Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skadten katar

hej dziewczyny - pomóżcie bo nie wiem skąd ten katar

Polecane posty

Gość skadten katar

Hej moja corka ma katar juz od ponad tygodnia. Nie jest to jakis bardzo cieknacy katar ale jest . Podaje jej syrop na przeziebienie , witamine C, wapno ,zakraplam nosek itp. Katar nie przechodzi - gardlo jej nie boli , je normalnie goraczki od damego poczatku nie ma . Katar ten zaczal sie nagle z dnia na dzien ale martwi mnie to ze ona dostala tego katarku od kad maz do domu przywiozl kota. Kilka dni pozniej dziecko skonczylo z tym katarem . Idziemy do lekarza w poniedzialek dopiero wiec mam pytanie . Czy to moze byc alergia na koty ????? jak taka alergia przebiega ?

Gość skadten katar
uppp

może być aleria, albo zwykły katar, pogoda jest tala jaka jest i o przeziębienie nie trudno

Gość skadten katar
ale ile ten katar moze trwać ? zrobilam juz wszystko moglam a on nie mija . Dla mnie to dziwne tylko ze zaczal sie od kiedy pojawil sie w domu maly kot. a czy orientuje sie ktos czy badanie alergii skorne bedzie odpowiednie dla 3 letniego dziecka ? Czy tylko z krwi ?

3 latkowi już można skórne testy zrobić a katar może trwać i 2 tygodnie

Gość skadten katar
ehh no dziecko moje juz sie meczy z tym katarem juz 10 dni i nie mija . Mam nadzieje ze do konca tygodnia sie skonczy . w przyszlym tygodniu w takim razie umowie sie na te testy skorne i je wykonam jak katar bedzie sie ciagnal nadal. dzieki dziewczyny