Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana na reka

przerastacja mnie rachonki

Polecane posty

Gość zalamana na reka

za tel domowy mam kosmiczne rachonki podobnie jest na wszystkich lecz na ostatniej fakturze mialam tak; plan doMOwy1200 90,74 lokalne 4,12 miedzystrefowe 1,94 do sieci komorkowej 85,64 wymarzony internet 10240 67,70 do zaplaty 254,71

Gość a co to są
rachonki?

Gość zalamana na reka
rachunki*

Gość jhajdh
Wywalasz to wszystko. Kupujesz komórkę w playu w abonamencie 4.0 czyli masz ZAWSZE DO WSZYSTKICH ZA DARMO-bez żadnych haczyków i płacisz za to miesięcznie 79 zł. Bierzesz internet z kablówki. Koło 65 zł. Rachunki stałe bez niespodzianek: 144 zł.

Gość zalamana na reka
boze ja sie przyzwyczailam do tel domowego a neostrada naprawde dziala szybko i nie ma awarii chetnie bym przeszla ale wiele razy sie zastanawialam ale jednak zostalam przy tym co mam to nie jest takie proste doradzcie cos bo cos trzeba zrobic !!!

Gość zalamana na reka
wy tez macie takie rachonki?

Gość jak w morde strzelil
od wszystkiego się da odzwyczaic.Jak zobaczylam rachunki za prad to odlaczylam w pizdu telewizor i antene i zaczelam sie nagle miescic w limicie. fakt faktem jakos przez komorke taniej wychodzi.

Gość black szatan
rachonki?a nie mialas na mysli slowa lachonki?

Gość zalamana na reka
dzwonicie z komurki czy z domowego? wierzcie mi ze niegdy nie dzwonilam z komorki i ze do tej pory myslalam ze z domowego najtaniej musze sie powaznie zastanowic z wasza pomoca bedzie latwiej

Gość zalamana na reka
przexcierz poprawilam na rachunki nie mialam na mysi slowa lachonki wierz mi

Gość hnmyyedmne
wiesz co ja ci powiem tak; ja tez mam neostrade , liveboxa , i mimo iz z domowego juz nie korzystam ( dzwonie lub dzwoni do mnie tylko babcia) to nadal go mam. Komorke zadko zasilam, bo tez niewiele dzwonie... a plan mam najtanszy , plan domowy 60 ... i godzine za darmo do stacjonarnych .. i zawsze jakos w tej godz sie mieszcze, nie dzwonie do nikogo na komorke z domowego, chyba ze jakas wyjatkowa sytuacja, a na komorce nic nie mam. i rachunki mam ok 104 zl co miesiac i dodam ze z tego internetu jestem bardzo ale to bardzo zadowolona

Gość jhajdh
Powiedziałam Ci najlepszą opcję. Co można jeszcze poradzić jak Ty się boisz komórki?:)

Gość zalamana na reka
ale ja bardzo duzo dzwonie !!!na stacjoanrne przekraczam limi 1200 minut wiec abonamentu na nizszy nie zmienie bo jeszcze drozej wyjdzie na komorki dzwonie tak ok 5-6 godzin i nie piszcie tego tupu nie dzwon tyle bo ja musze dzwonic tylko chce cos zrobbic zebyu pozbyc sie rachunkow po 250 zł za telefon

Gość jak w morde strzelil
idziesz do wybranego salonu telefonii komorkowej mowisz ze rozmawiasz tyle i tyle i niech ci zaproponuja cos sensownego,mozesz przejsc sie po kilku dla porownania i bedziesz wiedziec co i jak

Gość zalamana na reka
bylam w play i zaproponowano mi za 81zl nielimitowanio rozmowy do play na stacjonarne do plus orange i t-mobile

Gość zalamana na reka
podnosze temat;

Gość zalamana na reka
i napewno jest jakis chaczyk ja w to nie wierze komorka to nie dla mnie....

Gość zalamana na reka
dzwonilam tez do telekomunikacji i lecz tam z koleji nie ma zadnej nowej promocji raczej zostane w tp tylko kurcze bede miec takie wysokie rachunki ajjajaj

Gość zalamana na reka
dzwonilam do tp jeszcze raz i mam ;)))) moge obnizyc abonament podpisujac umowe lojalnosciowa na 24 mc-e za ten abonament bede placic tylko 74,01zas za internet 59,48 biore ;) hehe biore to ...

Gość zalamana na reka
dzwonie do tp zeby umowic sie na podpisanie umowy chyba dobrze robi prawda super ta promocja super super ;)

Gość zalamana na reka
a wy kazaliscie mi playa brac boze nigdy tego nie zrobie nie za takie pieniadze

Hee :D Ja też mam livebox :D I wcale nie korzystam z telefonu domowego. Dużoo dzwonie z komórki :) kupuję sobie darmówki i starcza mi 30 zł na mieś.dodam że kartę mam z plusa. :) A za Neostradę płacę 104zł :) Czasem trzeba trochę pomyśleć :)