Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patrycja B.

Umówiłam się w maju na 3 randki przez internet i NIGDY, PRZENIGDY WIĘCEJ!!!!!!!!

Polecane posty

1. niski :o (na profilu miał rzekomo 180cm) a był ledwo wyższy ode mnie (ja 170cm), niechlujnie ubrany (pognieciona koszula niskiej jakości) Pracownik fizyczny :o 2. znowu niski, nawet niższy od poprzedniego :o bezrobotny (na portalu miał niezależny finansowo), brzydka cera po trądziku - blizny, przyjechał komunikacją miejską :D:D:D 3. miał lekką wadę wymowy która mnie w duszy rozbawiała do łez :D nudziarz (chociaż przez neta pisało się bardzo oki) i mieszka z mamą :o nigdy więcej...

Gość wyraxnie msz problem ale
w jaki sposób wy rozpoznajecie niska jakośc koszuli????????????????

Gość natalinka s
A teraz powiedz jak ty wygladasz, bo nie wierze że atrakcyjna kobieta korzysta z internetu by iść na randke ;)

Gość 2342342
masz problemy dziwencjo

Gość może się umawia tylko na
seks? Akurat internet do dobre miejsce na szukanie kogoś na bzykanko. Autorko ilu wyruchło cię w czerwcu?

Gość wiem co mowie
Atrakcyjne tez sa w necie:) Moglas go poznac bardziej przed spotkaniem. Glupia jestes czy cos?

Gość wiem co mowie
No i widac, ze zwracasz uweage tylko na wyglad. Nic nei napisalas poza cechami typu niski, brzydka koszula. Bez sensu.

Gość Van Zann
macie jakieś plany na Sylwestra?

Gość i skoczek
Patrycja B. nie wiesz, że w sieci pełno niudaczników? tam nie znajdziesz fajnego faceta, fajnego musisz odbić innej

Gość wiem co mowie
No tak i kazdy sobie bedzie ciagle kogos odbijal. Popieprzeni jestescie.

Gość elemeledudkiooooooo
to coś Ty jego fot nie widziałaś ? przecież na fotach też był w ubraniu i można było stwierdzić jaki ma gust i czy jest wieśniakiem przez jaki portal się umaiwałaś ???? ja przez Sympatię i też z 3ma chłopakami :D tylko ostatni z wyglądu był do doopy a drugi za to bajkopisarz :D:D

Gość malizima
ja nigdy nie próbowałam i nie spróbowałabym widziałam zresztą po koleżankach, jak to wychodzi. zreszta mam takiego znajomego (takie kluchy straszne, chciał mnie zabrać na koncert Queen 7 lipca we wrocławiu) i widzę, że on też próbuje laski w necie zrywać. widziałam kiedys jego koncto, masakra, chyba tylko imie sie zgadzało (bo pseudo już nie).

Gość wiem co mowie
Twoj ostatni kolega pisze tez na kafeterii z zaprasza na Queen 7 lipca.

Gość niski z listy
Nie klam Patrycja. Jak sie spotkalismy to okazalo sie ze jestes grubym pasztetem z zoltymi zebami i zaloba za paznokciami. A ubaralas sie jakbys do stodoly swinie szla karmic.

Gość niski z listy
Propozycja wyprostowania zebow obcegami jest nadal aktualna, czekam do neidzieli na sygnal.

Uspokój się dziewczyno, w internecie trafiają się niewypały (mialas wyjątkowego pecha) ale można poznać też świetnych facetów :) Ja na jakies 8 randek internetowych trafilam na 2 niewypały, reszta to bardzo ciekawi mezczyzni a z jednym stworzylam związek. Zreszta takie czasy, w necie łatwiej kogoś poznać niż np na baletach gdzie o 21 zaczyna się cała zabawa a o 22 już mało który trzeźwo myśli ;)

Gość niski z listy
Znalazlem 2 proste deski. Wyprostujemy nimi nogi. Zrobie to za poldarmo, bo wiem ze fajnie nam sie pisalo i chcialbym byc twoim przyjacielem.

Gość tak mysle...
Lepiej dać sobie spokój z klubami. Tam nikogo interesującego się nie spotka. Nawet nic konkretnego nie można o tych osobach powiedzieć.

Gość tak mysle...
Widzisz jak kto wygląda i co z tego? Słyszysz co 5 słowo, a jak przychodzi co do czego to nie masz nawet o czym z tą osobą pogadać i stwierdzasz, ze nie pasuje do Ciebie.

Gość niski z listy
zaczyna mi dymić ze skarpet

Gość Głupia000
Hej imienniczko :) a gdzie Ty wchodziłaś na te portale randkowe ? Powiem Ci coś, kiedyś z nudów weszłam na czaterie i poznałam tam gościa, gadaliśmy tydzień tak luźno i po 2 się spotkaliśmy. Byliśmy ze sobą prawie 4 mieś. a obecnie jesteśmy przyjaciółmi co jest znacznie lepsze wg mnie i korzystniejsze. Obecnie rozmawiam z facetem też tak poznanym, chce się spotkać, ale póki co nie zgodziłam się. Powymienialiśmy się zdjęciami :) Gadamy ze sobą już miesiąc. Wydaje mi się, że może za wcześnie postanawiasz się spotkać. Gadałam tak z wieloma i widać którzy kłamią.

Gość fdgdgdfgd
a ja raz umówiłam się z kimś przez net, wiele lat temu i okazał się to niezły przystojniak, bardzo dobry człowiek, byliśmy ze sobą ponad pół roku zaraz po tym jak go zostawiłam - umówiłam się z innym przez net i tak się w sobie zakochaliśmy, że jesteśmy już wiele lat razem a ponadto ponad 2 lata po ślubie :D nie wiem jak to możliwe, że trafiacie na samych brzydali i palantów nie wiem, może kiedys do netu mieli dostep tylko ci bystrzejsi, bardziej wykształceni (10 lat temu) a teraz po prostu wszyscy mają komputery, nawet największa patologia itd więc więcej takich w sieci

Gość Głupia000
Oczywiście że się trafiają wykształceni. Mój były chłopak a obecnie przyjaciel kończy studia inżynierskie i idzie wyżej. Ten co z nim rozmawiam też inteligencją nie grzeszy, jest po studiach.

Gość julka19x
niskich to rozumiem że odrzucasz,tez bym takiego nie chciała. Ale to ze facet podjechal komunikacja miejska to jaki problem? Sama tez pewnie jezdzisz tramwajem aż sie szyny uginają. A to że facet mieszka z mamą? To z kim ma mieszkac? Sam ? Najlepiej na gotowe przyjsc, ale facet z mieszkaniem szybko pozna twoje zapędy. A pognieciona koszula? to straszne... pracownika fizycznego powinnas szanowac bo bys dzis mieszkala w szałasie w lesie. Ja poznałam na necie inne typy wiec przestrzegam.krotko o nich bezrobotny nie potrafiący prowadzic auta( prawko nie zapewnia tego, auto taty) nalogowy palacz,idąc ze mną sępił na ulicy fajki od obcych

Gość Głupia000
Liczy się pierwsze wrażenie, ale wydaje mi się, że skoro się z nim umówiłaś to musiał Cię przekonać jakąś niezłą gadką prawda? No właśnie. Więc o co chodzi z tym wyglądem. Poza tym czemu wcześniej nie rozmawialiście na takie tematy prywatne. Ja bym wolała wiedzieć nawet to czy ma psa...

Gość hjunry
nie wiem gdzie wy widziecie tych przystojnych :o jak przeglądam sympatie, ( w swoim regionie) to większość jakieś dresy z łysym łbem :o niektórzy wstawią sobie strasznie niekorzystne fotki :o mogłabym tu powkejać ich zdjęcia i pokazać o co mi chodzi... ale wiadomo ze tego nie zrobie

Gość Głupia000
Hahaha

Gość etetegte
A ja mam pytanie z innej beczki. Dlaczego odrzucacie tych niskich. Nie mowie tutaj o takich co maja 160 w kapeluszu? Jesli nie klamie co do swojego wygladu, fanie sie z nim gada i na dodatek zgadzacie sie na to, zeby sie z nim umowic to co za problem pozniej macie?

Gość Głupia000
Właśnie ? Może lepiej go wcześniej poznać dłużej z nim pisząc co ?