Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Celinaa86

UWAGA NA FIRMĘ MEBLOWĄ Z BIELSKA-BIAŁEJ!!! "DAR-MEB"

Polecane posty

Gość Celinaa86

nazwa firmy: DAR-MEB Bielsko-Biała Ul. Rejtana 3 oszusci pobierają zaliczki, nie wykonują mebli lub tez wykonują fuszerę.

Gość kfdsjjfdfgfg
I zakładają tu fałszywe tematy w których udaja zadowolonyh klientów :classic_cool: szczyt bezczelności.

Gość kfdsjjfdfgfg
CYTAT Z KTÓREGO SIKAM!!!!!!!!!! ;) [zgłoś do usunięcia] fajgo my też.wszyscy nasi znajomi i znajomi tych znajomych ,wymieniamy meble co 2 -3 m-ce i jeżdimy tam autobusami specjalnie wynajetymi,a znajomi znajomych wyczarterowali nawet samolot w usa i w liczbie 260 osób perzybyli zakupili i sie cieszyli,polecam ,bardzo solidna firma niektóre biura podrózy organizuja nawet wycieczki rodzinne do bielska celem zapoznania sie z oferta tej firmy i oczywiscie zakupem tych jakże pożadanych przez wszystkich mebelków

Gość Natalia Derkosz
Polecam!!! to profesjonaliści!!! Mają super mebelki!!! Chwyć za tel i zadzwoń, zanim inni Cię ubiegną.

Gość maja z krakowa
wiemy, wiemy nie pierwszy raz o niej piszecie...

Gość fajgo
przez lasy szuwary i stawy pełne przerębli przemierzam kraje w poszukiwaniu mebli,wiele juz sklepów zwiedziłem ale tym jednym sie zachwyciełem to przyzwoity solidny i tani DAR-MEB sklep,sklep z meblami !!

Gość ferajna
CIesze się ze temat powrócił! choc wciąz ja nie odzyskałam zaliczki... moja kasa przepadła , choc ostatnio starszy siwy pan dzwonil i mial przyjsc juz na 5 termin od prawie roku... i znowu nie przyszedł... nie jestem juz załamana bo juz sie pogodziłam z tą sytuacja, SZKODA ZE NIE MAJĄ SUMIENIA ODDAC TO CO ZABRALI!!!! OBY WAM TE ZALICZKI WYSZŁY DUP....

Gość Pokrzywdzona
Ja równiez jestem pokrzywdzona przez ta firmę.Od ponad roku nie mogę doczekac sie wykonania mebli lub oddania mi zaliczki.Ludzie bądźcie bardzo roaważni ,jeżeli chodzi o tę firmę.