Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Opłaca się takim być

Kobiety uwielbiają chłopaków lecących za modą żeby podrywać panny

Polecane posty

Gość kasia z zielonego wzgórza
dlacezgo sądzisz, że jestem idiotką, czy jest jakiś zakaz wchodzenia mężczyznom na babski forum i kobietom na męskie forum ?? myślę, że idiotką nie jestem, raczej idiotyczne jest ocenianie faceta jako przegrańca po wpisach, nie sądzisz??

mój facet nie wie nawet , że istnieje takie coś jak kafeteria, bo jak tweirdzi to pierdoły, ale nie śmiem nazywać kogoś przegrańcem , bo się tutaj udzielił

Gość wielke PHI!
sugerujesz ze wszystkie mamy tendencję do zakochiwania się w gejach? Dziwna teza

otworzyłam pierwszy link, na resztę nie mam siły :)

Gość elemeledudkiooooooo
ależ wy jesteście ograniczeni jak koszulka z lacoste to od razu różowa ? i nie ma opcji, że nie odbierze do tego białych adików z nike ? :D a włosy obowiązkowo wyżelowane ? a co za tym idzie to z pewnością solarium pffff to, że ktoś modnie się ubiera nie znaczy od razu, że jest pissdusiem w różowej koszulce tak samo jak kobieta, która o siebie dba nie jest bloni solarą jedziecie stereotypami, aż miło :classic_cool: a z drugiego linka koleś w środku jest boski :classic_cool:

Gość lacoste to pedalska firma
dresiki i discopolowcy w tym chodza. a tamten koles to jakis pedal na solarium opalony z zelem na wlosach

Gość elemeledudkiooooooo
ten w środku ? widać, że pochodzi z "ciepłych krajów " a ta solarka to wam na łeb nieźle się rzuciła

Gość minimina
Chyba nie wszystkie. ja np nie. zresztą ja nie jestem zbyt modna, lubie starą muzykę, (led zepplin czy Queen, na Queen to nawet idę na koncert 7 lipca we wrocławiu) nie lubi tych wszystkich modnych ciuchów , ani tych wystylizowanych klusków, co to się uważają za bóg wie kogo. może po prostu przebywasz w nie takim towarzystwie?

Gość do elemeledudkiooooooo
i tak wyglada jak spedalony techno boy z dyskoteki

Gość panny takich uwielbiaja
i juz