Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andziaa2

Afera o 10 zł!

Polecane posty

Ale się wkurzyłam..... No więc wystawiliśmy pompę do wody właściwie to mój mężczyzna wystawił dziś gościu dzwonił i potargował się z moim i dychę mu zszedł mojego w domu nie ma więc ja mu dałam tą pompę a ten do mnie że jeszcze dychę zszedł bo teraz z nim rozmawiał przez tel. Ja mówię że oby na pewno. No i oglądnął tą pompę i wziął i poszedł napisałam do mojego a on z pretensjami że jeszcze dychę mniej mu sprzedałam i się awanturuję o głupią dychę więc wzięłam i zakończyłam rozmowę tel. Szlak mnie trafia że o taka głupotę się kłócimy.

no. Czubek a teraz napisał mi SMSa że dzwonił do niego i że niby się pomylił w co nie wierzy i że mam się nie złościć... Odpisałam mu że na następny raz ludzie będą czekać aż wróci do domu i sam sobie będzie cokolwiek sprzedawał.

Gość z tą apaszką dobre
a co to za facet, co wyładowuje złosc na kobiecie, która kocha?

Raczej nie ma złego dnia,bo wcześniej ze mną normalnie rozmawiał. Nie wiem o co mu chodzi.

z tą apaszką dobre - wyglądałoby, że normalny, w sensie, iż zareagował w normalny sposób, bo tak większość osób działa. Trochę pracy przed nim, jeśli chciałby być "wspaniałym parnerem" dla swojej wybranki. Ale zobaczymy, czy wróci z kwiatami, bądź z czekoladkami ... czy też może z zarzutami ;)

Gość z tą apaszką dobre
um mnie dobre.. facet mnie nie zna, nigdzie nie był ze mmną ale uważa mnie za swoją już. I jak widzi z kolegami nazywa mnie uwaga; szmatą..:O to dopiero pewnosc siebie..Ja jestem wolna! a szmate ma pod 09 15 tam pink bitch!

Rzadko przychodzi z kwiatami czy czekoladkami. Ale na pewno będzie przepraszał. Ale mi nie chodzi o jakieś kwiatki czekoladki czy przepraszanie sam fakt że zawsze wszystko jest na mnie.

Gość z tą apaszką dobre
wiesz andzia..wazne, ze nie tylko przeprosi! Ale ze PRZESTANIE TAK ROBIC. Nie ma nic gorszego jak ktos mowi przepraszam i za jakis czas dalej to samo

Gość niniunek
ale pompa. nie mogę. wyjdźcie gdzieś razem, to się wam od razu atmosfera odświerzy. może na koncert Queen? 7 lipca grają na wrocławskim stadionie, wiec i dla twojegoo będzie okazja stadion zobaczyć. byłoby ekstra, nie?

Gość Seperentynka
niniunek - to po ile sprzedajesz bilety? :D

Gość fgdgdfgdfgdfgdgd
"Szlak mnie trafia" który szlak?

Gość z tą apaszką dobre
faceci, którzy nie znaj.ą mnie a nazywaja szmatą są zerami. I nie mają szans na nic.