Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawstydzonaeiio

MATURY NIE ZDAŁ CO 5 UCZEŃ.. W TYM PEWNIE JA

Polecane posty

Gość MartaKrakow
niestety na tą chwilę to tyle osób nie zdaje, bo nie chce im się uczyć, a nie że jest wysoki poziom... istna parodia

Gość MartaKrakow
"Co za gamonie w tych szkolach teraz. kiedys kazdy zdawal" a jakie konkretnie czasy masz na myśli? Bo w czasach moich rodziców, to bardzo mało osób podchodziło do matury, za moich czasów (10 lat temu) już sporo osób nie zdawało, więc jakie to były czasy?

Gość MartaKrakow
"Co za gamonie w tych szkolach teraz. kiedys kazdy zdawal" a jakie konkretnie czasy masz na myśli? Bo w czasach moich rodziców, to bardzo mało osób podchodziło do matury, za moich czasów (10 lat temu) już sporo osób nie zdawało, więc jakie to były czasy?

Gość zawstydzonaeiio
eeehhhhh ;////

Gość Głupia000
No laski powiem wam że wyniki to mnie zaskoczyły negatywnie..... Polski 67% angielski 67% i matma 64% jestem zła jak osa...liczyłam powyżej 70%

Gość zawstydzonaeiio
HAH, CIESZ, ZE ZDAŁAŚ.. U MNIE NAWET NIEZLE Z PL a ang calkiem srednio.... matemtytka porazka...

Gość Głupia000
A z polskiego miałam zamknięte 18/20 poprawne, z wypracowania mi ktoś fajny uciął mam tylko 29 pkt zawsze powyżej 30...

Gość zawstydzonaeiio
głupia a jak to sprawdzasz?? ja mam z pl od zadania 1 do 15 punkty i jak sprawdzic ile z wypracowania??

Gość Głupia000
Zawstydzon...kochana właśnie teraz masz tyle czasu do przypomnienia, że założę się że będziesz miała napisane lepiej ode mnie, uwierz...

Gość Głupia000
Po lewej stronie pisze szczegółowe wyniki egzaminów i jest też tam niżej zestawienie np z uczniami z innej szkoły, gminy, powiatu...

Gość zawstydzonaeiio
no i kliknęłam i mam zadania po kolei 1 . . . . . . .. . . . . .15 i obok ile punktów i mam ze 38 pkt za zadania od 1 do 15 czyli co.. mialam 48 na 70 pkt ...czyli 10 za wypracowanie tylko ??? bo juz nie rozumiem nic

Gość Głupia000
Od zad. 1-14 masz zamknięte czyli na 20 pkt. A 15 zad. jest napisane ile pkt na 50.

Gość zawstydzonaeiio
no to ja mam od 1-14 - 10 pkt jak zliczyłam a za 15 mam - 38 pkt czyli za wypracowanie, tak ?? bo w sumie 48 pkt

Gość Głupia000
No wow musisz być dobra w tym, ale miałaś fajnego egzaminatora :P mi w ostatnim zad pkt ucięli nie wiem dlaczego.

Gość zawsze ruda
ja z polskiego 40, ale wstyd :D ale chuj z matmy 80, liczyłam na 74-76 a tu taka niespodzianka

Gość zawstydzonaeiio
zabije sie, ale wiocha

Gość zawstydzonaeiio
no ja polski umiem dobrze... i zawsze wypracowania pisałam fajne, długie, z sensem i bez błędów, bo lubie i znam ortografię, choć lalka mi nie podeszła za bardzo... jak widze na fcb jak piszą, ze super zdali to mnie krew zalewa

Gość Głupia000
Wychowawczyni mnie chyba zabije, polonistka w końcu :P

Gość zawstydzonaeiio
to była moja jedyna szansa własciwie, bo wiem ze w sierpniu nie ma co sie fatygowac , bo to jak porwanie się z motyką na słońce. nie ma opcji zeby zdać. bo nie umiem i nie zrozumiem.... który tuman na 6 pkt pisze egz co był na 50 ???

Gość Zwariuuuje
a ja czekam jak głupia za wynikami...

Gość Głupia000
Nie mówcie że czekaliście w nocy? Ja spałam jak zabita, a rano to nie wiedziałam co się dzieje dopiero sobie po kilku min przypomniałam, że wyniki. Zadowolona nie jestem ani trochę, raczej zła jak osa, że byłam leniwa, a zamiast się uczyć latałam to mojego eksa haha

Gość zawstydzonaeiio
w googlach sobie pisz " sprawdz gdzie i kiedy mozesz zobaczyc wyniki " u nas w woj malopolskim mialo byc ok 6 rano, były juz po 5ej, wiem ze w innych maja byc o 10 i o 12 a w lodzi juz np byly o polnocy ...

Gość zawstydzonaeiio
no ja do 2giej czekałam, ale dopiero potem przeczytałam, ze będą w małopolskim ok 6 to poszłam.. "spać" .. budziłam się co pół godz... patrząc na zegarek aż 5;48 weszłam na kompa, i jedno forum, gdzie przeczytałam NA OKE KRK WYNIKI SĄ ... no i dupa

Gość matrzystkakakakakakakakakak
Nie zdałam matmy.... czy warto iść dziś do szkoły? Dadzą mi jakaś kartkę z pozostałymi wynikami?

Gość Głupia000
Ale pomyśl jakbyś zawaliła 2 przedmioty....a tu jesteś z polaka lepsza, aż 38% za wypracowanie, wiesz śmieszy mnie to bo jeszcze po maturach płakało tu parę osób, że kardynalne zrobili.

Gość zawstydzonaeiio
po papier trza iść, tak czy siak podobno i jak chcesz poprawke, to np u mnie w szkole do 6.07 muszę złozyć deklracje, aby pisac 21 sierpnia

Gość Głupia000
Tak musisz, bo musisz się dowiedzieć jak z poprawką. Powinni tam Ci wszystko wytłumaczyć.

Gość zawstydzonaeiio
a ile miałaś pkt maturzystka?

Gość matrzystkakakakakakakakakak
Jestem załamana... 3 pkt mi brakło do szczęścia.. nie wiem co powiem rodzicom..

Gość Głupia000
Ale nastawiłaś ich że nie bardzo Ci poszło? Ja jak wróciłam z egzaminu z anglika to na wstępie zaznaczyłam że mogłam nie zdać. Mama wiedziała i była nastawiona. Zresztą jak oblałaś tylko tę matematykę to masz jeszcze mnóstwo czasu na przyswojenie sobie materiału i spokojnie możesz potem papiery na studia składać.