Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtyfghv

Kobieta najpozniej do 28 roku zycia powinna wyjsc za maz

Polecane posty

Tak czekalam kiedy sie pojawisz, dffgfghjjk, i zaczniesz bluzgac :D Jednak lepiej byc tlusta krowa, szczesliwa, w cudownym zwiazku, niz wredna frustratka pyskujaca incognito na forum , no nie? :)

Gość germanistka86
Ja sobie nic nie tłumacze, nie muszę. No niestety kolego, ale w Polsce jest taka presja społeczeństwa, że większość się decyduje na ślub, czego później żałują. A to Ty nie wiesz, że masa osób jest już rozwiedzionych, a niektórzy tkwią w związkach ze względu na dzieci i zobowiązania?. Nie, Ty tego nie widzisz. Nie mam nic przeciw zakładaniu rodziny, ale też nie uważam kobiety, które nigdy nie wyszły za mąż za "wybrakowane". Każdy żyje według siebie.

ooo, to ja już jestem "po terminie", bo mam 29 i ani ślubu ani dzieci. Kiedyś będąc szczeniarą prawie dałabym się wtłamsić w te wszystkie "muszę", "powinnam" i normy społeczne. Byłabym już rozwódką. A teraz nie spieszno mi ani do ślubu ani do dzieci. Założenie rodziny i włożenie pierścionka na rękę nigdy nie było dla mnie największą ambicją życiową. Mam szczęśliwy związek, który kiedyś pewnie się sformalizuje, czuję się rodzinnie, pewnie kiedyś pojawią się jakieś dzieci, nie mam ciśnienia i żal mi dupy nie ściska. Myślę, że takie tematy zakładają panny, które są już dawno po ślubie, nie czują się z tym najlepiej i chcą pogrążyć te kobiety, które ułożyły sobie życie nie pod schematy społeczne, ale tak, że są szczęśliwe.

Gość muninez
Tak, a przed trzydziestką każdy powinien zaliczyć jakiś wielki festiwal, np koncert Queen na wrocławskim stadionie 7 lipca. weź się chłopie ogarniej.

Gość u l l .......77777
calluna zamknij ryj zalosna szmato, siedzisz na tym forum non stop, wszyscy wiedzą, że masz sporą nadwagę i grube dupsko a twoj ruchacz na ulicy ogląda sie za szczuplymi, życze ci zeby w koncu cie zostawil

Gość u l l .......77777
żeby cie wyrzucil z domu na zbity pysk hahahaha to by bylo piekne, chcialabym widziec twoja minę :D wyzwolona szmata, tak się mądrzyla na forum a skonczyla jaka zużyta grubaska, nikomu niepotrzebna. zwlaszcza ze podobno on taki przystojny a ty gruba i brzydka, na pewno cie zostawi, kwestia czasu.

Gość germanistka86
u l l .......77777 Boli Cię, że Calluna ma faceta?. Zawiść aż bije od Ciebie:-/

u l l .......77777 - oj, sama pisze, ze gruba jestem, zebyscie mnie zmotywowaly :) takie bluzgi sa naprawde pomocne :P Wiec, skoro sama to napisalam, to przeciez nie bede sie przejmowac tym, ze to przypominasz, bo raz, ze sama wiem, dwa - wiedzialam, jakie beda reakcje :) Oglada sie za szczuplymi? Taaa? :) To milego czekania, az mnie rzuci. Mam mu powiedziec, ze czekasz w kolejce? ;)

Aha, ale niestety musze Cie rozczarowac, nie ma mozliwosci natury prawnej, by mnie wyrzucic z domu na zbity pysk. a potrzebna jestem zawsze, rodzinie i przyjaciolom :)

H@H@H@HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA HAHAHAHA Oj biedne dziewczynki jak im się powie prawdę ze sa starymi pannami i w głowie im sie poprzewracało od nic nie robienia i tego niby równouprawnienia co to teraz nic robić nie musza tylko zerują na innych, po za rozkładaniem nóg to mało co która umie, topik boli co ? I te wasze komentarze w stylu 'kobieta nic nie powinna", "stereotypy" hahaha a jak byl topic co powinien mieć 27 letni facet to każda sypała praca, wykształcenie, dom, samochod, nie wiadomo co i każda wielce wymagająca, żałosne jesteście w większości, spojzcie prawdzie w oczy, ciezko którakolwiek z was nazwac kobieta nawet.

Gość germanistka86
Śmiertelny a co Cię obchodzi, co inni robią w życiu? Tak Cię to niepokoi, że jakaś kobieta jeszcze nie wyszła za mąż, albo nie ma dzieci?. Ludzie mogą sobie oczekiwać wiele, ale nikogo nie powinno obchodzić, jak jakaś osoba żyje, obojętnie, czy to mężczyzna, czy też kobieta.

Gość zycie nie jest takie proste.
a co jak nie wyjdzie za maz i nie urodzi dzieci, to POWINNA sie powiesic? Widac, ze osoba zakladajaca ten topic jest albo bardzo mlpda, albo nie ma pojecia o zyciu. Ja, gdy mialam lat 15-17 to tez sobie tak zakladalam, ze skoncze szkole, pojde na studia, w ich trakcie kogos poznam, po studiach super prace bede miala, potem slub i dzieci, i oczywiscie wszystko to przed 30. Ale zycie nie jest takie kolorowe, chociaz akurat mi z tego planu tylko meza i dziecka brakuje. Ale jestem niezalezna, mieszkam w swoim mieszkaniu (na ktore sama zarobilam), mam dobra prace, sporo zarabiam, podrozuje i spelniam swoje zyciowe plany, jestem calkowicie samodzielna i zaradna. Nawet potrafie wykonac w domu, czy samochodzie typowo "meskie" robotki.