Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneta;((

Koniec gimnazjum ;(

Polecane posty

Gość aneta;((

Witam was. Dzisiaj właściwie byly ostatnie chwile z moja klasa. Akademia pozegnalna itp. Czuje ogromna pustke. nie sadzilam ze tak bedzie bo jakos nie czulam dobrze sie w tej klasie, mialam pare dobrych kol ale zawsze byly jakies klotnie , relacje z chlopakami rowniez nie najlepsze. Ale teraz strasznie mi smutno, placze odkad wrocilam do domu.. bedzie brakowalo mi mojej przyjaciolki i niektorych osob a wlasciwie wszystkiech !!! kiedys strasznie chcialam stad wtjsc ale teraz nie, bo czeka mnie nowa droga, wszystko nowe... Głowny powod mojego smutku jest taki ze chodzilam do klasy z chlopakiem, ktorego.. kocham .. On o tym nie wie, ale wie ze mi sie podoba i to wszystko a to znaczna roznica. Jutro po raz ost go zobacze na rozdaniu swiadectw, nie wiem co mam zrobic , mieszka daleko mnie, pewnei wgl juz nie bedziemy sie widywac. mialam powiedziec mu co czuje do niego ale NIE, bo relacje miedzy nami sa nijakie , wgl ze soba nie rozmawiamy. A on strasznie sie zmienil kiedys byl fajnym kolega a teraz.. Nie wytrzymam tych wakacji i kolejnych lat z innymi luddzmi. co ja mam zrobic zeby przynajmniej lepiej sie poczuc ... PRZEPRASZAM ZA BŁĘDY !!

Gość we u day
dziecko idź się uczyć do matury bo co piąty uczeń nie zdaje :(

Też tak mówiłam jak kończyłam gimnazjum, nawet jeszcze w liceum tak myślałam ale w koncu sobie uswiadomilam jaka beznadziejna klase mialam w gimnazjum. Tylko nauczycieli mialam super i ich mi brak do dzis. Ale klase teraz mam o niebo lepsza. Wiadomo sa klotnie i osoby ktorych nie moge polubic ale tak jest zawsze. Jakby sie wszystkich lubilo to tez by bylo nudno. Tyle ze ja znalam osoby z ktorymi obecnie chodze, jednych lepiej, innych pobieznie ale z widzenia znalam wszystkich.