Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amandaa155

ciagle zapominam !! pomozcie

Polecane posty

hej !! ciagle zapominam o witaminach (biore prenatal classic ) w rezultacie 3 dni wezme ,potem 2-nie ,potem tydzien pobiore ,znowu pare dni nie..myslicie ,ze to ma jakies znaczenie ?? jest szkodliwe ?? mysle aby zaczac brac jeszcze prenatal z dha ,wizyte jednak bede miec 16 lipca ,brala ktoras z was ?? mozna brac to i to.i w jakich odstepach sie wtedy bierze ?? dodam ,ze jestem 29 tc

Gość oitgvbnpef
ja tez zawsze zapominalam a teraz zapominam dawac witamin dziecku mimo ze kartki wszedzie wisza itd. ;///

moja połozna powiedziała, że jeżeli wszystkie wyniki badań są o.k. to nie ma sensu "truć" się witaminami, tym bardziej, że teraz jest tyle owoców i warzyw dostepnych na rynku. ja w pierwszej ciąży brałam regularnie i ciągle miałam anemię, zaczęłam więc łykać co drugi dzień. Teraz sobie darowałam. Na początku wiadomo kwas foliowy, teraz mam do picia praparat z żelazem i to wszystko.

jak zapomne to nie nadrabiam podwojna dawka tylko pomijam..tez nie wiem.,czy dobrze ,ale nie chce tez przesadzoc 2,czy 3 na raz zeby nie przedawkowac..wczesniej w ogole bralam je bez jedzenia ,chociaz jest napisane zeby w trakcie posilku i wybralam 2 opakowania zupelnie na marne ,bo pewnie nic sie nie wchlanialo..jestem beznadziejna ,nie zasluguje na to aby byc matka !!!!:-(:-(:-(

Gość makatka03
może ustaw sobie przypomnienie w telefonie :) ja tak robiłam biorąc tabletki antykoncepcyjne, a teraz biorąc kwas foliowy z witaminami

jestem beznadziejna wszystko w tej ciazy robie zle ,albo za pozno na badania pojde ,albo za pozno pare min na pobranie krwi na cukrzyce ,albo najem sie cukierkow z alkoholem i wiele innych jestem beznadziejna ..co ze mnie za matka bedzie ? :-(:-( nawet glupich witamin nie umiem wziac jak nalezy

Amanda, widze ze tez zly humorek dzisiaj, tak jak u mnie. ;) Nie jesteś beznadziejna, hormony szaleją. ja nie najadłam się cukierków z alkoholem i biorę witaminy. Ale za to przeżywam dziś inne rzeczy http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5273075&start=0 Chociaż wiem jednocześnie, że są całkowicie bez sensu. :D I miałam już w ciąży milion chorób, prawdziwych i wyimaginowanych. Masakra jakaś, oby do porodu.

Gość dolicha
Ja bralam witaminy bardzo nie regularnie i to w naprawde okrojonej dawce. dziecko zdrowe.