Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antydojczka

MIeszkam w Niemczech i ciesze sie, ze NIemcy przegrywaja

Polecane posty

Gość antydojczka

ktos tez tak ma?:P

Gość nosem w kałuże
hipokrytka bez honoru.

Gość zielona krowa
a dlaczego sie cieszysz ?

Gość antydojczka
dlaczego hipokrytka? Ja nigdy nie deklarowalam milosci do niemcow. Uwierzcie, dobrze sie stanie jak ktos im utrze nosa🖐️

Typowy polaczek bez honoru.pewnie eurasow za malo leniowi nie dali.

Gość antydojczka
polaczku bez honoru, nie badz tak samokrytyczny w stosunku do siebie:D

Po Co tam sidzisz?!pogonia cie na trzy wiatry,oby Jak najszybciej

Gość antydojczka
siedze tam, bo mam zajebista prace i zyje jak paczek w masle, co nie znaczy, ze musze kochac niemcow zazdrosniku:)

Gość hertrt
typowa postawa polaka...

Ja też obecnie w Niemczech i cieszę się jak wariatka, że przegrywają. Ten kto tu nie mieszka i zna ich na co dzień to się niech nie wypowiada. To zarozumiałe gnojki pod każdym względem. Niech przegrają, tego życzę im z całego serca!

Taka już jej mentalność. Tam siedzi na czterech literach zarabia ale wdzięczności żadnej. Bo przecież mam charakter jaki widać cieszy mnie fakt że jak ktoś przegra, tyle że Niemcy to potęga a ty jesteś jedynie tam szarą myszką

Gość antydojczka
niebieska ochota, polaczki w polsce marza o mieszkaniu za granica, dlatego nie potrafia zrozumiec jak ktos smie mieszkac tam, dobrze zarabiac i jeszcze nie lubic swoich chlebodawcow:D Oni pewnie po miesiacu za granica zapomnieliby juz polskiego i wtracali co chwile slowka niwemieckie:D

Ja tu mieszkam od dziecka,pusta kwoko!Co w kartach wyczytalas,ze jest inaczej...brak slow Do takiej lampucery,pewnie w domu opieki a cwani sie!

Styczniowy,to nie pojmie,puste,ze echo nisie.Pogonia na 4 wiatry.

Drogi Przyjacielu! Moja ojczyzna zawsze będzie MOJĄ ojczyzną i w Polsce czuję się jak w domu - chyba właściwe odczucia mam. Kończę właśnie tu pracę i odliczam dni do powrotu do domku, bo źle mi tu. Uwierz, Niemcy to paskudne gnojki, wszystkich mają za nic. Oczywiście nie można wkładać wszystkich do jednego worka, ale zdecydowana większość taka jest. Mam to szczęście, że otaczam się ludźmi raczej na plus, ale jak widzę ich nastawienie na wszelakie sprawy to jestem przerażona. Najlepiej wychodzi im polerowanie własnego czubka nosa.

Gość antydojczka
ja tez nie opluwam. Cieszenie sie z przegranej Niemcow to nieopluwanie:D Za to wy plujecie jadem na odleglosc:D

Gość jest mi wstyd za ciebie
autorko nie rozumiem ciebie jestes kawal gnoja,siedzisz u nich i tak zajadle przeciw nim powinni cie przegonic a skoro nie odpowiada ci ich mentalnosc to wracaj do kraju i nie pluj w to swoje nowe gniazdo niektorzy z nas nigdy nie wylecza sie z tej hipokryzji autorko,jestes taka maluska w naszych oczach,

Gość hertrt
niebieska ochota moze sa dla ciebie niemili, bo nie potrafisz sie zintegrowac..i nie umiesz niemieckiego...

Gość antydojczka
Ale mnie bawicie:D Juz sobie wyobrazam jak wyjezdzacie za granice i lizecie dupy tubylcom tylko dlatego, ze macie zaszczyt mieszkac na ich ziemi:D

Gość triu
a ja mieszkam w pl, jestem polka ale po germanistyce i kocham niemcow i smutno mi ze przegrywaja :(

Oni juz dawno przejrzeli was na wylot,a ze sa na poziomie,to trzymaja jeszcze pacholkow z polski,jeszcze.

Gość nosem w kałuże
siedzisz w Niemczech ciągniesz ich kasę i płaszczysz się przed nimi. a potem gadasz ze ich nie lubisz. to na chuuj tam siedzisz i się płaszczysz? nie szanujesz się. wracaj do państwa Tuska "patriotko"

Byłem w Niemczech nie raz i raczej są mili. Mi Anglia super też nie podoba się jednak staram się dziękować za to co mam. Choć tęsknie za rodziną, znajomymi. Bardziej tu są mili Brytyjczycy niż Polacy. Nie wszyscy, bo Polacy którzy coś tu mają są bardzo fajni. Kulturalni, mili. Ciesz się że możesz tam pracować za odpowiednie pieniądze nie jedna osoba z tego forum chciałaby zarabiać u zachodnich sąsiadów.