Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAMA DINOZAURA,,,

Syn warczy -a mnie cos trafia!

Polecane posty

Gość MAMA DINOZAURA,,,

moj 3 letni syn przechodzi fastynacje dinozaurami i wszystko byloby ok gdyby nie to ze jak sie bawi to chodzi w i warczy ,naprawde glosno mam juz tego dosc gdy mu zwracam uwage mowi ze jest dinozaurem i musi warczec a mi juz glowa peka-jak go tego oduczyc ?od wrzesnia pojdzie do przedszkola i co wtedy.....ostatnio na basenie tez gonil dzieci i warczal

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa
mój ma 1,5 roku i też warczy, przedtem piszczał i kaszlał ... Ty jeszcze jakoś możesz starać się przetłumaczyć bo 3 lata ale ja mogę gadać jak do ściany .

Gość ojtam ojtam
przejdzie mu - mój miał etap koguta... gonił i piał..

Gość Toś się obudziła
he he he he, mój ma 4 lata i jest potworem, gania i wrzeszczy/warczy strasząc inne dzieci

Gość zonaKraka
Nic nie poradzisz, zwróć mu uwagę żeby warczał ciszej i powiedz że w pewnych miejscach nie wolno (np. w tramwaju, sklepie) bo przeszkadza innym. Nie masz ogródka? Albo oddzielnego pokoju do zabawy?

Gość MAMA DINOZAURA,,,
mamy duzy ogrod ,ale jak dzis warczal to go slyszalam pielac grzadki 200 metrow dalej i jak tak szaleje przez 10-15 min to naprawde meczy ,a jest tak jak gramy w pilke ,skaczemy na trampolinie itp....z tego co piszecie to trzeba tlumaczyc i czekac....

a mój pięc razy na minutę mówi: mamo ja kocham Ciebie i oczekuje odpowiedzi i uśmiechu - też można szału dostać;)

Gość lhlihi
mój ma prawie 5 lat i ma brata tyle że ten brat jest niewidzialny ( w rzeczywistości ma 2 młodsze siostry) no i : - mamo, a mój brat to rano tak mówił K...., H.... itp.itd. ten brat jest strasznie cwany, złoścliwy i naprawdę daje mi popalić a ten brat pojawił się u nas jakieś 9 miesięcy temu i został do dziś czasem to obiad musze nakładać na osobny tależ dla brata...

Gość muszę pocieszyć autorkę
lepszy warczący dinozaur niż niewidzialny brat

Gość MAMA DINOZAURA
Dzieki dziewczyny,troche zescie mnie pocieszyly ,bo powiem szczerze to troche wstyd przed sasiadami jak u nas ciagle tak glosno,ale faktycznie przypominam sobie ,ze mala od sasiadow tez kiedys strasznie piszczala widac syn ma taki etap....

Gość idel
ale dlaczego wstyd, dziecko to tylko dziecko jak sobie cos wymysli to koniec, odnosnie niewidzialnego brata to tez jest normalne,jednak nie pamietam czy trzeba to ignorowac czy wlanie tak jak ktos napisla miedzy inymi nakladac obiad dla tego brata

W takim razie nie będę się złościć na córkę, która jak ma fazę to biega i wydaje odgłosy jak Ciekawski George i wszędzie wtrąca teksty z "My little pony" w stylu "dziób na kłódkę" :P

mój aktualnie jest strażakiem Samem i po domu non stop jeździ wozem strażackim z syreną w jego wykonaniu w okazalej głośności;-) nie irytuje mnie to, czasami nawet wyję razem z nim, grunt to pomysłowość i świetna zabawa;P

co do niewidzialnego brata, powiem ci ze cos w tym jest i ze taki brat nie jest wyimaginowana osoba w wyobrazni twojego dziecka. kiedys czytalam taki artykul wlasnie od dziecku ktore mialo takiego wymyslonego przyjaciela, był to duch dziecka który wysysał energię z tego zywego i ten właśnie normalny chlopiec nie rósł nie przybierał na wadze itp. gdyby moje dziecko mi powiedziało ze ma kogos takiego chyba bym poleciała z nim do egzorcysty, brrrrrrrrrrrr

Gość rudy kot jest fajny
o kurcze, dziewczyny pocieszylyscie mnie, bo ja myslalam, ze to z moim synem jest cos nie tak!! od kilku miesiecy tylko warczy i wrzeszczy, ze jest dinozaurem, moglby ogladac dinopociag godzinami albo filmy o dinozaurach. Ubrania oczywiscie tylko w dinozaury, ksiazeczki itd. Mowicie, ze to przejdzie :)

Gość a ja nie wierzę, że to minie
mój synek wydaje z siebie te dźwięki już od dobrego roku:O najpierw były dinozaury, a potem to już zawsze musi być zabawa, że groźny potwór idzie i nie jest istotne czy to dinozaur, rekin czy tygrys wiecznie te durne odgłosy:O drze się wszędzie czy to w domu czy na placu zabaw, masakra po prostu:( oszaleję od tego w końcu, bo potrafi je wydawać zupełnie nagle, a mam w domu jeszcze malutkie dziecko:O