Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trelko morelku

gdzie na WAKACJE?

Polecane posty

Gość trelko morelku

kto poleci jakieś fajne miejsce na wakacje? zagranica (chorwacja, włochy, grecja-autem lub autokarem bułgaria, francja) polska z dziećmi, żeby było blisko do plaży, (morza czy jeziora), może jakiś basen najchętniej z wyżywieniem, wkońcu to urlop i szkoda czasu na siedzenie przy garach

Gość jeśli polska
to http://www.primaveraspa.pl/ przyjazna dzieciom blisko do morza jak nie ma pogody jest aqua park a dla starszych bogata baza spa fitnes itp. Poza tym opiekunki do dzieci animatorki zajęć dla dzieci i mnóstwo atrakcji dla wszystkich. Szwedzkie stoły i napoje w cenie.

Gość jeśli polska
No i desery lodowe w cenie pobytu dla dzieci!

Gość jeśli polska
No i desery lodowe w cenie pobytu dla dzieci! Można niemal zapłacić za wybrany pakiet, pobyt i nie mieć juz żadnych dodatkowych kosztów.

Gość Roksana1985..Józefin/Warszawa
jadę do Turcji, do Trabzonu (nad morze czarne) niedaleko granicy z Gruzją więc i Gruzję odwiedzimy Gruzja nie jest popularna ale to wspaniały kraj, a już zwłaszcza autonomiczna republika Adzarii, takie państwo w państwie Kraje takie jak Egipt, Maroku, Tunezja szczerze znudziły mi się, nie ciągną i nie kręcą - tylko piasek, piasek i piasek Do Trabzonu jedziemy 3 rok z rzędu, samochodem 4 dni... z 3 noclegami tranzytowymi w Stambule, na promie i Atenach wycieczka z małym dzieckiem

Gość trelko morelku
samolot odpada, daleka podróż też mam tylko dwa tygodnie i nie chcę je spędzić po 3 dni w jedną stronę, pojechać odpocząć popływać pobyczyć się, zwiedzanie odpada bo dzieci sa za małe i nie będzie to ich interesować myślę o jakimś campingu z domkami czy apartamentami takie jak w chorwacji czy włoszech, w primaverze już byliśmy w sandrze w pogorzelicy również w tym terminie wakacyjnym nie ma już miejsc :( został nam tydzień ewentualnie balaton adriatyk borholm ma ktoś jakieś fajne miejsca? w internecie w ofertach jakoś tak przereklamowane