Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara_i_głupia

WPADŁAM Z GÓWNIARZEM

Polecane posty

Gość agudama
Myszka Miki*** :-) wybacz,ale decydujac sie na stosunek przerywany nie działa sie pod wpływem impulsu,tylko robi sie to ze świadomoscią.Spontan by był wtedy,gdyby w ogole autorka nie pomyslała o dniach niby bezpłodnych i nie zaproponowął stosunku przerywanego,tylko dorewali by sie do siebie i poszli na całosć.

Gość agudama
Temee myślisz,ze 65 latek marzy o wychowywaniu dziecka,do tego obcego,do tego ojca jakby nieznanego,bo przecież autorka niby,ze co neico wie o chłopaku,to jednak jest to faceta wyrwany przez nią z czata na seks,bo macica wscieklizny dostała.

Gość Myszka Miki***
,,Owszem-każdy popełnia błędy jednak Autorka szuka tu jakby usprawiedliwienia na chęć pozbycia się dziecka." Nie powinna tego zrobić. Gdybym ja była na jej miejscu to nigdy bym o tym nie pomyślała. Dla mnie ciąża jest równoznaczna z tym, że mam dziecko. ,,Powinna być mądrzejsza ale skoro stało się-powinna porozmawiać z mężem i powiedzieć mu o wszystkim.Skoro nici z przysięgi o wierności to chociaż teraz niech będzie miała "jaja"i przyzna się do tego,co zrobiła." Tak powinna zrobić również moim zdaniem. ,,No pewnie,najlepiej jest dawać tyłka na prawo i lewo a w ramach środków antykoncepcyjnych stosować zabieg aborcji." Aj tam zaraz na prawo i lewo...ja trochę rozumiem Autorkę, bo doskonale wiem jak wygląda życie bez seksu. Prowadzisz nudne życie, bez czułych słów, przytulania, sexu itp....aż tu nagle pojawia się ktoś, kto trzyma cię za rękę, przytula, szepce do ucha czułe słowa, mówi jaka jesteś piękna....i wpadasz, zapominasz się, żyjesz chwilą...

A gdzie ja napisałam o wychowywaniu przez męża tego dziecka?ja na jego miejscu pogoniłabym taką żonę.Wcześniej miała wszystko-wzięła się za ustawionego,dorosłego faceta.Miała pieniądze,miłość i wspaniały seks.Jednak latka zaczęły uciekać i nagle mąż dla Autorki stał się starcem i już jest zbędny?Już nie musi być z nim dobre złe? nie musi być też w złych chwilach?w chorobie? Nie musi być uczciwa?I teraz jeszcze ma zatuszować swoją nieuczciwość wobec rodziny usunięciem ciąży i sobie będzie dalej żyła jakby nigdy nic i pewnie dalej będzie latać i sypiać z innymi...I może następną ciąże też sobie usunie i następną,bo to co takiego?

Gość EEWWRQERTQERGV
dobrze ze dalas taki topik, moja znajoma mila meza 23 lata strszego, katastrofa totalna, zostala wdowa,ale co sie nameczyla to ,czas stracony lata zmarnowane jako pielegniarka meza

Gość agudama
Temee maz pogoni żone,więc już jedna rodzina będzie poszkodowana.Poszkodowana bedzie tez rodzina tego 23 latka,bo na pewno autorka nie uniesie sie honorem i nie zrezygnuje wtedy z alimentów. Dzeci autorki będą poszkodowane,bo rodzina bedzie rozbita.Dzecko narodzone z seksu z 23 latkiem tez nei bedzie miało łatwego zycia,a i ten 23 latek i jego rodzina tez nie bedą mieli super przez to,ze 23 latek bedzie miał dziecko z 42 latką. Nalepiej jak autorka postąpi tak jak zaplanowała,usunie ciaże.

Gość agudama
EEWWRQERTQERGV Wiedziały gały co brały. Decydując sie na małżenstwo ze starszym facetem trzeba wybiegac w przyszłosc,aczkolwiek nie jest zawsze tak,ze tak dużo starszy partner oznacza brak seksu i jakies choroby.

Gość agudama
Myszka Miki*** wybacz,ale 42 latka to juz nie 23 latka,ze na żywioł idzie i romantycznie mysli.

Gość aadfadf
Jedyne wyjście dla Ciebie to wrobić męża w dziecko! Tylko nie wiem czy Ci się uda, ale próbuj!

Gość agudama
aadfadf i uwazasz,ze wrobienie 65 letniego meza bedzie w porządku?Nawet jak maz uwierzyłby to takie wyjscie to zwykłe chamstwo. Nalepiej usunac.

Agu-trzeba było mysleć wcześniej co można stracić.Jak Autorka machała tyłkiem i sypiała z facetami to jakoś nie myślała o córkach i mężu tylko była pieprzoną egoistka,która miała chcicę

Gość Myszka Miki***
aadfadf i uwazasz,ze wrobienie 65 letniego meza bedzie w porządku?Nawet jak maz uwierzyłby to takie wyjscie to zwykłe chamstwo. Nalepiej usunac. Lepiej być chamem niż mordercą. Najrozsądniej byłoby porozmawiać z mężem. Myślę, że nie rozstaliby się.

Gość agudama
Temee masz racje,ale uwazam,ze autorka podjęła teraz prawidłowa decyzję,że chce usunąć ciążę. Pa,miłego klikania.

Gość agudama
Myszka Miki*** Weź Ty nie badz nawiedzona :-)

Gość agudama
Miłego klikania.

Gość Myszka Miki***
Nie jestem nawiedzona. Uważam tylko, że ponosi się konsekwencje swoich czynów. ,,Problemy" się rozwiązuje a nie,, usuwa "

Gość Trent Raznor Girllll
@ aguama, czy jak jej tam: jak ciebie czytam, to mi niedobrze :-0 :-0 :-0 jestes sfrustrowanym babskiem, ktory nie ma szacunku do wlasnej plci. to teraz ci powiem cos TWOIM JĘZYKIEM, tępa ruro, ze 23 latek nie jest zadnym dzieciakiem, a kobieta 42 letnia żadna starą rurą!!!! moja ciotka ma męza 15 lat mlodszego!!! zajebisty przystojniak, na ktorego widok mdleja moje kolezanki, a mam 24 lata!!!! ma on wlasna firme, plywa na zaglach, swietnie sie ubiera i jest po studiach!!! druga sprawa, ze moja ciotka tez zawsze do tych ladniejszych nalezala i facetom sie podoba. nie ma za wielu pieniedzy, bo uczy jezyka obcego. on ja kocha jak szalony, az milo na nich patrzec!!! i drugie dziecko w drodze! wszyscy ich uwielbiaja!!! wiec przestan pieprzyc i pluc jadem, bo czuc, jak negatywna osoba jestes!!!! 🖐️

Gość HAHAHAHA!!!
HAHAHA HAHAH AHAHAH AHHAHAH AH AHA HA HA !!!!!

Gość powiemmmm l jaaaaaa
bo to tylko w PL jest tak, ze jak kobieta konczy 30-35 lat to juz ja od starych wyzywaja. pewnie ich matki, ciotki i one same to takie zaniedbane babska, ktore zazdroszcza, ze kobitka potrafi przystojniakowi zawrocic w glowie i nawet byc z takim w zwiazku. zyje sporo poza polska i tu, we wloszech, niemczech czy francji, takie zwiazki starszych z mlodszymi facetami to normalka!! 🖐️

Gość shdhshs
nie zabijaj dziecka. ono ma duszę.

Gość stara_i_głupia
Ile jadu.... Wasze gadanie mi nic nie da. Po szkodzie to i ja jestem mądra, całe małżeństwo "jechałam" z mężem na przerywanym i nigdy nic nie było. Mam zakrzepicę, więc nie mogę brać środków hormonalnych. Zresztą z M. to był jeden raz bez prezerwatywy. Myślicie, że nie żałuję, że wybrałam sobie ponad 20 lat starszego? Wtedy dla mnie liczyła się tylko miłość i nie zastanawiałam się co będzie za 10-15-20 lat. Zresztą umrzeć można w każdym wieku. Czekam na tabletki z wow,powinny dojść w ciągu tygodnia. Miałam się wczoraj spotkać z M.,ale odwołałam spotkanie. Pisał, dzwonił, nie odpowiadałam na jego telefony. Skończę z nim znajomość jak będzie po wszystkim.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasssss
tak to jest jak sie leci na kase starego dziada. dobrze ci tak. chociaz z drugiej strony wspolczuje i to naprawde. usun tego dzieciaka bo staremu bedzie przykro ze wychowuje cudzego bekarta

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasssss
nie w porzadku jest to ze stary pryk zostal na stare lata dziadkiem-jeleniem :D dla mnie glupota byloby wiazac sie z dziadziskiem ktory moglby byc moim ojcem a potem plakac za pare lat ze dziadzisku nie staje, ze dostaje miazdzycy, ze cukrzycy, ze raka i ze musze sie nim opiekowac zamiast sie rypac na prawo i lewo :D a ty myslisz ze ten mlody to tak z toba bo cie kocha ?! hahaha. na kasie mu zalezy. mysli ze dojrzala, ryczaca czterdziecha ma meza dzianego dziada wiec przy kasie stoi. a jak stoi to zasponsoruje mlodego ogiera haha. tepa dzida, nie dosc ze tepa to jeszcze STARA. poczekaj z romansami z tym mlodym jeszcze pare chwil a zobaczysz ze zacznie wyciagac lapki po kase, moze mysli ze ze starym sie rozwiedziesz, dostaniesz pol majatku a mlody cwelik bedzie zyl jak paczek w masle a potem cie kopnie w dupe:D stara pizda, szkoda mi twoich dzieci, wstyd im ze matka jest sponsorka mlodych kutasow

Gość stara_i_głupia
Wy myślicie, że leciałam na kasę, nie leciałam, podobał mi się, pokochałam go, a jego kasa to był tylko dodatek. Zamówiłam tabletki poronne.

Gość stara_i_głupia
Bez przesady M. na mnie nie żeruje, czasem mu pomogłam finansowo, ale on mi dawał przez pół roku to, czego mój mąż mi nie dał przez ostatnie 5 lat. Oczywiście, że zdaję sobie z tego sprawę, że M. mnie nie kocha tylko pożąda i nawet mu nie zamierzam mówić o wpadce.

Gość Ksjnacsldflius
Szkoda że dzieciątko zapłaci za twoją głupotę.

Gość oijuhygbn
myślałem ,ze stare rozklapichy myślą głową a nie dupą.życze ci dziecka z downem

Gość powiem tylko jedno...
żal tego nienarodzonego dziecka, które zapłaci utartą życia, przez głupotę swojej nieodpowiedzialnej i samolubnej matki :-(

Gość Mała111111
Każdy mówi i pisze wg. własnego uznania. Po to jest forum, żeby ludzie mogli wypowiadać swoje zdania...tylko chyba obrażanie nie ma większego sensu... każdy potem przed własnym sumieniem będzie odpowiadał... Zapraszam na www.chicamala.pl