Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyzwyczajona za bardzo

muszę się wyprowadzić

Polecane posty

mieszkam w mieszkaniu wynajetym już prawie 5 lat właścicielka sprzedaje i prosi żeby się wyniesc do końca sierpnia szukam i nie ma nic a tak bardzo fajnie mi sie tu mieszka i smutno stąd odejsc ........ :( jestem do dupy przyzwyczajam sie do wszystkiego a potem jest mi ciężko ..... jak sie zmienić ? :(

Wynajmując mieszkanie musiałaś liczyć się z tym , że nie zawsze będziesz w nim mieszkać. Takie sytuacje, jak twoja są często spotykane, a niektórzy nawet nie dostają tyle czasu na przeprowadzkę. Jako osoba, która łatwo się przywiązuje do rzeczy/miejsc powinnaś skupiać się bardziej na ludziach którzy są w twoim życiu. Dobra materialne to nie wszystko. Potraktuj przeprowadzkę jako szansę na zmiany, rozpoczęcie czegoś nowego. Może nowe miejsce będzie dla ciebie inspirujące, zechcesz się rozwijać, zmienić wizerunek. Myśl pozytywnie. pozdrawiam

Gość 29ta
do zadnego konca SIERPNIA!!!!!!!!!!!!! DO KONCA CZERWCA!!!!!!!!!!!!!!! NA RYNKU JEST OGŁOSZENIE U NAS WYNAJME KAWALERKE DLA 2 OSOB JUZ TAM DZWONIC!!! MACIE KASE WAS NIC NIE OGRANICZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość co przyzwyczaiłaes sie
ale trzeba sie liczyc z tym ze ty mozesz mieszkac wszedzie i komus uprzykszarz zycie swoja obecnoscia

Nimmeril dziękuję za bardzo ładną odpowiedź 🌼

tylko tam w nowym miejscu szanuj czyjas prywatnosci ludzi ok??????????????????????????????? bo znowu ktos ci cos na ostro powie i bedie wielki żal... ps macie kase wiec to ze tu siedzicie kazdy z 5 expertów mówił, z złosliwie bo was stac dzis jutro kupic i wyjechac a to mieszkanie puste czekac az sie nabywca znajdzie- madre słowa ponadto wy macie mieszkania wszyscy a tu 9,10 5 3 i 2..cały blok zaraz wykupicie:O

po nic t nie jest tylko na nasmiewanie sie podglądanie i mobingg..experci łapali sie za głowe:O ze ludzie tejk klasy społecznej i w tym wieku takie rzeczy robią! ponadto studia zero koszt amieszkanie te co wynajmujesz to koszt mieszkania jakie ona moze miec w Krakowie, w usa niemczech wszedzie. Nijak sie to ma do oszczednosci. Nie musi tu byc i naruszac mojej godnosci i prywtanosci i abyscie przedstawienia robili;/ to chamskie .

Gość Big brother sobie zornbili
a ja mam cicho siedziec i sie usmiechac i zagadywa do nich:O gdzie to napisane? nudni bogacze bez pasji I tylko oczernianie obgaywanie i jezdzenie.Po to wam te mieszkania. 1 odp na mój list do redakcji w charakterach potem 4 gazety. wstydu nie macie

Gość Big brother sobie zornbili
kupcie sobie apartament we Francji i tam pokazówke róbcie:O albo na srodku Hollywood do konca czerwca! po całym roku człowiek zmecozny zyciem, wy tego nie rozumiecie bo dla was zycie to zabawa, zero trosk...chce odpocząc..a tu ma pod nosem chamów co mobingg stosują i nie szanują czyjejs prywatnosci. I jeszcze wielce obrazeni, ze sie im uwage zwróci.

Gość wakacje 3 dni
tacy bogacze? ludzie wy to powinni na 3 tyg po 10 krajach latac. Dzieci poki małe brac i zwiedzac. Wakacje im. Bedziecie tu całe wakacje siedziec i komus zycie zatruwac:O? bo na 3 dni jediecie? z ludzmi co sa wscibscy i łamia czyjas prywtanosc i nie zanuja nigdy bym nie pojechała na zadne 3 dni nigdzie.

Gość wakacje 3 dni
ja was nie chce w moim miescie! mało to miast nad morzem sobie kupcie chałupe! a najlepiej do swoich domow wracac. Juz mieliscie dosc wakacji całe 2,5 lat 1,5 roku

Gość wakacje 3 dni
ja jak bym miała mozliwosc mieszkałabym na krecie 2 mies na rodos na chorwacji ale sznowałanbym czyjas prywatnosc a nie lornetka i zagladanie jesli ja stoje na srodku pokoju i robie roizne znaki tak poradził mi psycholog rodiznny..online znak pokoju znak f i wy piszecie no fajnie ze patrzysz do nas albo potem wiecie co pokazałam to swiadczy o tym, ze podlgadacie..chamstwo..nie macie własnego zycia:O? ludzie..

Gość wakacje 3 dni
nie wakacje tylko do pracy!:classic_cool: po to rezygnowac z usa aby komus mobing robic w okna zagladac i przedstawienia z kuzynkami:O? szkoda czasu i kasy. I kariery. a ja miałabym wreszcie swiety spokoj:) od was

Gość szukam bogatego meza
to moze skup sie na tym abys w niedalekiej przyszlosci mogla kupic SWOJE mieszkanko???? :P