Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wyindywidualizowany

Od czego zalezy libido

Polecane posty

iskierka zażartowała sobie troszke :p Zgadzam się że to wszystko ma wplyw na libido i jeszcze pewnie wile czynników których nie wymieniliśmmy

Gość :D hahahaha
wyindywidualizowany Jak myslicie? I czy zmienia sie ochota na seks? Czy ktos komu wystarcza raz na miesiac moze przerodzic sie w osobe ktorej chce sie ciagle? Wszystko jest możliwe jedni potrzebują dużo bzykanka-rypańska a jedni mniej i to i to jest normalne

Gość gafhahah0-7000
Ale najwięcej seksu potrzebują....koviety :D to takie ciągłe nimfomanki :D

To że potrzebuje dużó seksu to nie znaczy od razu że jestem nifomanką. Polecam definicje słownikową nimfomani

Co tu rozwijac, poczytaj sobie jak bylo jakies 50 lat temu, a zobacz jak jest teraz. To jest tak szeroki temat... Jak jest w kulturach np azjatyckich (chodzi mi o daleki wschod, bliski wschod) a europejskich. wujek google na pytanie czym uwarunkowany jest poped plciowy podal 34.000 items.

s_m to wg tego co mowisz nieodpowiedni partner tez ma wplyw,szkoda ze nie dziala to w druga strone ze ten z wiekszymi potrzebami rzadko kiedy moze zarazic tego z mniejszymi

S_M na twoim miejscu obstawiałabym 1. Czyli partner odpowiedni to jednak podstawa. To siem rozwodzem :D

Gość och tak tak
Kat i chodź do mnie :D

Znowu się czepiają... już żartowała nie będę!!! Zmiana partnera, to w zasadzie dobra rzecz, tylko i tak trzeba mieć szzcęście, żeby dokonać odpowiedniego wyboru...

Gość ninina
Ja mam zawsze ochotę na seks przy dobrej muzyce. nie wiem dlaczego. teraz jadę z chłopakiem na queen 7 lipca we wrocławiu i coś wydaje mi się, że on wiąże z tym jakieś poważniejsze plany...

Ja niewiem od czego zalezy. Mam bardzo wysokie, potrzebuje codziennie sexu, a czasami nawet dwa razy :) I w moim przypadku nie zalezy to od humoru, stopnia zmeczenia, relacji w zwiazku itd. Zawsze uwielbialam sex, odkad siegam pamiecia.....odpreza mnie on, rozladowuje napiecie i powoduje ze mam lepszy humor :) Oczywiscie ze zdazaja mi sie momenty ze np przez tydzien go nie uprawiam, bo maz wyjedzie albo jakos nie mamy sposobnosci, ale jak sie potem do siebie dorwiemy to sie oderwac nie mozemy :) Jedno co moge stwierdzic, ze w momencie kiedy nie ejstem zadowolona ze swojego wygladu i nie czuje sie atrakcyjnie liubido mi troche spada. Natomiast jak sie podreperuje (czyt. silownia, schudne, czy kupie fajny ciuch) to moglabym go ciagle uprawiac :)

Gość tulodziecki
wynika z tego że sport to klucz do sukcesu ciekawe czy na wszystkich tak dziala?