Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawstydzonaeiio

MATURY NIE ZDAŁ CO 5 UCZEŃ.. W TYM PEWNIE JA

Polecane posty

Gość zawstydzonaeiio

ale mi wstyd... zapewne nie zdałam matematyki, nie wiem ja z angielskim, bo PL na pewno zdałam . do gimnazjum uczyłam się super- pomijając matematykę, świadectwa z paskiem itp .... później zaczął się mój okres buntowniczy i koniec konców w wieku 20lat poszłam do 3 kl LO zoacznie i pisałam teraz maturę... wstępne wyniki są już, ale oficjalne będą jutro .. polski zdało 97 % uczniów ang- 91 matematyka - 85 % ... wyniki nie są zadowalające.. a tak chciałam rodziców zaskoczyć , iść na studia, nawet jak tylko matemtayki nie zdałam to wiem, ze nie naucze się na sierpień, gdyż jestem dno jesli chodzi o ścisłe przedmioty.. ale wstyd ..

Gość efrf
Co za gamonie w tych szkolach teraz. kiedys kazdy zdawal:)

Gość Zzzuu
Ja się najbardziej boję polskiego... Co za tłuczki, żebyśmy o swoich wynikach dowiadywali się dopiero po ogłoszeniu jakichś durnych statystyk :(

Gość zawstydzonaeiio
ale świadectwa rozdają jutro tak ?? ja sie uczyłam zaocznie, wiec szkole mam daleko, wiec chciałabym to sprawdzic na stronie.. co podawali te hasła itp .. tyle czekamy na wyniki .. tak mi wstyd i zal, bo wiem, ze mateyki nie zdałam- nie napisałam nic, wszystko strzelałam, a w otwrtych tylko dane :O polskiego sie boisz?? 97 % , zapewne dałeś/aś radę :)

Gość zawstydzonaeiio
nie znacie większej idiotki ode mnie... kilka odpowiedzi na maturze z matmy ściągnęłam od dziewczyny co siedziała przede mną- co ciekwsze nie wiedziałam, ze odpowiedzi są pozamienanie.. czyli u niej A to u mnie to jest odpowiedź D... także pogratulujcie mi głupoty jestem do niczego

Gość zawstydzonaeiio
jest tu ktoś, kto posłucha jeszcze mojego marudzenia :O :(

Gość Zzzuu
Czekam do północy, może mi ta strona wejdzie, bo podobno jest tylu chętnych, że się długo nie otwiera...

Gość Zzzuu
No fakt, trochę zawaliłaś z tą matmą, ale może się uzbiera te 30% :)

Gość zawstydzonaeiio
ale wyniki myslisz, ze beda juz po północy ?? ja się loguje teraz, weszło normalnie, ale nie ma nic jeszcze.. po 12 myslusz, ze będa?? ja stawiam bardziej na rano ... jak nie zdam to po co do szkoly się fatygować....

I bardzo dobrze, uważam że sprawiedliwie byłoby gdyby zdawał co 3 uczeń i to najwyżej, reszta w ogóle nie powinna była znaleźć sie w LO.

Gość zawstydzonaeiio
nie musisz tak się mądrzyć .. jasne, ze to wiekszosc wina uczniów, ale niektórzy nauczcyeiele też gówno robili przed maturą, aby nauczyc, robili " wolne lekcje" z czego wiekszosc sie cieszyła, takze wiesz... teraz ze studiami jest kłopot miec prace, a dopiero po szkole sredniej, bez matury ...

Gość maturafee1992
Hej, możecie mi powiedzieć na jakiej stronie będą podane wyniki? My w szkole nic nie dostaliśmy... żadnych pasków z kodami ani nic.. Ja też uczyłam się zaocznie i matma oblana na bank... modlę się żeby tylko ona:(

Gość zawstydzonaeiio
my dostawalismy paski, gdzie jest hasło podane do systemu , aby się zalogowac musisz wpisac swoj pesel i to hasło .. .strona to www.oke.krakow.pl --> system obieg --->serwis dla ucznia i wpisujesz ten kod.. w sumie to dobre, bo nie musze isc do szkoly aby sie kompromitowac tylko w necie sb sprawdze

Gość co za glupole
Tak jest Libert. Mlodziez jest teraz taka glupia, ze nie zdziwilbym sie gdyby co druga nie zdawala :)

Gość zawstydzonaeiio
tzn Kraków jak jestes z Krk a jak skad indziej to chyba inna strona :))

Gość co za glupole
A wiekszosc nawet nie powinna dojsc do poziomu szkoly sredniej. Dzieki temu mysle, ze rozwiazalby sie propblem na rynku pracy.

Gość zawstydzonaeiio
dobra, jak masz nas obrażać to stąd idź zwyczajnie, bo to nie jest miłe. uczony się znalazł.. nie generalizuj ...

Gość hhhhhhfdjhfjd
czemu nam nie dali żadnych kodów?? :O jak tak można jedni dostają drudzy nie ?! :O przecież tak jest znacznie łatwiej psychicznie się przygotować, poznać swoje wyniki i na spokojnie je odebrać w szkole.. PANICZNIE boję się pójścia po te wyniki :( :( Boje się, że nie pójdę i będę to odwlekać

Gość co za glupole
Ja tylko wyciagam wnioski. Sadzac nawet po wypowiedziach na tym forum, wiekszosc powinna zatrzymac sie na podstawowce. Papa glaby.

Gość zawstydzonaeiio
a wyniki mają być już po północy ... ale zapewne serwery padną, jak co roku .. gdy wszyscy zaczną się logować..

Gość maturafee1992
no ja jestem z Dolnego Śląska. kurde gnojki nic nam nie podali... tak nam wymyślają ze hej... u mnie w liceum zaocznym zdawało maturę tylko 3 osoby... przenieśli nas do innej szkoły i tam ja pisaliśmy. nie dali nam żadnych haseł i teraz nie wiem co mam robić, bo mówili tez coś, ze być może wyniki prześlą do naszego zaocznego liceum a nie tam gdzie ja pisaliśmy:(( paranoja jakaś...

Gość zawstydzonaeiio
ehhh to tak czy siak trzeba odebrać coś ? :O nawet jak sie nie zdało .. ja sie uczyłam w weekendy i kolezka mi wlasnie mowil, ze szkola wysyła smsy, ze jutro w necie wyniki a po papier w sb o 9 rano.. nie wiem tylko czy jak sie nie zdał o to tez trzeba się udać do szkoły... ja mam fajnie, ze mam zaoczną szkołę- ŻAK - polecam kazdemu, wszystko na luzie i bez problemu ..

Gość zawstydzonaeiio
maturafee- zadzwon do swojej szkoly najlepiej i zapytaj

Młodzież wcale nie jest głupia :) tzn nie glupsza niz kiedyś. Tylko że, jak mówi moja mama, kiedyś połowa uczniów szla do szkół kończących sie maturą i jeszcze część z nich nie zdawala. A teraz 90% uczniów idzie do szkół z maturą i wszyscy chcieliby zdać a jak nie to foch z przytupem bo chodzili a matury nie mają :o Według mnie dawno temu było sprawiedliwiej :) tylko myślę że gdyby do tego wrócono to poupadałyby te wszystkie wielkie "uczelnie" dla genialnych :p

Gość maturafee1992
o mnie nikt nie pamięta... dyrektor ma wyrąbane... mieli do nas dzwonić jak będzie coś wiadomo i g*wno

Gość maturafee1992
próbowałam sie dodzwonic ale tam juz chyba zamkniete bylo bo nikt nie odbieral

Gość hhhhhhfdjhfjd
ale jest ktoś jeszcze w mojej sytuacji kto nie dostał żądnego kodu?? też jestem z Dolnego Śląska, normalne LO jutro o 12 mamy rozdanie świadectw :O

Gość zawstydzonaeiio
to jest inaczej, w zaonczych inaczej ... ja tam nie ide po zaden papier, wiem, ze nie zdałam,bo dziwne byloby to, ze moglabym utrzelic 16 pkt nie umiejac nic, wiec nie pojde sama taka jedna, co nie zdałam, bo w klasie miałam osoby naprawde madre, ktor poszly zaocznie, bo np maja juz dziecko, albo mieli jakies problemy .. moze nie wszedzie dawali kody ?? nam dali, bo to szkola zaoczna, niekótrzy tu co 2 tyg w week przyjezdzali z daleka, wiec niezbędne byly te kody

Gość maturafee1992
Ty masz przynajmniej jakies zakonczenie, nam nic nie powiedzieli ze mamy odebrac wyniki, nic nie wiem masakra:(