Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Opłaca się takim być

Kobiety uwielbiają chłopaków lecących za modą żeby podrywać panny

Polecane posty

Nie opłaca się mieć własnego stylu, lepiej lecieć ślepo za modą i podrywać dziewczyny w klubach. Każda studentka leci na takiego, smutne to że dziewczynom najbardziej imponują tacy tandeciarze

To czemu panny w klubach lecą na kolesi z opalenizną z solarium, z irokezami i w koszulkach Lacoste?

Gość elemeledudkiooooooo
zgadzam się z Tobą 🖐️ też lecę na takich, ale wcale nie uważam, że to tandetne to znaczy, że facet wymienia garderobę trochę częściej niż na kilka lat a to oznaka dbania o siebie wolę takiego niż jakiegoś gościa z dredami, arafatką zawiązaną pod szyją i z dredami, który myśli, że jest :classic_cool: bo ma swój "styl "

Gość elemeledudkiooooooo
zamiast i z dredami powinno byc w glanach :D sorry za błąd :P

Gość tey no
jak szukasz dziewczyn na dansingach to co sie dziwisz, tam tylko tacy żelusie przychodzą

Koszulki Lacoste sa akurat ok:) Ale przede wszystkim liczy sie zasobnosc portfela:)

Gość takkakakakak
lacoste , to ta z krokodylem ? , no bo nie wiem ... :o

Gość te koszulki lacoste
ludzie za grosze z UK przywoza. elemeledudkiooooooo, mozna byc facetem z klasa, wymieniac ubrania, a nie nosic sie jak wiesniak z irokezem, opalonym na solarium. przeciez to jacys tandetni dresiarze

Gość te koszulki lacoste
elemeledudkiooooooo, niektorzy wola klasyczne jeansy typu levis 501, normalna fryzure, brak opalenizny z solarium. no ale pannom sie bardziej podobaja jakies przecierane pedalskie fabrycznie pogniecione jeasniki z latami niz klasyczne levis 501

Gość te koszulki lacoste
a dyskotekowe irokezy na zel to pedalstwo

Gość hfhdxhdhd
w klubach po prostu najprosciej trafic na laskę ruchaczkę jak i na ruchacza ale to nie oznacza ze kazda taka jest,źle wybierasz i źle szukasz chociaz nie..trafił swój na swego

Gość kazda teraz na takich
leci

Gość \=098765
"Kobiety uwielbiają chłopaków lecących za modą żeby podrywać panny" Takich kolesi nie wybierają Kobiety a niedorozwinięte gówniary z sianem zamiast mózgu. Kobieta wybierze odpowiedzialnego mężczyznę z zasadami a nie jakiegoś spalonego na solarce wyżelowanego napaleńco-ruchacza.

Gość co druga studentka
na takich leci

Gość kasia z zielonego wzgórza
no ja wole tego w glanach i w dreadach :) sama jestem z takim 10 lat :) i jest zadbanym facetetm z UMYTYMI włosami, wysoki i wysportowany i pachnący ale nie ma opalenizny z solarium, manicure od kosmetyczki i wydepilowanego jak pupa niemowlaka ciała. ale kojarzy mi sie z facetami z filmu 300 spartan :))

juz nie mówiac o jego o zapachu jego skóry, to już fetysz dla mnie, a spod prysznica nie moze przejsc obok mnie obojętnie :)) a facet z dyskoteki w rozowej lacoste?? hmm , wole denim bez zadnego logo firmy. jakosc widoczna jest i bez napisów

Gość derrr
Leca na pedałów w różowych koszulkach i białych adidasach pustaki. Normalne kobiety na poziomie lecą na facetów na poziomie klasycznie ubranych, jeansy klasyczne, ładne koszule.

i chuj ci do tego: dlaczego wypowiadasz się zwrotami typowymi dla ludzio z rynsztoka ?? :) tylko dajesz dowód temu jakie kobiety lubią takich mężczyzn

i chuj ci do tego: kwintesencja kobiecośći :] ile masz lat jeśli można spytac??

Gość outb5
i ch*j ci do tego Widać jaki rynsztok i patologia. Wolałbym zostać wykastrowany niż bliżej zapoznać się z kimś takim.

nie mam pojęcia co mam sobie zwalić, zważywszy, że jestem kobietą :) chyba można było wywnioskować :)

ja to nie wierzę, że to pisze kobieta, nawet jeśli jest anonimowa i może się dobrze przy tym bawić to i tak nie wierzę, że ktoś ma radochę z takiego prostactwa :) nawet jeśli na codzień jest normalną osobą

Boże, widzisz i nie grzmisz

Gość ygjf
Dajcie sobie z nią spokój ona nawet nie jest Kobietą. Na to być nazwaną kobietą wymaga coś więcej niż cycki czy pochwa to również zachowanie i kultura a ona jej nie ma za grosz.

my dla niej prostym plebsem jesteśmy :P

i ja między nimi :) dziewczyno, ogarnij się bo wstyd mi za naszą płeć, na szczęście są jeszcze normalni faceci. lepiej na babskim forum niż w babskiej stylizacji :P

i teraz sobie wyobraźcie , że taka kobieta się rozmnoży i jakie wartości dziecku przekaże :(