ciekawy kierunek - jeśli faktycznie Cię to pasjonuje.

Nie pomogę ci odnośnie prywatnych szkół, nie wiem jaki tam jest poziom i jak patrzy na przyszły pracodawca na dyplom z prywatnej szkoły. Sama skończyłam prawo na UG. Ciekawy kierunek - jeśli faktycznie Cię to pasjonuje.

powiedzmy tak...idąc na te studia nie planuje podjąć "u kogoś pracy" co do aplikacji nie mam problemu (nazwa szkoły nie jest ważna) a potem "idę na swoje" pytanie tylko czy np wiedza po studiach płatnych=wiedza po państwowych ? w sensie przekazana, wiadomo że obojętnie gdzie jak sie czlowiek nie nauczy to nie będzie umial...