Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZaGubioNa933

Relacje Milosne Pomocy!

Polecane posty

Jestem z chlopakiem prawie rok .Na poczatku... wszystko nam sie ukladalo bylismy szczesliwi on byl dla mnie jak aniol robil dla mnie wszystko. 3 miesiace pozniej zaczelismy wpadac w okres gdzie wszystko powoli wygasalo, przechodzilismy trudny okres moja rodzina wszystko nam psula on juz mial tego dosyc,pozniewaz nie ladnie to jest jak moja rodzina probowala kierowac moj i jego zwiazek. ja wiem ze ja powinna cos z tym zrobic probowalam ale nic, on dla mnie sie zmienil nie mowi mi co do mnie czuje tylko wygarnie z siebie kilka slow jak sie..pokocimy , mowi ze nadal mnie chce jak nigoko innego na swiecie! Chciala bym mu sie odwdzieczyc mimo to ze jest dla mnie nie mily, chcialabym go uszczesliwic on bardzo lubi rowery uwielbia motoryzacje, nie wiem co moge dla niego zrobic. Prosze was pomuzcie mi!

Gość on_bez_pseudonimu
Bądź dla niego przyjacielem, rozumnym... uczucia zaślepiają... Rozmowa, to jedyna droga do porozumienia...

Gość KLaudiaaaaaaaaa
Dziekuje za porade tylko ze ja juz to probowalam, staralam sie go zrozumiec, byc przy nim kiedy mnie potrzebuje. Rowniez rozmawialismy o naszym zwiasku on mi mowi , ze dlugo on tego nie wytrzyma jak czegos nie zmienie. wiem moze mnie tylko straszyc ale ja nadal mam przeczucie ze siebie sama oczukuje. On mi nie wierzy cokowiek ja powiem, On jest na mnie zly, strasznie zly, pozniewaz caly czas jest tak samo, nic nie robie zeby go uszczesliwic. poprostu daje mi do zruzumienia ze jestem samolubna a to jest nie prawda ja nie wiem jak mu udowodnic ze nie mysle tylko o sobie, poprostu nie mam zadnych pomyslow , nie wiem co robic! :(