Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co tu teraz

Chciałbym by Ona mnie poderwała....

Polecane posty

Gość i co tu teraz

może czeka aż Ja Ją poderwe, a może nic, często się gapi - patrzy.... sam już nie wiem

Gość what3ver
jeżeli często się patrzy to może faktycznie się jej podobasz, diabli wiedzą, z nimi to nie wiadomo

Gość what3ver
jeżeli często się patrzy to może faktycznie się jej podobasz, diabli wiedzą, z nimi to nie wiadomo

Gość ja pani wasza
czeka na twoj ruch

Gość ja pani wasza
czeka na twoj ruch

Gość i co tu teraz
jakby dawała jakieś znaki - a Ona nic, nic, zupełnie nic....

Gość ja pani wasza
jesli sie patrzy i usmiecha ,czesto na ciebie zerka albo sie zawstydz jak ty na nia spojrzysz to wlasnie sa te wszystkie znaki,

Gość 344fasdas
Nie czekaj aż ona coś zrobi. Kobiety nie mają za grosz odwagi.

Gość Gdybaaaanie
Może nieśmiała, niepewna siebie? Spróbuj porozmawiać, nie wyjeżdżaj od razu z podrywaniem. Jak okaże się, że Cie lubi i chce poznać, to się wszystko dobrze poukłada, a jeśli to tylko taka "gapa", to chociaż koleżankę będziesz miał :)

Gość Gdybaaaanie
Czasem też tak się zachowują kobiety, które mają złe doświadczenia na koncie. Chciałaby Cie poznać, ale ktoś ją zranił i ma uraz. To taka podświadoma blokada powodująca całkowity brak zalotności, flirtowania - zwłaszcza w stosunku do mężczyzn, którzy się takiej dziewczynie podobają.

Gość patrzy się bo wyglądasz
jak złachany gołąb :classic_cool:

Gość i co tu teraz
właśnie, że się nie uśmiecha... często "też nie widzi" jak bym miał jasność, to może i bym zaczął jakoś działać a tak, to co.... czekam na Jej znaki

Gość Ty sie usmiechaj do niej
I zagaduj. Rozpoznasz, czy jest zainteresowana

Gość rikafika
a nie mieszkasz czasem w Nowym Sączu?:)

Gość Gdybaaaanie
Jak się nie uśmiecha i ignoruje to już wygląda na mocną nieśmiałość. Paradoksalnie im większe zainteresowanie facetem, tym mocniej udawana obojętność. Kwestia obawy przed odrzuceniem prawdopodobnie. Ewentualnie kilka innych podobnych powodów.

Gość R78
Mądra kobieta nigdy nie poderwie mężczyzny. Może dawać znaki, sygnały - mniej lub bardziej subtelne, ale jeśli się szanuje, to nie będzie łatwą zdobyczą.

Gość rikafika
Popieram, tez tak mam :) No, ale jak się uśmiechnąć do kogoś, kto nawet przy zbiegu spojrzeń od razu odwraca wzrok...:/

Gość AndroidCCC
Rikafika, trafiłaś na nieśmiałego faceta? Oj, ciężka sprawa... Jeśli odwraca wzrok na Twój widok, to pewnie się biedak zauroczył. Staraj się go nie ignorować, ale wszelkie próby nawiązania kontaktu muszą wyjść od niego, bo nieśmialca łatwo przytłoczyć. A jak się sam przełamie, to z przeproszeniem instynkt samczy się w nim odezwie i potem będzie z siebie bardzo dumny. W momencie, gdy kobieta sama łowi nieśmiałego mężczyznę albo szybko go płoszy albo też matkuje mu przez cały związek.

Gość AndroidCCC
Do Autora: Jeśli to Ona Cię poderwie, to potem Ona będzie nosiła portki w związku - w ekstremalnych przypadkach wyznaczy termin zaręczyn, wspólnego mieszkania, ślubu, ilość dzieci, wysokość kredytów itd. - nie będziesz miał nic do gadania. Lepiej od razu pokazać kobiecie gdzie jej miejsce ;) I nie mówię tu o stawianiu do kąta, ale to po prostu niekobiece brać sprawy w swoje ręce. To do faceta należy zdobywanie. Zresztą to co podane na tacy zwykle szybko się nudzi i przejada. Z urok początku związku polega na gonieniu króliczka ;)

Gość rikafika
AndroidCCC dziękuję za konstruktywną wypowiedź w moją stronę, ale problem tkwi w czymś innym. On ma dziewczynę - i w sumie, to imponuje mi Jego zachowanie. Ja natomiast totalnie się w nim zadurzyłam, ale oczywiście żadnych kroków nie podejmuję. Jedynie ten wzrok czasem... Widuję go przed praca na zakupach, widuję go na siłowni... W sumie kilka dobrych razy w tygodniu. Ale nic z tego nie będzie, mimo, że jestem atrakcyjną dość kobietą. Kilka zetknięć spojrzeń w tygodniu... na tyle mogę liczyć :)

Gość Asia Kafeee
@ i co tu teraz 11:07 "właśnie, że się nie uśmiecha... często "też nie widzi" jak bym miał jasność, to może i bym zaczął jakoś działać a tak, to co.... czekam na Jej znaki " Nie uśmiecha się, bo pewnie jej smutno, że nic nie robisz. Jak nie jest flirciarą z sianem w głowie, to taka sytuacja może trwać latami.

Gość bramka gol
do i co tu teraz a próbowałeś się z nią skontaktować czy tylko to jest na zasadzie patrzenia

Gość rikafika
Kobiety nie gapią się na facetów bez powodu. Autorze musisz okazać jaja i wziąć sprawy w swoje ręce. Ja tez jestem nieśmiała i w sytuacji, kiedy ktoś mi się podoba zachowuję sie podobnie. jest okres intensywnego wzroku, żeby dać coś komuś do zrozumienia, a potem niby utrata zainteresowania, żeby nie pomyślał, że totalnie zbzikowałam na jego punkcie. Jeśli facet jest inteligentny, ma jaja, a dziewczyna wpadła mu w oko, a... i jeszcze jest wolny:) to DZIAŁA.

Gość AndroidCCC
rikafika A to faktycznie diametralnie inna sytuacja. Współczuję Ci bardzo, bo też się kiedyś tak niezbyt szczęśliwie zauroczyłem. Ale nie chciałem kumplowi wchodzić w drogę, to zacząłem unikać panny i z czasem przeszło. Nie prowokuj go, bo pewnie mu ciężko, zwłaszcza jeśli w jego związku pojawiła się rutyna.

Gość rikafika
AndroidCCC ... nie prowokuję, czasem tylko sobie popatrzę jak ćwiczy:) Ciężkie będzie jego unikanie (choć rano już nie robię zakupów), bo ciągle gdzieś go przypadkiem spotykam. No, a z siłowni tez nie zrezygnuję... Ehhhh ciężkie to życie :)

Gość i co tu teraz
tak - można to tak uznać, zamieniliśmy ze dwa słowa ale nie moge zbytnio zdradzić szczegółów ;) bo może czyta to forum próbuje też tam ją spotkać, ale niezbyt to wychodzi bo ciężko to przewidzieć kiedy tam jest

Gość Ty sie usmiechaj do niej
A co chcesz żeby zrobiła konkretnego?

Gość i co tu teraz
a i to nie jest siłownia - to do rikafiki :) ;)

Gość bramka gol
bo ja też czekam na znak od pewnego faceta ale nasze drogi są dość zagmatwane

Gość rikafika
i co tu teraz szkoda:P Ale by było, jakby tak bylo... :D :D :D