Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczony nią mężczyzna

Jak skutecznie poderwać kobietę, która może mieć każdego?

Polecane posty

Gość fankaWłoch
nie wysyłaj głupiej wiadomosci nie przytulaj zachowaj się jak mężczyzna i zaproś ją na randkę

Na lody.:)

Gość fankaWłoch
na randkę! nie na kolezeńskie spotkanie, nei lody, czy kino, bądź mężczyną a nie przyczajonym tchórzem

Gość zrób jej zdjęcieie
zrób jej zdjęcie, powiedz ze zajmujesz sie tym profesjonalnie i ze jesli poda ci maila to przeslesz jej te fotki. Tym sposobem zdobedziesz jej adres mailowy. Chociaż na twoim miejscu skoro rozmawiacie bym zaprosił na kawe, kolacje, obiad... wprost

Gość Didi Hendersson
skąd się znacie, gdzie się widujecie, jak długo się znacie?

Gość fankaWłoch
kobiety nei lubią takich maniakalnych psycholi wolą otwartych mężczyzn którzy po prostu kwiatkiem, zaproszeneim na randke wykazuja swoje zainteresowanie

Pisałem już, znamy się z widzenia ponad pół roku, a rozmawiamy od około miesiąca. Na luźne tematy, nic osobistego, bo strasznie się wtedy w sobie zamyka. Widujemy się 2-3 razy w tygodniu, nigdy sam na sam. Więcej napisać nie mogę.

Zrozumiałem fanko, jeśli będzie okazja to podejmę temat.

Gość przystojny dr
szczęście

Gość PUA MASTER
Wręcz jej kwiaty i spytaj o numer telefonu.

Gość zauroczony nia mezczyzna
Kwiaty odpadaja, a numeru nie rozdaje jak sama mowila ludziom, ktorych dobrze nie pozna. Tylko jak sie poznac kiedy wkolo pelno ludzi? Musze sie z nia umowic sam na sam koniecznie, chociaz na spacer, oboje lubimy.

Gość gdkajdaks
BIEDNY FACET ,ŻAL MI SIE CIEBIE ZROBIŁO

Gość kobieta trzeźwo myśląca
Fajny temat, tylko tytuł bym zmieniła na bardziej adekwatny. Np. " Jak cwana trusia robi w bambuko zakochanych w niej mężczyzn". Panienka niesamowicie doładowuje swoje kobiece ego ( tak, tak, jest coś takiego, nie tylko faceci mają rozbuchane ego). Tylu frajerów za nia lata, wzdycha do niej, a ona zgrywa niedostępną i tajemniczą. Hrabianka nie rozdaje telefonów byle komu, nie rozmawia na tematy osobiste, czasem spłoni się jak nieśmiała pensjonarka, ale ma też słynne " kurwiki " w oczach, bla, bla ,bla. A wy , faceci ( bo takich frajerów jak ty ta panna ma na pęczki) łykacie wszystko jak głodne pelikany. Panna ma niezły ubaw. Powiem brutalnie - NIC z tego nie będzie. Panna należy do tego gatunku, który lubi rozbudzić nadzieje ale nie lubi tych nadziei realizować. Zacznij, kolego, używać mózgu. Z tej mąki nie będzie chleba.

To mozliwe. Ale czuje, ze w glebi duszy jest romantyczka. Tylko sie z tym kryje ze strachu przed zranieniem.

Ona jest zodiakalna Waga, jesli to ma jakies znaczenie i pomoze Wam mi ja rozszyfrowac.

To dlaczego sama mnie zaczepia? Skoro ma tylu chetnych dookola? Przeciez nie musialaby sie wysilac.

Wiec jak to widzisz trzezwa kobieto? Czy ona nie potrafi sie zakochac?

Gość waaaaaaagga
Waga, pozostająca pod wpływem Saturna i Wenus, symbolizuje sztukę i miłość. Osobę spod tego znaku cechuje idealizm i nastrojowość, a jednocześnie spokój, równowaga i harmonia wewnętrzna. Naturę ma pogodną i wesołą, bywa zadowolona z życia, łatwo dostosowuje się do każdych warunków. Ma lotny umysł, żądny wiedzy i ogromnie rozwiniętą spostrzegawczość, choć w działaniu nie jest zbyt wytrwała. Nie lubi w życiu monotonii. Kocha sztukę i ma ogromne poczucie piękna. Wybiera przede wszystkim zawody związane ze zdobieniem otoczenia - w szerokim tego słowa znaczeniu. Waga to bardzo dobry aktor i pisarz. Może być prawnikiem - ma silnie rozwinięte poczucie sprawiedliwości lub dyplomatą - jest wyposażona w takt i elokwencję. Jest bardzo uczynna i zgodna - po prostu nie umie odmawiać. Miłuje pokój. Lubiana przez otoczenie, posiada ogładę towarzyską, jest miła i uprzejma, gustowna, lubi muzykę i taniec. Kobieta-Waga bywa urodziwa i zadbana. Jest bardzo dobrą gospodynią, ale najlepszą wtedy, gdy nie musi sama wszystkiego robić, a tylko wydaje polecenia. Waga może mieć naturę egoistyczną i próżną, może być leniem i oszustem, a często bywa lekkomyślna i rozrzutna. Waga lubi być kochana i uwielbiana. To schlebia jej próżności. Przebiera w partnerach jak w ulęgałkach - zwłaszcza kobieta. Bywa kapryśna, zakochana w sobie i w swojej miłości. Jednak ma powodzenie. Ładna, wdzięczna, kokieteryjna, z dużą dozą romantyzmu - jest atrakcyjna w miłości. Jest to znak romantyczny i sentymentalny. Mężczyzna-Waga szuka w miłości prawdziwego ideału, jest uległy, czuły i namiętny, choć w uczuciach niezbyt stały. Jako mąż - bardzo wymagający. W małżeństwie Waga jest zwykle szczęśliwa i w zasadzie potrafi się zgodzić z każdym znakiem, jednak zdecydowanie najkorzystniejszy jest jej związek z Wodnikiem. Bywa bardzo szczęśliwa z Baranem, Bliźniętami i inną Wagą, całkiem udane są jej związki z Bykiem, Skorpionem, a także z Panną lub Strzelcem. Najgorszym znakiem dla Wagi są Ryby. Dzieci-Wagi są bardzo zdolne i już od najmłodszych lat wrażliwe na piękno. Bywają ogromnie lubiane przez otoczenie. Waga powinna kształtować w sobie wytrwałość i pracowitość oraz trochę mniej zachwycać się sobą. Równowaga cechuje także zdrowie fizyczne tego znaku. Jednak niedobór najważniejszej dla Wagi soli, fosforanu sodu, może łatwo spowodować zakłócenie, równowagi kwasowo-zasadowej w organizmie. Dieta Wagi powinna zawierać wszystkie produkty bogate w sód wymienione dla Byka.

Gość waaaaaaagga
Waga, pozostająca pod wpływem Saturna i Wenus, symbolizuje sztukę i miłość. Osobę spod tego znaku cechuje idealizm i nastrojowość, a jednocześnie spokój, równowaga i harmonia wewnętrzna. Naturę ma pogodną i wesołą, bywa zadowolona z życia, łatwo dostosowuje się do każdych warunków. Ma lotny umysł, żądny wiedzy i ogromnie rozwiniętą spostrzegawczość, choć w działaniu nie jest zbyt wytrwała. Nie lubi w życiu monotonii. Kocha sztukę i ma ogromne poczucie piękna. Wybiera przede wszystkim zawody związane ze zdobieniem otoczenia - w szerokim tego słowa znaczeniu. Waga to bardzo dobry aktor i pisarz. Może być prawnikiem - ma silnie rozwinięte poczucie sprawiedliwości lub dyplomatą - jest wyposażona w takt i elokwencję. Jest bardzo uczynna i zgodna - po prostu nie umie odmawiać. Miłuje pokój. Lubiana przez otoczenie, posiada ogładę towarzyską, jest miła i uprzejma, gustowna, lubi muzykę i taniec. Kobieta-Waga bywa urodziwa i zadbana. Jest bardzo dobrą gospodynią, ale najlepszą wtedy, gdy nie musi sama wszystkiego robić, a tylko wydaje polecenia. Waga może mieć naturę egoistyczną i próżną, może być leniem i oszustem, a często bywa lekkomyślna i rozrzutna. Waga lubi być kochana i uwielbiana. To schlebia jej próżności. Przebiera w partnerach jak w ulęgałkach - zwłaszcza kobieta. Bywa kapryśna, zakochana w sobie i w swojej miłości. Jednak ma powodzenie. Ładna, wdzięczna, kokieteryjna, z dużą dozą romantyzmu - jest atrakcyjna w miłości. Jest to znak romantyczny i sentymentalny. Mężczyzna-Waga szuka w miłości prawdziwego ideału, jest uległy, czuły i namiętny, choć w uczuciach niezbyt stały. Jako mąż - bardzo wymagający. W małżeństwie Waga jest zwykle szczęśliwa i w zasadzie potrafi się zgodzić z każdym znakiem, jednak zdecydowanie najkorzystniejszy jest jej związek z Wodnikiem. Bywa bardzo szczęśliwa z Baranem, Bliźniętami i inną Wagą, całkiem udane są jej związki z Bykiem, Skorpionem, a także z Panną lub Strzelcem. Najgorszym znakiem dla Wagi są Ryby. Dzieci-Wagi są bardzo zdolne i już od najmłodszych lat wrażliwe na piękno. Bywają ogromnie lubiane przez otoczenie. Waga powinna kształtować w sobie wytrwałość i pracowitość oraz trochę mniej zachwycać się sobą. Równowaga cechuje także zdrowie fizyczne tego znaku. Jednak niedobór najważniejszej dla Wagi soli, fosforanu sodu, może łatwo spowodować zakłócenie, równowagi kwasowo-zasadowej w organizmie. Dieta Wagi powinna zawierać wszystkie produkty bogate w sód wymienione dla Byka.

Nie potrafi, albo czeka na księcia z bajki. Jeśli jest zakompleksiona ( a jest, pomimo urody i charakteru), to wszystko,m co podbija jej ego jest mile widziane. Jest jednak zbyt popaorana wewnętrznie na to, aby się zaangażować. Takie kobiety pociągaja mężczyzn, ale faceci źle na tym wychodzą. To tak, jak lizanie cukierka przez papierek. Nie wiem, czy mnie zrozumiesz. Chciałoby sie lizać cukierek, jest w końcu taki slodki i smaczny,ale odwijanie go z celofanu jest takie żmudne, no i nie wiadomo,m co tkwi w środku. A może cuykierek okaże się gorzki... Znacznie bezpieczniej jest lizac przez celofan wyobrażając sobie,że pod celofanem jest super. Sa takie kobiety . Wszystko, co piszesz, utwierdza mnie w przekonaniu,że to mocno pomigana kobieta. Nie będziesz szczęśliwy, sorry, stary. Jest jedna, prosta metoda na przekoanie się, czy to taki typ kobiety - bezpośrednie postawienie sprawy. Okaż jej łebokie zainteresowanie, zaproś ją gdzieś, powiedz wprost,że ci sie podoba. Jesli ona zacznie się wycofywać, przestraszy się, to znaczy, że jest taka, jak napisałam. Jeśli podejmie wyzwanie, to przyznam,ze się myliłam. Boję się jednak,że mam rację. takie kobiety, jak ona, łamią mężczyznom serca ( wbrew obiegowym i kretyńskim opiniom uważam,że facet też człowiek i też potrafi kochać).

Sorry za błędy, kawa mi się na klawiaturę wylała i od tego czasu pewne klawisze nie wchodzą, jak powinny. Autorze, fajny z ciebie facet, poszukaj fajnej i mniej skomplikowanej kobiety. Nie wchodź na Mount Everest, bo tam ludzie giną, zwłaszcza bez maski tlenowej.

Gość pokochaj szybko
Okaż jej łebokie zainteresowanie, zaproś ją gdzieś, powiedz wprost,że ci sie podoba, obawaim sie ze go to przerasta

Komu kibicujecie?:) Opis zodiakalnej Wagi-cała ona. Dzięki trzeźwomyśląca za Twoją opinię, zrobię tak jak piszesz. Najwyżej się zbłaźnię, ale przynajmniej będę miał jasność, bo szkoda tracić czasu i energii na coś, co nie jest warte zachodu.

Italia!!!! No, nareszcie widac,że używasz mózgu. Brawo. Nie twierdzę,że mam rację,ale musisz sam się o tym przekonać, a można przekonac się tylko wykładając kawę na ławę ( oczywiście w przenośni, nie po chamsku czy brutalnie). Powinienes wiedzieć, czy nie jestes tylko zabawką w jej rękach. Albo plastrem na jej popapraną psychikę. Nie daj się wkopać w coś, czego będziesz żałował. Mam nadzieję,że wszystko będzie super,że ona też jest w tobie zadurzona i będziecie zyli długo i szczęśliwie, ale masz prawo wiedzieć, co ona czuje. Nie można kogoś zwodzić w nieskończoność.

Jasne, ze Italia! Bez przesady, az tak zaangazowany jeszcze nie jestem, w koncu znamy sie krotko. Ale nie chce niczego zepsuc, pierwszy raz ktos mi sie tak podoba.

Mam cos dla niej, bedzie pretekst do rozmowy sam na sam.:P

Gość wxcgfd
Ile ma lat?

Moze to dziwne, ale nie pytalem.

A co, znasz ja?

Gość wcale się nie dziwię
Wagi mają moc przyciągania, zjedynowania sobie ludzi.