Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara_i_głupia

WPADŁAM Z GÓWNIARZEM

Polecane posty

Gość z gilem
jak już wcześniej powiedziałam doradzać nie będę bo zwyczajnie nie wiem co w tej mega trudnej sytuacji mogłabym doradzić, niech doradzają mądrzejsi :) zwróciłam jedynie uwagę że nie należy opluwać jadem i tak szybko oceniać ogródków innych zwłaszcza że sami mamy w swoim chwasty. bo czyż nie mamy ? ani jednego ? ni chuchu ?

Gość do tego wyżej
nie nie mamy, ja nie wpadłam z gówniarzem po tym jak mnie mój stary mąż zaniedbuje w seksie od lat. A to niech będzie przestroga dla wszystkich młodych i głupich zapatrzonych w swoich dojrzałych misiaczków, których pewnie na tym forum nie brakuje. Branie sobie partnera w wieku swojego ojca to zawsze jest złe rozwiązanie i dobrze jest myśleć o przyszłości będąc w związku z takim dużo starszym partnerem, bo potem są z tego same kłopoty.

Gość agudama
z gilem Wybacz,ale jak 42 latka nie potrafi dobrze dupy zabezpieczyć aby nie wpaśc w niechcianą ciaże z 23 latkiem,to pozostaje tylko po takiej 42 jechać aż sie bedzie kurzyć.Bab nawer romansowac nie potraf.

Gość do tego wyżej
to też prawda.

Gość on_bez_pseudonimu
agudama - a jeśli to jego nie pierwsze dziecko ? w nieskończonośc będzie sobie tak lawirował bezkarnie ? seks to nie zabawka...

Gość agudama
do tego wyżej I przestroga dla młodych meżczyzn,żeby tak nie ufali swoim starym parterkom,żeby nie polegali na jej dojrzałości.

Gość do tego wyżej
no to też prawda :D

Gość agudama
on_bez_pseudonimu Ja jako kobieta obarczam większą winą kobietę o to,że zaszła w niechcianą ciaże. Jak sie chec seks uprawiać,to trzeba być egoistą i nie oglądac się na chłopa,tylko samej zadbać o super antykoncepcję. Wiem coś o tym.Zawsze dbam o swoją dupę,nie wierzę facetowi.

Gość warszawska syrenka
ja tylko ciekawa jestem jak autorka wychowuje swoje córki... po katolicku? :P

autorko, nad Twoimi wyborami nie będę się rozwodzić, bo to donikąd nie prowadzi. chcesz rady? oto moja: nie usuwaj ciąży - to zawsze najgorsze wyjście. oprócz tego, że to po prostu złe, to konsekwencje najpewniej Cię zniszczą, unieszczęśliwią - i związku z mężem i tak nie uratujesz. Możesz mężowi próbować wmówić, że to jego - wiele kobiet tak robi i wielu mężczyzn chce w to wierzyć. Albo powiedzieć mu prawdę (lub półprawdę w stylu: to był tylko ten jeden raz) - ja jestem zwolenniczką tego sposobu. wtedy mąż zdecyduje, czy chce dalej być z taką osobą - może też zastanowi się nad sobą i waszym związkiem. Ale wtedy musisz wiedzieć, że będziesz musiała bardzo się starać być dla niego dobrą żoną, żeby mu to wynagrodzić. co może wyjść Wam na zdrowie. napisz, co zrobisz.

Gość do tego wyżej
a co do tego katolickość niby ma ? I co to właściwie znaczy wychować po katolicku ? Bo mi katolickość - sądząc po tym jak zachowuje się kler - kojarzy ze skrajnym zakłamaniem i patologią. No to może w tym sensie wychowa po katolicku :D

Gość z gilem
agudama- no ja tak po prostu nie mam żeby zaraz jeździć. dopuszczam ludzkie słabości ... dopóki nie trafiają we mnie :)

Gość agudama
Sally Brown Weź Ty przestań głupio doradzać.Ciąża 42 zamężnej 42 latki z 23 latkiem zrujnuje dwie rodziny. Lepiej jak stara usunie ciąże,bo chociaz młody cierpieć nie będzie.

Gość a od kiedy to niby
42 latka jest stara ? Jeszcze ma 25 lat do emerytury. Śmiało dzieciaka zdąży wychować. Nie pieprz bzdur. Stary to jest jej mąż.

Gość agudama
a od kiedy to niby wybacz,ale 42 stara jest w stosunku do 23 latka.

Gość ja mam radę
zmuś starego do seksu i powiedz że cię zapylił. Niech się cieszy, że taki z niego ogier. Stary jest to już się pewnie w miesiącach ciąży nie połapie. Nie on pierwszy będzie wychowywał nie swojego dzieciaka. Dupczenie małolaty ma swoje konsekwencje nawet po 20 latach ;)

Gość on_bez_pseudonimu
Moim zdaniem ta kobieta powinna się zachować dojrzale, okazać mężowi szacunek, wszystko opowiedzieć i tym razem potraktować jak przyjaciela, a nie jak postać z bajki którą ją uwiodła, a nie doprowadzać sytuacji do dalszej skrajności... Niszczyć sobie uczucia... Tak za kilka lat przynajmniej nie będzie miała wyrzutów że usunęła ciążę. Bo raczej grozi jej samotność uczuciowa i emocjonalna... Nie musi młodemu psuć życia, może podać 'ojciec nieznany'...

Gość a od kiedy to niby
ale obiektywnie patrząc (nie z perspektywy gówniarza) nie jest stara ! Zresztą skoro był chętny na bzykanko z nią to widać zbyt stara dla niego nie była.

Gość a od kiedy to niby
a czemu ona ma okazywać szacunek mężowi, który ma w doopie jej potrzeby seksualne ? Chyba głupi nie jest i się domyśla, że młoda żona załatwia te potrzeby z pomocą innego pana. Pewnie, najlepiej się wypiąć na żonę, oświadczyć, że się nie ma ochoty na seks i radź se babo sama. To ma być szacunek ?

Gość agudama
a od kiedy to niby Młodzi chłopcy przeważnie posuwają wszystko co na drzewo nie ucieka,szczegolnie jak nie mają z kim się seksić,wiec ten 23 latek posuwa 42 latkę,bo po prostu ona chętna jest.

Gość on_bez_pseudonimu
ja_mam_rade - właśnie przez takiego typu traktowanie facetów kobiety niszczą romantyzm, oddanie, przez kłamstwo i półprawdę... A potem się dziwią że nie ma prawdziwych facetów... Cóż, mało który porządny facet chciałby być w kręgu znajomych trakie samicy, traktującej partnera jako zabawkę a nie przyjaciela...

Gość z gilem
ale jak dziecko będzie miało w akcie ur. ojciec nieznany to się może załamać. a jak mąż nie zaakceptuje tej sytuacji ? rozwali się rodzina, jest jeszcze dwoje dzieci nieletnich. z każdej strony dupa jak nie spojrzeć ...

Gość a od kiedy to niby
bez przesady, 23 latek to nie jest młody chłopiec :O Młody mężczyzna raczej.

Gość warszawska syrenka
agudama Sally Brown Weź Ty przestań głupio doradzać.Ciąża 42 zamężnej 42 latki z 23 latkiem zrujnuje dwie rodziny. Lepiej jak stara usunie ciąże,bo chociaz młody cierpieć nie będzie. a teraz te rodziny to niby takie zdrowe i kwitnące są? :O

Gość agudama
on_bez_pseudonimu 42 lata nie zachowała sie dojrzale wchodząc w romans z 23 latkeim,do tego nie potrafiła sie dobrze zabezpieczyć. Nie rób z usuwania ciąży,szczegolnie farmakologicznego takiego halo,bo kobiety aż tak aborcji nie przeżywają jak to się niektórym wydaje.

Gość a od kiedy to niby
no chyba jak sobie te x lat temu beztrosko bzykał małolatę to też jakieś super duper wyższe uczucia nim nie kierowały, nie ? Chciał mieć fun to miał. A teraz chce mieć ona.

Gość agudama
a od kiedy to niby Wybacz,ale 23 latek nawet jak nazwiesz go młodym meżczyzną to jednak jest sporo młodszy od 42 latki,więc dla niej to jak dzieciak.

Gość a od kiedy to niby
o jezu, pewnie że dla niej to dzieciak. Ale nie robiłabym z niej w związku z tym zgrzybiałej staruchy.

Gość agudama
a od kiedy to niby dla rodziców 23 latka ta 42 jest zgrzybiałą staruchą.

Gość warszawska syrenka
Nie rób z usuwania ciąży,szczegolnie farmakologicznego takiego halo,bo kobiety aż tak aborcji nie przeżywają jak to się niektórym wydaje. jasne... co się będziemy rozdrabniać, w końcu są rózne metody ANTYKONCEPCJI, w tym antykoncepcja po fakcie :P, :P, :P