Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doriuiruirik

Co trzeba zrobić by pracowac w MOPS- ie ? Bo widziałam dziś śpiącą pracownice !!

Polecane posty

Gość doriuiruirik

Poszlam po jedno zaswiadczenie dla mamy, ma grupe inwalidzką...mloda dziewczyna siedziala w pokoju, po prostu usypiala !!! glowa podparta rekoma, oczy jej sie zamykaly, trzasnęlam drzwiami az podskoczyla , ziewała !! masakra jakim cudem mozna tam dostac prace? przeciez dziecko mogloby pracowac w mopsie i wydawac karteczki :O pracuje ktos z was w takim urzedzie ?

Gość lalalalilallala
w kazdym tak jest

Gość grajcigraj
Studia praca socjalna i mama załatwi po znajomości. Tak mój kolega dostał pracę w mopsie

Gość doriuiruirik
i podobno trzeba do tego miec studia :D haha ostatnio bylam tez w urzedzie miasta, czekalam 10 min ( kolejki nie bylo ) do pani bo ona robila sobie kawe... zapukałam, przywitalam sie, usiadlam na krzeselku, mowie z czym przyszlam a ona : prosze chwile zaczekac...i w tym momencie dyskutowała z kolezanką o truskawkach, bo dostala boleści bo pwnie pryskane, potem robila kawe... :O a ja siedzialam no smiech na sali, jedna starsza druga okolo 25-30 lat, siedzą i sie gapią w w sufit :D