Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patrycja B.

Umówiłam się w maju na 3 randki przez internet i NIGDY, PRZENIGDY WIĘCEJ!!!!!!!!

Polecane posty

Gość etetegte
Tacy Hiszpanie albo Wlosi tez nie sa z reguly za wysocy, a kobiety slinia sie na ich widok.

Gość tutyut
Głupia000-czemu jestescie przyjaciolmu,ty tak postanowilas on czy oboje?

Gość Głupia000
To już historia na inny wątek. Nie pasowaliśmy do siebie, co dopiero zauważyłam po 2 mies. Po maturach się rozstaliśmy i postanowiliśmy, że nie ma sensu chować do siebie urazy. On jest świetnym przyjacielem. Czasem płaczę mu do słuchawki jak jest źle...dogadujemy się.

Gość przyjechał komunikacją
jak miał pic alkohol to czym miał przyjechać? :P

Gość julka19x
nie lubie niskich bo smieszni są i glupio mi by bylo sie przyznac do takiego krasnala na ulicy

Gość elemeledudkiooooooo
"A ja mam pytanie z innej beczki. Dlaczego odrzucacie tych niskich. Nie mowie tutaj o takich co maja 160 w kapeluszu? Jesli nie klamie co do swojego wygladu, fanie sie z nim gada i na dodatek zgadzacie sie na to, zeby sie z nim umowic to co za problem pozniej macie? " ja się spotykałam z niskim a właściwie mojego wzrostu (ponad 170cm ) i jak założyłam wysokie buty to był niższy, ale ani jemu ani mnie to nie przeszkadzało, poza tym był słodki ;) i jego wzrost to ostatnia rzecz na jaką patrzyłam u niego :classic_cool:

Gość 312321312
" przyjechał komunikacją miejską " masz między uszami tunele prózniowe, autorko... :(

Gość okropnetojest
ja na pewnym portalu, prawie 2 lata temu poznalam super faceta- nie dosc, ze przystojny, to jeszcze zabawny i dobrze ustawiony :D powiem szczerze- mogl miec kazda a wybral mnie-ja w sumie przecietna- wysoka, szczupla- no taka normalna dziewczyna :D do dzis jestesmy razem i mimo, ze nie zawsze jest slodko i rozowo- kochamy sie bardzo :D tak wiec czasem mozna dobrze trafic ;) a ten portal to fotoflirt ale uwaga- zanim na niego trafilam, to uzeralam sie wrecz albo z brzydalami albo ze zboczkami :D:D:D

Gość evellinee
Zależy tez jeszcze na jakie czaty się zagląda, ja np czatowałam jakiś czas na gochat.in tam zwykle ludzie mają przy nicku zdjęcie. Umowiłam się i okazało się że chłopak jest taki jak się opisywał, bardzo fajny:) niedługo następna randka :)

Gość ula144
Polecam świetny innowatorski portal www.dyskoteka.co naprawdę można tam poznać ciekawych ludzi, nie tylko jeśli chodzi o miłość, ale także o przyjaźń. Rejestracja i użytkowanie jest całkowicie darmowe! :)

Gość gość
Przepis na szarlotkę: 1. Z lodówki weź 10 jajek, połóż na stole ocalałe 7, wytrzyj podłogę, następnym razem uważaj! 2. Weź sporą miskę i wbij jajka, rozbijając je o brzeg naczynia. 3. Wytrzyj podłogę, następnym razem bardziej uważaj! W naczyniu mamy 5 żółtek. 4. Weź mikser i zacznij ubijać jajka. 5. Umyj twarz, ręce i plecy. W naczyniu pozostały 2 żółtka, dokładnie tyle potrzeba na szarlotkę. 6. Oklej ściany i sufit kuchni gazetami, meble pokryj folią, będziemy dodawać mąkę. 7. Nasyp 20 dkg mąki do szklanki, pozostałe 80 dkg zbierz z powrotem do torebki. 8. Sprawdź czy ściany i sufit są oklejone szczelnie, przystąp do miksowania. 9. Weź szybciutko prysznic! 10. Weź 4 jabłka i ostry nóż. 11. Idź do apteki po jodynę, plaster i bandaże. Po powrocie zacznij obierać jabłka. Przemyj jodyną kciuk! 12. Potnij jabłka w kostkę pamiętając, że potrzebujemy 2 jabłek, więc nie wolno zjeść więcej niż połowę! Przemyj jodyną palec wskazujący i środkowy. 13. Jedyne pozostałe jabłko pocięte w kostkę wrzuć do naczynia z ciastem, pozbieraj z podłogi pozostałe kawałki i przemyj wodą. 14. Wymieszaj wszystkie składniki w naczyniu mikserem, umyj lodówkę, bo jak zaschnie to nie domyjesz! 15. Przelej ciasto do foremki, wstaw do piekarnika. 16. Po godzinie, jeśli nie widać żadnych zmian, włącz piekarnik. 17. Po przebudzeniu nie dzwoń po straż pożarną! Otwórz okno i piekarnik. Po tych przeżyciach nie pozostaje nic innego jak pójść do sklepu i kupić coś z większą zawartością alkoholu. Smacznego!!!